Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,158 Posty
270 Użytkownicy
985 Reakcje
216.9 K Wyświetlenia
mtk87

Czyli obecnie najlepszą formą wyplaty z P* jest ecoPayz? Czy mógłby ktoś kto już w tym siedzi jak najlepiej skonfigurować konto ecoPayz żeby można było płacić kartą... i wyjmować gotówkę z bankomatów? Konto P* mam w dolarach- chciałbym moc płacić karta i wyjmować w złotówkach jeżeli zajdzie taka potrzeba z bankomatu. Jak powinienem skonfigurować P* i Ecopayz? A może jakiś poradnik ktoś byłby w stanie zrobić - ktoś kto jest w tym obcykany i zna się na rzeczy?
Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
przemek9422

Napisane przez mtk87
Czyli obecnie najlepszą formą wyplaty z P* jest ecoPayz? Czy mógłby ktoś kto już w tym siedzi jak najlepiej skonfigurować konto ecoPayz żeby można było płacić kartą... i wyjmować gotówkę z bankomatów? Konto P* mam w dolarach- chciałbym moc płacić karta i wyjmować w złotówkach jeżeli zajdzie taka potrzeba z bankomatu. Jak powinienem skonfigurować P* i Ecopayz? A może jakiś poradnik ktoś byłby w stanie zrobić - ktoś kto jest w tym obcykany i zna się na rzeczy?
Pozdrawiam.

o ile nie jesteś w znacznym stopniu upośledzony to sam sobie poradzisz z założeniem konta ecopayz i zamówieniem u nich karty płatniczej..

Odpowiedz
Cytat
filipescu88

Napisane przez mtk87
Pozdrawiam.

wpisz sobie w google ewallet-optimizer, załóż konto przez ich stronę to dostaniesz od razu golda. Założ konto w dolarach, zamów karte w dolarach i tyle.

pozdro

Odpowiedz
Cytat
palyspalys

.

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko

Mam pytanie, sprawdzilem jakie sa oplaty za platnosci karta i widze ze za cash services jest oplata 4% ? Czyli przy platnosci karta w sklepie placimy dodatkowe 4% ? Strasznie duzo, a tak pozatym to kazdy poziom Vip Ecopayz jesli chodzi o oplaty karta daje to samo, po co w takim razie wgl te poziomy.

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Zakladajac konto na eco najbardziej oplaca sie zalozyc w EURO

jasna kurwa 10000x sie to przewinelo w tym watku czy naprawde co drugie pytanie musi byc takie samo ?

Odpowiedz
Cytat
mtk87

Napisane przez MWaler
Zakladajac konto na eco najbardziej oplaca sie zalozyc w EURO

jasna kurwa 10000x sie to przewinelo w tym watku czy naprawde co drugie pytanie musi byc takie samo ?

To w jakiej w końcu walucie zakładać? Jedni piszą ,że w usd jak ma się konto P* w usd inni ze w Euro...Który wariant najbardziej opłacalny?

Odpowiedz
Cytat
RafalRafall

Jeden chuj,zakładaj w złotówkach,ja tak mam,a przeliczają później ale to są grosze,k...a kilka złotych w ta czy w ta,jebac to .

Odpowiedz
Cytat
straazak

Napisane przez RafalRafall
Jeden chuj,zakładaj w złotówkach,ja tak mam,a przeliczają później ale to są grosze,k...a kilka złotych w ta czy w ta,jebac to .

ja napisałem do supportu i przypieli mi konto w EUR.

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Ze starsow mozesz wyplacic tylko EURO badz PLN.

Jezeli wyplacisz USD - > PLN to przewalutowanie jest po stronie ecopayz z tego co mi wiadomo i nie bedzie to najlepszy kurs
Jezeli wyplacasz US -> EURO to masz mozliwosc zrobienia przewalutowania przed wyplata na starsach i jest b.dobry kurs.

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth

Jest jakaś minimalna kwota wypłaty ze starsów ? Bo raz wypłaciłem 0,8 euro i raz 2 euro a teraz pisze, że minimalna wypłata to 10 euro ?

Odpowiedz
Cytat
syyyk

WItam
mam problem z wypłatą kasy na ecopayz, transakcja zostaje odrzucona. Dodam, że miałem polskie znaki na pokerstars a angielskie na ecopayz w adresie, już to zmieniłem ale w nazwisku zostały polskie znaki na pokerstars . Jak myślicie teraz nie odrzucą? Jeśli odrzucą to co robić?

Odpowiedz
Cytat
kners1122

Pisac do supportu starsow z wyjasnieniem i prosba o zmiane na dane bez polskich znakow.

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Napisane przez Azzinoth
Jest jakaś minimalna kwota wypłaty ze starsów ? Bo raz wypłaciłem 0,8 euro i raz 2 euro a teraz pisze, że minimalna wypłata to 10 euro ?

No to zgaduj geniuszu, jaka jest minimalna kwota skoro Ci napisali ? :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
LYSYANIOL69

Napisane przez Azzinoth

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth

Heh. Nie napisali a jest napisane przy wypłacie ale rzecz tym, że wcześniej można było wypłacić mniejszą kwotę teraz większe i jestem ciekawy od czego to zależy jaka w danej chwili jest kwota minimalnej wyplaty. A starsy odpisują w sumie procesor finansowy to ustala i nic z tego nie wynika. Żadnego info do wypłat nie widziałem co do eco na starsach, przy wpłatach jest wszystko jasno. Chodzi mi o jasność, że minium zawsze np. te 10 euro maksimum xxx a teraz tak nie mam, dlatego pytam się jak jest u innych.

Odpowiedz
Cytat
Sobol6301

Przelewal ktos z netellera/skrilla na ecopayz przez support ewallet optimizer troche wieksza kwote? Chce przelac 4k $ i nie chcialbym zostac wydymany :)

Odpowiedz
Cytat
maklakiewicz

Podziel na mniejsze części np. po 1k. Będziesz się czuł bezpieczniej.

Odpowiedz
Cytat
Wojtalenko

Napisane przez Sobol6301
Przelewal ktos z netellera/skrilla na ecopayz przez support ewallet optimizer troche wieksza kwote? Chce przelac 4k $ i nie chcialbym zostac wydymany :)

Ja przelewalem jakies 300 euro i po kilku minutach juz mialem na koncie.

Odpowiedz
Cytat
pimpas

Czy na ecoPayz robiliby jakieś problemy jeśli mój adres nie zgadzałby się z adresem podanym na PokerStars?

Odpowiedz
Cytat