.
Napisane przez mampokera
Napisane przez przemek9422
Napisane przez Sara234
Witam.
Czy jesli zweryfikowalam konto, to karte moge zaomwic na inny adres? bo tam nie bede miala mozliwosci odbioru.Oczywiście, że nie
wydaje mi się że miałem opcję zmiany adresu dostarczenia karty podczas składania zamówienia.

takie info przy zamawianiu karty, a jeśli chce zmienić adres to pewnie musi potwierdzić go dokumentami.. więc jeśli chodzi o zmiane adresu na koncie, owszem można, jeśli tylko adres dostawy karty ma być inny to nie
witam, sprawdzał już ktoś kartę w jakimś kraju z walutą euro? tylko 2% w bankomacie i free za płatności kartą czy jakieś niespodzianki?
Cześć.
Może ktoś kto śledzi temat albo posługuje się ecoPayzem napisać jak to w skrócie wygląda? Mam konto na pokerstars w USD i chcę wypłacać kartą przez ecoPayz, a od czasu do czasu płacić tą kartą. Jak to zrobić aby jak najmniej tracić na takich transakcjach? Z tego co wyczytałem karta jest darmowa ale trzeba przechodzić weryfikację konta tak? Bez hejtu pls, piwo na zachętę
Napisane przez zoso72
Napisane przez Cfany
Hej,
Tez liczylem na to ze bede mogl wyplacac na ecopaya z bettsona. Po zablokowaniu Skirlla kiedys zrobilem depozyt karta podpieta do Skirlla, ale wyplacic sie juz tak nie dalo. Angielski support na chacie twierdzil ze jedyna mozliwoscia nie przelewania pieniedzy do banku to visa entorpay.
A dlaczego 'prawodpodobnie' pozniej bedziesz mogl wyplacac na ecopaya?bo gadalem z supportem i tak mi napisali, ze po pierwszej wyplacie na konto bankowe bede mogl pozniej korzystac z ecopayz. Choc gadalem z tym supportem nie raz i oni sie tam gubia i podaja bardzo sprzeczne informacje.
Hej zoso72,
Ostatnio rozmiawialem z jakims bardziej kumatym gosciem z polskiego supportu i mi powiedzial ze betsson ma jakis algorytm specjalny, ktory oblicza ile mozesz wyplacic dana opcja (liczone jest to wg schematu jak duzy byl depozyt i wygrane z tego depozytu). Postanowilem wiec wyplacic caly bankroll na konto bankowe (jedyna poki co mozliwosc wyplaty), potem wplacic na ecoPayZ i stamtad calosc znowu na betssona. Mam nadzieje ze wtedy bede mogl wyplacac dowolne kwoty na eco bo depozyt bedzie wynosil 100% i wszystkie wygrane beda z niego pokryte.
Witam pewnie było już pisane setki razy ale nie mogę znaleźć. Jak długo +/- trzeba czekać na kartę + w jakiej walucie najlepiej ją zamówić?
Ok. Też niedługo będę zakładał ecoPayz, w celu (najprawdopodobniej) jednorazowej wypłaty (jakieś 1000-1500$), więc jakieś koszty wypłaty mnie mało obchodzą, raz przeboleje, ile by to nie było, chociaż oczywiście chciałbym stracić możliwie najmniej, pieniążki trzeba szanować.
Kolega wyżej napisał, że konto i karta w euro, ok. Zamawiam kartę, robię jakiś tam depozyt na starsy, żeby odblokować możliwość wypłat. Czy kasę na starsach lepiej przewalutować na ojro, czy wypłacić na ecoPayz w dolarach i mi to jakoś się przewalutuje?
A potem? Jak najlepiej wypłacić hajsy? W euro, w bankomacie Euronet i później wymienić w kantorze? Czy wypłacić w złotówkach i normalnie w bankomacie PKO.
Jak najlepiej wypłacić hajsy? W euro, w bankomacie Euronet i później wymienić w kantorze? Czy wypłacić w złotówkach i normalnie w bankomacie PKO.
W Euronecie nie możesz wypłacić EUR z karty w EUR. Ta usługa jest dedykowana tylko dla kart w walucie innej niż EUR. (ale jeśli Ci sie to uda ,to będziesz pewnie musiał zapłacić podwójne przewalutowanie) Wiem, że to brzmi jak absurd, ale tak jest.
Na razie chyba normalna wypłata z bankomatu w PLN nam pozostaje (oczywiście z opcją obciążenia karty w PLN a nie po kursie jaki proponuje bankomat).
Napisane przez Bszczyt
Ok. Też niedługo będę zakładał ecoPayz, w celu (najprawdopodobniej) jednorazowej wypłaty (jakieś 1000-1500$), więc jakieś koszty wypłaty mnie mało obchodzą, raz przeboleje, ile by to nie było, chociaż oczywiście chciałbym stracić możliwie najmniej, pieniążki trzeba szanować.Kolega wyżej napisał, że konto i karta w euro, ok. Zamawiam kartę, robię jakiś tam depozyt na starsy, żeby odblokować możliwość wypłat. Czy kasę na starsach lepiej przewalutować na ojro, czy wypłacić na ecoPayz w dolarach i mi to jakoś się przewalutuje?
A potem? Jak najlepiej wypłacić hajsy? W euro, w bankomacie Euronet i później wymienić w kantorze? Czy wypłacić w złotówkach i normalnie w bankomacie PKO.
TAK , najlepiej na * przewalutować na ojro, przy takiej sumie najlepiej wyjdzie wypłata na konto bankowe (najlepiej konto walutowe i sobie wymieniasz w kantorze online) opłata stała 10 Euro , no a jak nie chcesz to wypłata z bankomatu koszt około 5% , gorzej jak sie pomylisz i wypłacisz po kursie bankomatu czyli 3 z groszami
Napisane przez BleakAmaranth
Napisane przez RetireD2019
zamienię 44$ na PS na 40$ na skrilla.. zostało mi tam tyle, a nie specjalnie chce mi się weryfikować ecopayz, zwłaszcza, że nie będę już grał.. Zaufanym członkom podeśle money pierwszy, pm![]()
poszło zaprojak możesz odezwij się na maila: krzepa19@op.pl
założyłem konto na eco tak jak było tu wszystko opisane, mam golda, wplacilem jakąs kase i po 48h odblokowała się możliwość wypłat no to wypłaciłem. Przelew szedł kilka godzin. zmieniłem polskie znaki i adres na taki sam dla pewności za wczasu. Teraz tylko sie zastanawiam z którego bankomatu bedzie najlepszy przelicznik ? (jeszcze czekam za kartą) Kiedys zawsze wyplacalem z pko ale zauwazylem jakis czas temu ze juz nie pokazuja przelicznika przy wyplacie i przewalutowanie tam tez sie zmienilo i jest owiele gorsze niz bylo. a zawsze tak ladnie po srednim kursie dawali.
Jakie banki mają najlepsze kursy przy wypłacie z bankomatu tą kartą eco w euro.
Dziś chciałem wypłacić w euronetu i pokazało mi kurs około 3,74, a kurs dzisiaj 4.3... Jak to możliwe?? Chore...
Napisane przez krzepa
Napisane przez BleakAmaranth
Napisane przez RetireD2019
zamienię 44$ na PS na 40$ na skrilla.. zostało mi tam tyle, a nie specjalnie chce mi się weryfikować ecopayz, zwłaszcza, że nie będę już grał.. Zaufanym członkom podeśle money pierwszy, pm![]()
poszło zaprojak możesz odezwij się na maila: krzepa19@op.pl
Pomoże mi ktoś też?
mail: krzepa19@op.pl
Ja wypłacam w ING, bankomat pyta czy przewalutować po ich kursie (można go wcześniej sprawdzić tutaj - https://www.ingbank.pl/kursy-walut , oczywiście kolumna "kupno") z czego zawsze korzystam. Wszędzie indziej wychodziło mi gorzej.
Czy do eco payz nie mozna juz wpłacać poprzez przelewy24? Nie ma tej opcji w local services
w Ecopay mozna od razu zakładać konto czy lepiej z ref linka ? Jezeli lepiej z polecenia proszę o link na prv
Napisane przez Dahid84
w Ecopay mozna od razu zakładać konto czy lepiej z ref linka ? Jezeli lepiej z polecenia proszę o link na prv
Przez ewallet-optimizer , nie pytaj czemu bo na początkowych stronach znajdziesz odpowiedz.