Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,158 Posty
270 Użytkownicy
985 Reakcje
216.9 K Wyświetlenia
tigerek73

Napisane przez MWaler
[treść wyedytowana] CALY CZAS POJAWIA SIE TE SAME PYTANIA I TE SAME ODPOWIEDZI PRZEZ 32 STRONY.
PRZEJRZYJ SOBIE LENIU [treść wyedytowana] WATEK I BEDZIESZ ZNAL ODPOWIEDZ.

// proszę bez wulgaryzmów - DamianLuna

Problem pojawia się od lat ten sam. Ktoś zakłada wątek ,zadaje pytanie, daje odpowiedź , podpowiada czy inne podobne rzeczy, powinien aktualizować na pierwszej stronie wszystkie najważniejsze informacje.

Idąc dalej przy wątkach o szerokim zainteresowaniu to moderator lub inna osoba funkcyjna PS powinna to zrobić lub założyć wątek z wszystkimi informacjami i żeby nie zaśmiecać bez możliwości wpisów przez użytkowników. Tutaj są pytania w tym wątku i odpowiedzi , a tam wszystko w skrócie ładnie wyjaśnione w pkt.
Jak PS ma interes lub taką potrzebę to to robi jak kiedyś SKRILL. Każdy nowy portfel powinien być redagowany przez PS bo to w sumie interes ich , czyli Wasz czyt.PS. Ogolnie to się dziwię że nikt nie zajmuje się w PS takimi rzeczami, żebyśmy My nie tracili czasu na szukanie tylko na granie.

Odpowiedz
Cytat
dekaer

zlecał ktoś wypłate w ciągu ostatnich 12 godzin ? wszystko działa ? Wcześniej nie miałem żadnych problemów, dzisiaj mi odrzucili wypłate

Odpowiedz
Cytat
DamianLuna

U mnie dzisiaj wypłata poszła insta. Najlepiej napisz do supportu poker roomu z którego chciałeś zrobić wypłatę.

Odpowiedz
Cytat
MarynZzz

czy np jak juz dostalem ecoCard to spokojnie moge wyplacac kase w bankomatach np PKO sa jak np to robilem w przypadku karty skrilla czy musze miec cos na uwadze zeby nie placic dodatkowych fee

Odpowiedz
Cytat
Bolexx

Napisane przez MarynZzz
czy np jak juz dostalem ecoCard to spokojnie moge wyplacac kase w bankomatach np PKO sa jak np to robilem w przypadku karty skrilla czy musze miec cos na uwadze zeby nie placic dodatkowych fee

PŁACISZ ZA WYPŁATĘ I PRZEWALUTOWANIE ILE TO MOŻNA RAZY PISAĆ DO CHUJA ?

Odpowiedz
Cytat
maros88

Jaki jest czas oczekiwania na kartę?

Odpowiedz
Cytat
RafalRafall

Napisane przez maros88
Jaki jest czas oczekiwania na kartę?

Mi przyszla po okolo 10dniach,maksymalnie trzeba czekac chyba 3tyg.

Odpowiedz
Cytat
Roll2

Czesc. Jezeli dotychczasz uzywalem katy Neteller, a aktualnie nie posiadam na niej srodkow to czy najlepszym (a moze jedynym) rozwiazniem bedzie wplacenie przez PaySafeCard -> Neteller i dalej juz przez support eWallet-Optimizer -> Eco aby odblokowac mozliwosc wyplat na p* ?. Dzieki.

Odpowiedz
Cytat
Bolexx

Napisane przez Roll2
Czesc. Jezeli dotychczasz uzywalem katy Neteller, a aktualnie nie posiadam na niej srodkow to czy najlepszym (a moze jedynym) rozwiazniem bedzie wplacenie przez PaySafeCard -> Neteller i dalej juz przez support eWallet-Optimizer -> Eco aby odblokowac mozliwosc wyplat na p* ?. Dzieki.

tak

Odpowiedz
Cytat
bw0908

jest mozliwosc przelania pieniedzy z skrilla na ecopayz ?

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth

Napisane przez bw0908

Jest, w wątku było już napisane jak to zrobić. ;)

Odpowiedz
Cytat
Bolexx

Napisane przez bw0908

było ;)

Odpowiedz
Cytat
MarynZzz

wczoraj zlecilem wyplate na ps i wiekszosc dotarla po 2h (pomimo ze mam polskie znaki w imieniu), denerwujace jest ze zawieruszyła sie kwota ktora wpłaciłem 4 dni temu (wymagane zeby ecopayz bylo w opcjach wyplaty) ps dopisalo ją jako cashback do mojej kwoty wyplaty i cholera wie ile bede teraz na ta kase czekal,
Konto powiazane z karta mam w pln dzisiaj po bezproblemowym wybraniu w bankomacie 300zl ecopayz pokazuje -317.24 zl
rozumiem ze to bierze pod uwage 4% fee za przewalutowanie pomimo ze konto w pln to nic nie daja jak juz wcześniej pisaliście (12zl fee+ prowizja za wyplate = extra 17zl?)
Tak z ciekawosci czy skrill tez takie oplaty mial przy przewalutowaniu ? Troche boli ze 17 zl poszlo sie jebac w systemie bankowym.

Odpowiedz
Cytat
DamianLuna

Na PokerStars pierwsza wypłata po depozycie jest dzielona na kwotę depozytu i resztę pieniędzy jakie chcesz wypłacić. Są one wysyłane odzienie. Także spokojnie wyślą je w trochę późniejszym terminie.

Odpowiedz
Cytat
CzarnaOwca82

Witam

A może Wy panowie moderatorzy z PS zalozycie watek w ktorym przedstawicie jakie sa mozliwosci wplat i wyplat na pokerroomy, co jest potrzebne do zalozenia konta jakie sa oplaty itp.
Bo jest masa tych watkow zakladana przez uzytkownikow i znalezc konkretne informacje graniczy z cudem. To ulatwiloby uzytkownikom podjecie decyzji ale i rowniez Wam prace jako moderatorow.

Odpowiedz
Cytat
przemek9422

Napisane przez CzarnaOwca82
Witam

A może Wy panowie moderatorzy z PS zalozycie watek w ktorym przedstawicie jakie sa mozliwosci wplat i wyplat na pokerroomy, co jest potrzebne do zalozenia konta jakie sa oplaty itp.
Bo jest masa tych watkow zakladana przez uzytkownikow i znalezc konkretne informacje graniczy z cudem. To ulatwiloby uzytkownikom podjecie decyzji ale i rowniez Wam prace jako moderatorow.

Wszystkie te informacje masz na stronkach pokeroomów, szkoda że większość osób nie zada sobie trudu żeby chociaż tam zajrzeć..

Napisane przez MarynZzz
wczoraj zlecilem wyplate na ps i wiekszosc dotarla po 2h (pomimo ze mam polskie znaki w imieniu), denerwujace jest ze zawieruszyła sie kwota ktora wpłaciłem 4 dni temu (wymagane zeby ecopayz bylo w opcjach wyplaty) ps dopisalo ją jako cashback do mojej kwoty wyplaty i cholera wie ile bede teraz na ta kase czekal,
Konto powiazane z karta mam w pln dzisiaj po bezproblemowym wybraniu w bankomacie 300zl ecopayz pokazuje -317.24 zl
rozumiem ze to bierze pod uwage 4% fee za przewalutowanie pomimo ze konto w pln to nic nie daja jak juz wcześniej pisaliście (12zl fee+ prowizja za wyplate = extra 17zl?)
Tak z ciekawosci czy skrill tez takie oplaty mial przy przewalutowaniu ? Troche boli ze 17 zl poszlo sie jebac w systemie bankowym.

Jeśli konto eco masz masz w pln, a karte w innej walucie to płacisz 2 przewalutowania przy wypłacie (pln -> waluta karty -> pln) + też przewalutowanie przy wypłacie z pokerroomu na eco xD

Odpowiedz
Cytat
emomaniac

g

Odpowiedz
Cytat
MarynZzz

Napisane przez przemek9422
Jeśli konto eco masz masz w pln, a karte w innej walucie to płacisz 2 przewalutowania przy wypłacie (pln -> waluta karty -> pln) + też przewalutowanie przy wypłacie z pokerroomu na eco xD

wlasnie nie wiem jak to jest mozliwe na karcie widze mam napisane Euro a primary account do ktorego jest podpięta jest w PLN, pare dni temu rozmawiałem z live supportem zeby sie upewnić czy mnie przypadkiem nie kasują wielokrotnie za wymiane i typ mowil ze nie. Zagadam do nich jeszcze raz -.-

Odpowiedz
Cytat
mtk87

Jak zestroić eco z P* żeby jak najkorzystniej można było płacić kartą i wypłacać pieniądze.P* mam w USD , aczkolwiek będę przewalutowywał na EUR- Eco zaś mam w EUR i kartę również zamówiłem w EUR. Czy to będzie najkorzystniejsza metoda?

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth

Napisane przez mtk87
Jak zestroić eco z P* żeby jak najkorzystniej można było płacić kartą i wypłacać pieniądze.P* mam w USD , aczkolwiek będę przewalutowywał na EUR- Eco zaś mam w EUR i kartę również zamówiłem w EUR. Czy to będzie najkorzystniejsza metoda?

Tak

Odpowiedz
Cytat