Napisane przez straazak
w jakiej walucie najlepiej mieć konto ECO, aby wyszło jak najlepiej/najtaniej wypłacając z P* -> karta -> bankomat ?? obecnie mam w PLN, dzięki za odp.![]()
EURO.
Tylko przed wyplata srodkow na starsach najlepiej je przekonwertowac u nich bo maja najlepszy kurs i dopiero wyslac EUR.
Please be informed that the transfer from the merchant has been made in PLN currency and as your ecoAccount is in EUR, currency conversion fee of 2.99% has been applied.
Takie cos dostałem w odpowiedzi jak pytałem dlaczego pobralo oplate. Jak zrobic na starsach zeby wyplacalo te EURO, bez konwertowania na PLN?
Napisane przez szak5
Najprostsza sprawa toNapisane przez Cichosza
Witam,
Ze względu na to, że aby na starsach dokonać określoną metodą wypłaty najpierw trzeba zrobić nią depozyt (a nie za bardzo mam jak), zwracam się do jakiegoś uczynnego , aktywnego już użytkownika Ecopayz o małą przysługę. Wymienię 10-12e (kwota minimalnego depozytu eco->ps to bodaj 10e a nie wiem czy są jakieś opłaty dodatkowe za depo), przyjmę na konto ecopayz, wysyłam np na starsach.
Ofc wysyłam pierwszy, dorzucę euraska więcej za fatygę i pomoc.
Proszę o kontakt tu czy w pw.
Dzięki i pozdrawiam.Najprostsza sprawa zasilić przez paysafecard zakładka Depozyt-Lokal service- i wybrać paysafecard
Dziękuję, tak właśnie zrobię.
Pozdrawiam
Ktos wie jak jest z bankomatami citybanku, widze ze w Warszawie w galerii mokotow jest np bankomat ktory wyplaca euro, czy tam tez bedzie podwojne przewalutowanie?
ach Ci pokerowi ballerzy........ przez dwadzieścia stron debatują jak tu przyciąć na paru dolarkach
a jeśli mam konto ECO w PLN i chciałbym wypłacić w bankomacie ... to jest jeszcze jakieś przewalutowanie czy nie ?! ( na chłopski rozum nie powinno być ), chociaż nurtuje mnie to, że zamówiona karta jest EUR ... ?! ?!
Napisane przez mich125
Ktos wie jak jest z bankomatami citybanku, widze ze w Warszawie w galerii mokotow jest np bankomat ktory wyplaca euro, czy tam tez bedzie podwojne przewalutowanie?
z tego co się orientuję to niestety jest to tylko dla klientów Citibanku z rachunkiem walutowym podpiętym pod kartę
nie wiem jak zadziała na "obcą" kartę ale podejrzewam, że odrzuci i nie pozwoli wypłacić
ale jak możesz to sprawdź proszę
Napisane przez straazak
a jeśli mam konto ECO w PLN i chciałbym wypłacić w bankomacie ... to jest jeszcze jakieś przewalutowanie czy nie ?! ( na chłopski rozum nie powinno być ), chociaż nurtuje mnie to, że zamówiona karta jest EUR ... ?! ?!
Masz mózg do konta pln zamówić karte euro, nie dość że płacisz przewalutowanie przy wypłacie z pokeroomu to prawdopodobnie będą jeszcze dwa przewalutowania, pln -> euro -> pln przy wypłacie w bankomacie
Napisane przez straazak
Bo nie ma kart eco w PLN, najlepiej konto w Euro i karta w euro.
jeszcze jedno pro-pytanie i usuwam konto :P:D
mam konto w PLN ... da się zmienić je na EUR... bo mam 3 dodane konta PLN, USD, EUR niby daje w opcjach żeby PRIMARY ACC było w EUR... ale chyba nie akcpetuje... ?!
Napisane przez BRIGANTOS
ach Ci pokerowi ballerzy........ przez dwadzieścia stron debatują jak tu przyciąć na paru dolarkach
jak bys spedzal 200h miesiecznie przy komputerze i dostawal za to 1000$ tez bys sie glowil
Napisane przez straazak
jeszcze jedno pro-pytanie i usuwam konto :P:Dmam konto w PLN ... da się zmienić je na EUR... bo mam 3 dodane konta PLN, USD, EUR niby daje w opcjach żeby PRIMARY ACC było w EUR... ale chyba nie akcpetuje... ?!
Chyba wszystkie konta są "równorzędne", nie ma głównego, drugie i trzeciego, przy zamawianiu karty wybierasz do którego konta ma być przypisana, więc by ci musieli przenieść karte euro do konta euro (bo drugiej w euro nie zamówisz), ale czy po fakcie jest to możliwe to musisz już pytać supportu ecopayz
Hej, wyslalem tydzien temu zdjęcie dowodu(przód) oraz zdjęcia listu z banku który potwierdza mój adres i nic do tej pory, nawet nie odpisali że złe doc np . Wie ktoś może dlaczego?
Ja miałem śmieszną sytuację z wypłata. Sprawdziłem czy wszystkie dane mam takie same w P* i w eco , wszystko się zgadzało , to zleciłem wypłatę po paru godzinach mi ją odrzucili, od razu zleciłem kolejną i napisałem im e-mail w stylu " Co kurwa ?! jak to odrzucona? " 20 min i kasa była na koncie oraz meil z przeprosinami w skrzynce
Napisane przez busiek19
Hej, wyslalem tydzien temu zdjęcie dowodu(przód) oraz zdjęcia listu z banku który potwierdza mój adres i nic do tej pory, nawet nie odpisali że złe doc np . Wie ktoś może dlaczego?
Proste, wszyscy tutaj pracujemy w supportcie ecopayz.
Prosze podaj swoje dane + haslo , a na sprawdze co jest nie tak.
Napisane przez Mrosu22
Wydanie plastikowej karty kosztuje 12,5 Euro?
Nie, wszystkie darmowe
Napisane przez przemek9422
Napisane przez Mrosu22
Wydanie plastikowej karty kosztuje 12,5 Euro?Nie, wszystkie darmowe
Ok, zamówiona karta. Najlepiej wpłacić do Eco poprzez przelewy24 na swoje konto w PLN i potem przekonwertować na konto euro?
Czy można zrobic przelew bankowy w euro na konto ecopayz bez wczesniejszej weryfikacji konta?