Ten eWalletOptimizer to jakaś chora firma, 3 minuty po wysłaniu dokumentów dostałem info, że mam golda
Mam pytanie odnośnie weryfikacji potrzebne zdjęcie i dokumenty i tu pytanie jakie mogą być ?? Nie przychodzą na mnie żadne rachunki. Z góry dzięki za pomoc
A co wysłać jak na dowodzie osobistym ( ważność do listopada) mam inny adres niż na wyciągu z banku (aktualne zameldowanie) ?.
Wszystko co wysyłasz do ewoptimized oni i tak forwardują do ecopayz i dopiero później otrzymujesz info >>ecopayz>>ewalet>>ty - warto więc nazywać odpowiednio pliki. W tym przypadku nazwij - ID -may be old address, bank statement - actual address
To rozwiązanie to tak tylko na podstawie osobistych informacji - sam bym tak zrobił w danym przypadku. Jak nie zadziała to proszeę nie mieć pretensji
Napisane przez Elzo2012
Napisane przez MWaler
Dodatkowo wyplata idzie znowu w EURO na konto dolarowe bo z takiego robilem pierwszy depozyt.Niestety nie ma innej opcji by zrobic depo poza PLN i EUR na starsach
![]()
No ale na ecoPayz możesz sobie zrobić dodatkowe subkonto w € gratisowo i z niego obsługiwać PokerStars.
Dokładnie tak jak mówi admin . Na ecopayz otwieramy dodatkowe konto w walucie Euro i wpłacamy na starsy z konta w euro na ecopayzie i po problemie
yo, wiem ze juz bylo mowione milion razy, ale jeszcze sie upewnie: konto na eco mam w pln, teraz dodalem sobie dodatkowe w euro. Wyplate ze starsow powinienem robic sobie na to subkonto w euro, a potem ewentualnie przewalutowywac u nich, tak? Interesuje mnie opcja wyplaty z eco na konto bankowe zanim karta dojdzie.
Witam,
Orientuje sie ktos czy moga wyslac karte na inny adres niz ten podany przy rejestracji oraz zweryfikowany na wyciagu bankowym? Mieszkam pod innym adresem i nie chce aby doszlo do sytuacji jak napisze zeby wyslali mi na inny adres to od razu poprosza o weryfikacje nowego adresu.
Napisane przez McBurak
yo, wiem ze juz bylo mowione milion razy, ale jeszcze sie upewnie: konto na eco mam w pln, teraz dodalem sobie dodatkowe w euro. Wyplate ze starsow powinienem robic sobie na to subkonto w euro, a potem ewentualnie przewalutowywac u nich, tak? Interesuje mnie opcja wyplaty z eco na konto bankowe zanim karta dojdzie.
Powyżej 300€ na pewno korzystniej jest wypłacić na konto niż kartą. Bo koszt przewalutowania jest zdecydowanie niższy. 1,49% "przesuwając" z subkonta w € na PLN do 2,99% przy wypłacie kartą. Nie wiem jaka jest opłata stała przy wypłacie na konto: w zestawieniu na stronie ewo podają max 7€, przy definiowaniu przelewu w EcoPayz wyskakuje 10€ - nie przelewałem to nie wiem jak w końcu policzy.
Napisane przez filipmiet
w Jakiej walucie najlepiej kartę zamówić ? aby móc wypłacać ?
szeklach
Napisane przez LYSYANIOL69
Napisane przez filipmiet
w Jakiej walucie najlepiej kartę zamówić ? aby móc wypłacać ?szeklach
Nie ma. Jest tylko $, € lub £.
Poza tym w Izraelu hazard jest zabroniony.
Dalej wyplaty nie dzialaj - dzis odrzucilo drugi raz. To sie zaczyna robic komiczne.
Napisane przez AGrochowski
mi wypłata poszła bez problemu, dostałem po około 10h
W jakiej walucie wypłata i konto eco?
Napisane przez przemek9422
mi wypłata poszła bez problemu, dostałem po około 10hW jakiej walucie wypłata i konto eco?
Wszystko w €
Napisane przez przemek9422
mi wypłata poszła bez problemu, dostałem po około 10hW jakiej walucie wypłata i konto eco?
Wszystko w €
to moze w tym myk w bledzie wyplat u innych, moze maja rozne waluty ?
Założyłem konto na eco przez tego optimaizera , wysłałem dokumenty tam gdzie chcieli i teraz co dalej ? Czekać aż odpiszą ? Czy mogę już wpłacić sobie coś na eco po to żeby wpłacić na starsy ?
Dobra gadałem z czatem i mam już gold account.
Teraz mam zamówić kartę w euro i dokonać pierwszej wpłaty na konto Eco , jaka jest najbardziej korzystna tzn są najmniejsze koszty , chcę wpłacić minimum aby odblokować możliwość wypłat. Szczerze mówiąc jak zalogowałem na to exo payz to śmiechłem z ich strony, która wygląda co najmniej jak z poprzedniej epoki
A i mam jeszcze jedno pytanie
.
Wypłata P* > Ecopayz jest za darmo ? Później dopiero za wypłatę z EcoPayz płacę powiedzcie mi ile płacę za przelew na konto bankowe i ile on idzie. I ile płacę za wypłatę z bankomatu. No i po jakim czasie od wpłaty na Eco mogę z niego wypłacić ?