Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,158 Posty
270 Użytkownicy
985 Reakcje
216.9 K Wyświetlenia
koval21

chciałem wypłacić 2,4k PLN w bankomacie Euronetu i dostałem info, że limit dzienny przekroczony, po czym spróbowałem 1.8k PLN i już przeszło. Wiek ktoś czy sam EcoPayz ma jakies dzienne limity wypłat, czy to limit bankomatu?

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Max jednorazowa wypłata to 500 euro, dziennie max 1,5k euro.

Odpowiedz
Cytat
michalex

Po jakim kursie wypłacaliście dziś albo przedwczoraj po odjęciu wszystkich opłat i przewalutowań?
Mnie wychodziło około od 3.996 do 4.016

Odpowiedz
Cytat
pablosc

Ja w zeszły piątek miałem 4,01 w PKO

Odpowiedz
Cytat
RafalRafall

Czy ktos sie orientuje jak wyglada sprawa ecopayz ze SpinLegends?gdzies czytalem ze gracze dostaja od nich bankrolle na netellera i przez netka wysylaja im kase,no ale jak wyglada sprawa z graczami z Polski?wiadomo ze neteller i skrill odpada dla polakow,zostaje ecopayz?

Odpowiedz
Cytat
VinceDiamont

Napisane przez michalex
Po jakim kursie wypłacaliście dziś albo przedwczoraj po odjęciu wszystkich opłat i przewalutowań?
Mnie wychodziło około od 3.996 do 4.016

ING, dzisiaj/wczoraj o 8.30, kurs 4,028.

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Napisane przez RafalRafall
Czy ktos sie orientuje jak wyglada sprawa ecopayz ze SpinLegends?gdzies czytalem ze gracze dostaja od nich bankrolle na netellera i przez netka wysylaja im kase,no ale jak wyglada sprawa z graczami z Polski?wiadomo ze neteller i skrill odpada dla polakow,zostaje ecopayz?

Cześć, tak, używamy ecoPayz.

Pozdro.

Odpowiedz
Cytat

99% ludzi ma status GOLD? no to ja jestem w tym 1% :f_thumbsup:
niestety bez karty VISA nie można nic zrobić bo innych weryfikować się nie da.
wtf

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019

panowie, dostalem karte EcoPayz, zajebiscie ja aktywowalem i nie moge wyplacac z zadnego bankomatu.., chcialem wyplacic 1,5k i lipka ; < jakies pomysly?

Odpowiedz
Cytat
RafalRafall

Napisane przez RetireD2019
panowie, dostalem karte EcoPayz, zajebiscie ja aktywowalem i nie moge wyplacac z zadnego bankomatu.., chcialem wyplacic 1,5k i lipka ; < jakies pomysly?

chyba nie mozna za jednym razem wyplacac tak duzej kasy,maksymalnie chyba 500 dolcow,nie jestem pewien,nastepnego dnia znowu 500 itd

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Jeśli masz kartę w USD to przekroczyłeś limit jednorazowej wypłaty max dla konta silver to 250$, dla konta gold 500$. Jeśli natomiast masz kartę w euro, to nie mam pojęcia co może być przyczyną. Najlepiej pisz do supportu.

Odpowiedz
Cytat
RafalRafall

Napisane przez imgoingtomirage

Napisane przez RafalRafall

Cześć, tak, używamy ecoPayz.

Pozdro.

dzieki za odpowiedz,wlasnie dolaczylem do spinlegends,przyjmij zaproszenie,

Odpowiedz
Cytat
RetireD2019

panowie, wyplacilem dzisiaj 200euro z karty ecoPayz po kursie 3.70, wtf? to jest normalna stawka czy mnie oszukano? sa jakies magiczne sztuczki o ktorych nie slyszalem?

Odpowiedz
Cytat
RafalRafall

Napisane przez RetireD2019
panowie, wyplacilem dzisiaj 200euro z karty ecoPayz po kursie 3.70, wtf? to jest normalna stawka czy mnie oszukano? sa jakies magiczne sztuczki o ktorych nie slyszalem?

Prawdopodobnie zoslales oszukany! po niedzieli dzwon do banku z ktorego wyplacales kase i zarzadaj rozmowy z derektorem,tylko nie mów ze to są pieniadze z pokera.

Odpowiedz
Cytat
pansilverjo

Retire
Przy wypłacie z bankomatu musisz wybierać opcję, żeby wypłacało ci po nieznanym kursie. Wtedy byś miał kurs 4 w dniu dzisiejszym. A najlepiej płacić tą kartą za zakupy wtedy dzisiaj by ci wyszedł kurs 4,07 ( wybierasz wtedy jako walutę PLN, jak cię pyta sprzedawca jaka waluta).

Odpowiedz
Cytat
Arecki21

Czy kartą ecoPayz można robić depozyt bezpośrednio na Party? Jak najsprawniej i najtaniej przelać parę stów z Pokerstars na Party?

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Kartą ecoPayz na chwilę obecną nie można zrobić przelewu na partypoker.

Odpowiedz
Cytat
wsngwo6

Ile szedł wam pierwszy przelew z starsów na ecopayz ? Zrobili mi przelew tego co wplacalem narazie, a reszta hajsu jest w pending withdrawals

Odpowiedz
Cytat
pablosc

2-3 minuty

Odpowiedz
Cytat
kuczay

Hej, mam takie pytanie/prośbę. Czy ktoś jest z stanie mi pomóc z wpłatą środków na konto? Nie chcę zakładać tego konta na ecoPayz, chciałbym zagrać for fun mając 25$ w bankrollu... - ktoś z Was ma może pomysł jak taką transakcję przeprowadzić? Mieszkam w Poznaniu. Priv :)

Odpowiedz
Cytat