Jaki domument moge wysłać jak mieszkam u rodzicow i nie place rachunkow? Może być list z podanymi moimi danymi bo wyslalem taki z banku i mi odp ze nie opowiedni dokument:f_cry:
Nie robiłem weryfikacji na ecoPayz, ale na AsianConnect (broker bukmacherski) też przesłałem taki list i nie zaakceptowali. Wysłałem im PDF mojego wyciągu z konta (możesz wydrukować i zamazać szczegóły transakcji itp.) i przyjęli, wydaje mi się że wyciąg z konta powinien być ok.
Witam,
Wiem, ze zapewne bylo juz o tym, ale potrzebuje przelac kase ze skrilla na eco? Kto moze mi polecic jak to zrobic?
Pozdrawiam!
Napisane przez Maciekplll
Witam,
Wiem, ze zapewne bylo juz o tym, ale potrzebuje przelac kase ze skrilla na eco? Kto moze mi polecic jak to zrobic?
Pozdrawiam!
napisz na skypie do chrisa @ eWallet-Optimizer.com
Napisane przez busiek19
Jaki domument moge wysłać jak mieszkam u rodzicow i nie place rachunkow? Może być list z podanymi moimi danymi bo wyslalem taki z banku i mi odp ze nie opowiedni dokument:f_cry:
Wyślij zaświadczenie z urzędu o zameldowaniu
jw.
Jak nie chcesz za nie płacić to powiedz/napisz we wniosku, że jest potrzebne do zusu, us, na uczelnie itp - zajrzyj do ustawy to znajdziesz info.
A faktura z moimi danymi? Kiedyś do weryfikacji bodajże p* przeszło z faktura z marketu na 2 pln.
McBurak wcześniej pisał, że wypłata na konto szła około 5 dni.
Ktoś jeszcze tak wypłacał? Ile szło. Najlepiej mbank, choc nie wydaje mi się by bank miał tu większe znaczenie.
Opłata 10e + 1,49%?
Napisane przez sokraht
A faktura z moimi danymi? Kiedyś do weryfikacji bodajże p* przeszło z faktura z marketu na 2 pln.
Niestety podobno tego nie przyjmują. Kiedyś faktycznie na skrillu czy nt coś takiego przechodziło.
Zabieram się za zakładanie ECO i widzę że na Stronie EwalletOptimizer się podaje jakiś partner code, co to jest i skąd się bierze?
Weryfikację trzeba robić 2 razy na EWO i ECO oddzielnie?
Parner code puste, jeśli rejestrujesz się przez EWO. Weryfikacje tylko raz, polecam tą przez EWO. Zazwyczaj przechodzi sprawniej
W zeszły piątek zleciłem wypłatę w euro na konto walutowe. W poniedziałek wysłali, a we wtorek wieczorem miałem kasę na koncie. Opłata 10 euro. Duży plus za możliwość wypłaty w euro bez przewalutowań.
Mam eccoPayz EUR + eccoPayz PLN
Karte mozna tylko wybrac w trzech walutach (EUR USD GBP)
Moja karta ecco jest powiazana do pierwszego konta w EUR
Placic karta w sklepie to porażka - dostajemy info na wydruku ze przewalutowanie jest przeprowadzane przez KOLPORTER (placilem za fajki aby przetestowac w sklepie czy karta dziala) kurs dzienny był wtedy około 4.25zł natomiast przewalutowanie odbylo sie przez KOLPORTER przy kursie 3.86zł
Czy jest opcja gdzieś na eccoPayz zaznaczyć żeby przewalutowanie odbywało sie po ich stronie zamiast "Kolportera" ?
Czy w takim wypadku jedyna sensowna opcja jest tylko wyplata w bankomacie z konta w EUR ?
CO w przypadku jeżeli mam konto w PLN (domyślam sie ze dochodzi jeszcze % przy przesyłaniu z EUR --> PLN miedzy moimi kontami) i zaloze do niego karte w EUR i bede wyplacal w bankomacie w PLN ?
Witam,
Tak czytam wszystkie posty w tym wątku i tak się zastanawiam czy nie byłoby dobrze zrobić takie rozwiązania:
- z pokerstarsa wypłacamy środki w euro ( podobno przewalutowanie na starsach z usd na euro nic nie kosztuje i nie jesteśmy stratni - proszę mnie poprawić jeśli się mylę ) na konto ecopayz w euro
- dokonujemy przelewu w euro z ecopayz na nasze konto walutowe w banku
- wypłacamy środki z konta i wymieniamy je na złotówki w jakims internetowym kantorze ktory ma najlepszy kurs
- płacimy tylko 10 euro za przelew środków z ecopayz
Czy ma to sens? i nie jest najtańsze? I tak w ogóle co będzie widniało w opisie jak otrzymamy pieniądze na konto bankowe? Nie będzie tam chyba żadnej wzmianki o gamblingu?
Ile wychodzi wam gorszy kurs przy płatności kartą? Trochę wczoraj się zdziwiłem, bo przy euro 4,25zł mi pobiera 250€ za płatność 1000zł. Trochę przesada
Mam tę kartę i mam zamiar ja używać w zastępstwie net+card - napiszcie jeszcze kilka pytań w stylu - jaką walutę wybrać...
Panowie po wielu testach z wypłata STARSY -> ECO jak to w koncu jest?
Jak szybko taka wyplata jest realizowana?