chciałem wypłacić 2,4k PLN w bankomacie Euronetu i dostałem info, że limit dzienny przekroczony, po czym spróbowałem 1.8k PLN i już przeszło. Wiek ktoś czy sam EcoPayz ma jakies dzienne limity wypłat, czy to limit bankomatu?
Po jakim kursie wypłacaliście dziś albo przedwczoraj po odjęciu wszystkich opłat i przewalutowań?
Mnie wychodziło około od 3.996 do 4.016
Czy ktos sie orientuje jak wyglada sprawa ecopayz ze SpinLegends?gdzies czytalem ze gracze dostaja od nich bankrolle na netellera i przez netka wysylaja im kase,no ale jak wyglada sprawa z graczami z Polski?wiadomo ze neteller i skrill odpada dla polakow,zostaje ecopayz?
Napisane przez michalex
Po jakim kursie wypłacaliście dziś albo przedwczoraj po odjęciu wszystkich opłat i przewalutowań?
Mnie wychodziło około od 3.996 do 4.016
ING, dzisiaj/wczoraj o 8.30, kurs 4,028.
Napisane przez RafalRafall
Czy ktos sie orientuje jak wyglada sprawa ecopayz ze SpinLegends?gdzies czytalem ze gracze dostaja od nich bankrolle na netellera i przez netka wysylaja im kase,no ale jak wyglada sprawa z graczami z Polski?wiadomo ze neteller i skrill odpada dla polakow,zostaje ecopayz?
Cześć, tak, używamy ecoPayz.
Pozdro.
99% ludzi ma status GOLD? no to ja jestem w tym 1%
niestety bez karty VISA nie można nic zrobić bo innych weryfikować się nie da.
wtf
panowie, dostalem karte EcoPayz, zajebiscie ja aktywowalem i nie moge wyplacac z zadnego bankomatu.., chcialem wyplacic 1,5k i lipka ; < jakies pomysly?
Napisane przez RetireD2019
panowie, dostalem karte EcoPayz, zajebiscie ja aktywowalem i nie moge wyplacac z zadnego bankomatu.., chcialem wyplacic 1,5k i lipka ; < jakies pomysly?
chyba nie mozna za jednym razem wyplacac tak duzej kasy,maksymalnie chyba 500 dolcow,nie jestem pewien,nastepnego dnia znowu 500 itd
Jeśli masz kartę w USD to przekroczyłeś limit jednorazowej wypłaty max dla konta silver to 250$, dla konta gold 500$. Jeśli natomiast masz kartę w euro, to nie mam pojęcia co może być przyczyną. Najlepiej pisz do supportu.
Napisane przez imgoingtomirage
Napisane przez RafalRafall
Czy ktos sie orientuje jak wyglada sprawa ecopayz ze SpinLegends?gdzies czytalem ze gracze dostaja od nich bankrolle na netellera i przez netka wysylaja im kase,no ale jak wyglada sprawa z graczami z Polski?wiadomo ze neteller i skrill odpada dla polakow,zostaje ecopayz?Cześć, tak, używamy ecoPayz.
Pozdro.
dzieki za odpowiedz,wlasnie dolaczylem do spinlegends,przyjmij zaproszenie,
panowie, wyplacilem dzisiaj 200euro z karty ecoPayz po kursie 3.70, wtf? to jest normalna stawka czy mnie oszukano? sa jakies magiczne sztuczki o ktorych nie slyszalem?
Napisane przez RetireD2019
panowie, wyplacilem dzisiaj 200euro z karty ecoPayz po kursie 3.70, wtf? to jest normalna stawka czy mnie oszukano? sa jakies magiczne sztuczki o ktorych nie slyszalem?
Prawdopodobnie zoslales oszukany! po niedzieli dzwon do banku z ktorego wyplacales kase i zarzadaj rozmowy z derektorem,tylko nie mów ze to są pieniadze z pokera.
Retire
Przy wypłacie z bankomatu musisz wybierać opcję, żeby wypłacało ci po nieznanym kursie. Wtedy byś miał kurs 4 w dniu dzisiejszym. A najlepiej płacić tą kartą za zakupy wtedy dzisiaj by ci wyszedł kurs 4,07 ( wybierasz wtedy jako walutę PLN, jak cię pyta sprzedawca jaka waluta).
Czy kartą ecoPayz można robić depozyt bezpośrednio na Party? Jak najsprawniej i najtaniej przelać parę stów z Pokerstars na Party?
Ile szedł wam pierwszy przelew z starsów na ecopayz ? Zrobili mi przelew tego co wplacalem narazie, a reszta hajsu jest w pending withdrawals
Hej, mam takie pytanie/prośbę. Czy ktoś jest z stanie mi pomóc z wpłatą środków na konto? Nie chcę zakładać tego konta na ecoPayz, chciałbym zagrać for fun mając 25$ w bankrollu... - ktoś z Was ma może pomysł jak taką transakcję przeprowadzić? Mieszkam w Poznaniu. Priv