Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,158 Posty
270 Użytkownicy
985 Reakcje
216.9 K Wyświetlenia
koval21

Napisane przez kuczay
...Nie chcę zakładać tego konta na ecoPayz, chciałbym zagrać for fun mając 25$ w bankrollu... - ktoś z Was ma może pomysł jak taką transakcję przeprowadzić? Mieszkam w Poznaniu. Priv :)
Idź po prostu do kasyna w Poznaniu, będziesz miał więcej funu z gry live i nie musisz zakładać konta EcoPayz :)

Odpowiedz
Cytat
DamianLuna

Napisane przez kuczay
Hej, mam takie pytanie/prośbę. Czy ktoś jest z stanie mi pomóc z wpłatą środków na konto? Nie chcę zakładać tego konta na ecoPayz, chciałbym zagrać for fun mając 25$ w bankrollu... - ktoś z Was ma może pomysł jak taką transakcję przeprowadzić? Mieszkam w Poznaniu. Priv :)
Po prostu kup w kiosku kartę paysafecard i za jej pomocą zrób depozyt

Odpowiedz
Cytat
Arecki21

Napisane przez baadnewz01
Kartą ecoPayz na chwilę obecną nie można zrobić przelewu na partypoker.

Jednak spróbowałem i wpłata poszła bez problemu.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Dobrze wiedzieć wpłacałeś przy pomocy tej opcji?

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
Arecki21

Napisane przez baadnewz01
Dobrze wiedzieć wpłacałeś przy pomocy tej opcji?

Spoiler

Dokładnie tak.

Odpowiedz
Cytat
rivelino21

Dziwne.Na stronie pokerstars dla Polski nie ma takiej opcji zasilenia konta jak Paysafecard.Natomiast wchodzac w Kasjera w aplikacji taka opcja jest.

Odpowiedz
Cytat

Cześć, małe pytanko.
Mam konto u buka w PLN, niestety od jakiegoś czasu wypłaty można robić TYLKO na ecoPayz.
Z tego co poczytałem na forum i ogólnie to w ecoPayz nie można mieć karty w PLN.
Pytanie brzmi: co najlepiej zrobić w tym przypadku? Zakładać w ogóle kartę do płatności w EUR? Wtedy lepiej płacić w sklepie czy wypłacić z bankomatu? Może w ogóle nie zakładać karty i zrobić przelew na konto walutowe w EURO, a potem je wymienić w e-kantorze na PLN?

Z góry dzięki

Odpowiedz
Cytat
pablosc

Szczerze to polecam poszukać buka w którym gra się w walucie w jakiej masz konto na ECO bo będziesz płacił podwójne przewalutowania. Wypłata bezpośrednio na konto opłaca się w momencie kiedy kwota jest naprawdę wysoko bo opłata to 10 euro.

Odpowiedz
Cytat
przemek9422

Napisane przez pablosc
Szczerze to polecam poszukać buka w którym gra się w walucie w jakiej masz konto na ECO bo będziesz płacił podwójne przewalutowania. Wypłata bezpośrednio na konto opłaca się w momencie kiedy kwota jest naprawdę wysoko bo opłata to 10 euro.

kiedy kwota jest "naprawde wysoka", to wypłata na konto nie jest opłacalnością tylko głupotą

Odpowiedz
Cytat

Jeśli mam konto walutowe w EUR to najlepiej zmienić walute u buka na EUR i założyć ecoPayz w EUR? Wtedy najlepiej wypłacać na konto walutowe EUR czy płacić kartą w EUR w polskich sklepach?

Odpowiedz
Cytat
maniak89

Witam serdecznie,
Przeczytałem kilkanaście stron tego topicu i szczerze mówiąc czytając każdą kolejną stronę mam coraz większy mętlik. Panowie, chce wypłacić 170 EUR, które mam na koncie ECO jak najlepiej to zrobić? Najlepiej czyli z jak najmniejszą stratą. Nie mam jeszcze karty ECO i nie wiem czy jest sens wyrabiać ponieważ to jednorazowa wypłata i kończę przygodę z pokerem online.
Konto zakładałem przez ewallet, może warto z nimi spróbować się dogadać żeby z ECO przelali mi kasę na Skrilla i wtedy do bezpośrednio na konto bankowe?

Odpowiedz
Cytat
przemek9422

Napisane przez maniak89
Witam serdecznie,
Przeczytałem kilkanaście stron tego topicu i szczerze mówiąc czytając każdą kolejną stronę mam coraz większy mętlik. Panowie, chce wypłacić 170 EUR, które mam na koncie ECO jak najlepiej to zrobić? Najlepiej czyli z jak najmniejszą stratą. Nie mam jeszcze karty ECO i nie wiem czy jest sens wyrabiać ponieważ to jednorazowa wypłata i kończę przygodę z pokerem online.
Konto zakładałem przez ewallet, może warto z nimi spróbować się dogadać żeby z ECO przelali mi kasę na Skrilla i wtedy do bezpośrednio na konto bankowe?

przecież z eco możesz wypłacić bezpośrednio na konto, opłata bodajże 10euro

Odpowiedz
Cytat
wiktorek

edit: Dobra już nieważne, neteller powrócił do żywych.

Odpowiedz
Cytat
maniak89

Napisane przez przemek9422

Napisane przez maniak89
Witam serdecznie,

przecież z eco możesz wypłacić bezpośrednio na konto, opłata bodajże 10euro

Wiem, że mogę, ale szukam tańszej opcji, tutaj płącę 10 EUR, przewalutowanie i jeszcze przelew między narodowy to ze 170 Euro wypłacę 140 to max

Odpowiedz
Cytat
matirix20

Da się zwykłym przelewej tradycyjnym w banku zasilić saldo w Eco?

Odpowiedz
Cytat
pablosc

Tak ja robiłem przelew z millenium bank

Odpowiedz
Cytat

Cześć,

Przy wypłacie 85euro~ pokazuje mi, że zostanie wypłacone 75 skrillem i 10 ecopayzem.

Czy po kliknięciu przycisku ZŁÓŻ będe miał możliwość wybrania samego eco? Nie chcę już korzystać ze skrilla.

Odpowiedz
Cytat
Virgath

Możesz napisać do supportu i bez problemu zablokują Ci skrilla i będziesz miał tylko eco.

Odpowiedz
Cytat

Pisałem przez formularz kontaktowy po polsku jak i po angielsku. Bez zmian.

Odpowiedz
Cytat

Wypłacał ktoś z ecoPayz EUR na konto walutowe w EUR? Jest jakaś opłata poza tymi 10 EUR?
Zastanawiam się czy opłaca się to, a nie chcę próbować wypłacać czegokolwiek żeby stracić 10 euro od razu...

Odpowiedz
Cytat