Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,158 Posty
270 Użytkownicy
985 Reakcje
216.9 K Wyświetlenia
Azzinoth

Napisane przez krybis80
Ile trwa wypłata z PS na EcoPayz aktualnie?

Teraz np. doszło w 4 minuty, najdłużej czekałem 50 minut a przeważnie to trwa 5-10 minut więc jak widać różnie.

Odpowiedz
Cytat
Tr0jkaTRNMD

A PokerStars w GBP?

konto na USD

rozumiem przewalutowania itd. ale 20% całej kwoty ?
później spróbowałem wypłacić 350zł, oczywiście prowizja około 70zl
screen
https://scr.hu/k86g30

dalej nie wypłacam ... WTF

Odpowiedz
Cytat
GluttonyMK

Chłopaki, a może najlepiej jest iść do bankomatu wypłacającego Euro (np. ING) i tam sobie wypłacić w Euro, a potem w kantorze, albo jak ktoś ma konto bankowe w Euro to na konto, wymienić na Cinkciarzu i gitara gra? :f_love:

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Niestety tak chyba to nie działa, nie wiem jak w ING (ale podejrzewam, że wszędzie może być tak samo) np. Euronet podaje info, że wypłata euro dostępna jest dla kart, których waluta rozliczeniowa jest inna niż euro.

Odpowiedz
Cytat
pablosc

Trojka musisz porozumienieć się z supportem Eco i podpiąć pod PS sub konto w euro. Dodatkowo kiedy chcesz wypłacić $ z PS na ECO w cashier konwertujesz kwotę którą zamierzasz wypłacić na euro i zlecasz wypłatę. Dzięki temu jedyną opłatą za przewalutowanie będzie opłata pobierana podczas wypłaty z bankomatu.

Odpowiedz
Cytat
alien67

1. Czy da się bez przewalutowania przelać kasę z ecopay do BZWBK na konto walutowe Euro ?
2. Z jakiego linka lepiej zarejestrować się na ecoplay z eWallet czy PS ? , Chciałbym jakoś jeszcze tanio i szybko przelać kasę z Netellera?

Odpowiedz
Cytat
michalex

Odpowiedź z ING Bank

Panie XXX,
nasze bankomaty w EUR obsługują tylko karty wydane przez nasz bank. Jeśli ma Pan kartę z innego banku nie wypłaci Pan gotówki w EUR w naszym urządzeniu.

Odpowiedz
Cytat
DamianLuna

Napisane przez alien67
1. Czy da się bez przewalutowania przelać kasę z ecopay do BZWBK na konto walutowe Euro ?
2. Z jakiego linka lepiej zarejestrować się na ecoplay z eWallet czy PS ? , Chciałbym jakoś jeszcze tanio i szybko przelać kasę z Netellera?

Najlepiej jest założyć konto przez PokerStrategy.com. Tutaj masz więcej info.

Odpowiedz
Cytat
tomson1946

Panowie chyba taki kurs to zdzierswo? Link Text...

Odpowiedz
Cytat
przemek9422

Napisane przez tomson1946
Panowie chyba taki kurs to zdzierswo? Link Text...

ni chuja nie wiem co ma flaga wielkiej brytanii do usd xD

Odpowiedz
Cytat
alien67

Chce założyć konto na Ecopayz z linka PS, czy da się przelać kasę z Netellera na ecopaz na adres email PS, a może bezpośrednio na adres email ecopayz ?

Odpowiedz
Cytat

Czesc, chce wplacic pieniadze na konto ecopayz za posrednictwem karty. Do wyboru mam jednak tylko Vise, a moja karta to Master Card. Co moge zrobic i czy sa jakies inne mozliwosci szybkiej wplaty? Dzieki

Odpowiedz
Cytat
JaroTS

Sprobuj przelewy24 [treść edytowana]

//Reklamowanie konkurencyjnej oferty - DamianLuna

Odpowiedz
Cytat
kudlaty

Witam,

Mam pytanko związane z wypłatą na konto bankowe.

W okienku trzeba wypełnić następujące pola.
Pierwsze trzy to wiadomo i są obowiązkowe, ale czy dwa ostatnie bez gwiazdki trzeba też wypełnić?

Beneficiary Name *
Bank Account Number / IBAN *
Currency *
Branch Code
Correspondent Bank

Odpowiedz
Cytat
gwmar

Witam, wypłaciłem 550zł i zjadło mi ponad 30zł. Nijak sie to ma do obiecanego 2% za wypłate z bankomatu. Bankomat ING, wybrałem rozliczenie w PLN (było do wyboru jeszcze GBP). Jest jakiś sposób żeby nie palić tyle kasy przy każdej wypłacie czy to tak juz musi być? A może rozliczenie w GBP jest tańsze? Ktoś coś? Będę wdzięczny za odpowiedź.

Odpowiedz
Cytat
pablosc

Tak rozliczenie w GBP jest tańsze.

Odpowiedz
Cytat
bukma

Mam konto ecopayz i kartę w EUR. Chciałbym wypłacić część środków. Jaka opcja jest najlepsza w tej sytuacji? Który bank? Co tam wybrać przy wypłacie?

Odpowiedz
Cytat
pablosc

Mi do tej pory najlepszy kurs wyszedł w PKO , nie ma pytań o przeliczenia.

Odpowiedz
Cytat
matirix20

To jaką tu walute wybrać najlepiej? http://prntscr.com/h0iskw

Odpowiedz
Cytat
przemek9422

Napisane przez matirix20
To jaką tu walute wybrać najlepiej? http://prntscr.com/h0iskw/blockquote >

Rupie indyjskie

Odpowiedz
Cytat