Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,158 Posty
270 Użytkownicy
985 Reakcje
216.9 K Wyświetlenia
srubapl

Podbijam, podpowie ktoś?

Napisane przez srubapl
Mam pytanie odnośnie wypłaty z Party Pokera. Jaka metodą najlepiej? paysafecard czy entropay? Nigdy z tych dwóch metod nie korzystałem, czy mógłby ktoś trochę przybliżyć temat? i czy jest opcja zeby jakoś to przelać na ecopayz?

Odpowiedz
Cytat
drakke71

Napisane przez ripper92
Jeśli nie ma żadnej aktywności na ECO nie ma jakiś ukrytych opłat?

Opłaty i limity ecoAccount

Odpowiedz
Cytat
Nowky

Ile czekaliście na status Gold po podpięciu konta na PS?

Odpowiedz
Cytat
bw0908

W jakiej walucie wpłacać na ecopoyz skoro konto w portfelu mam w e, a konto bankowe w pln ?

Odpowiedz
Cytat
DamianLuna

Napisane przez bw0908
W jakiej walucie wpłacać na ecopoyz skoro konto w portfelu mam w e, a konto bankowe w pln ?

Ja normalnie wpłaciłem w PLN i automatycznie mi przewalutowało na euro.

Odpowiedz
Cytat
apok

Będę mógł zrobić depozyt na party poker, korzystając z wirtualnej karty?

Odpowiedz
Cytat
bw0908

Ile się średnio czeka na kartę ?

Odpowiedz
Cytat
VinceDiamont

Tydzień.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Napisane przez apok
Będę mógł zrobić depozyt na party poker, korzystając z wirtualnej karty?

Pewnie tak, tylko obawiam się, że zapłacisz sporą prowizję:

Odpowiedz
Cytat
Tomcis23

Mam pytanie.
Jeśli robie zasilenie konta w poker roomie przez wirtualną karte Master Card z entropaya której ważność wygasa za 2 miesiące, to jak zrobie wypłate w drugą stronę gdy karta wygaśnie?

Odpowiedz
Cytat

az

Odpowiedz
Cytat
HandSmither

Napisane przez yTiger2006
Przeczytałem z 10 stron i nie znalazłem odpowiedzi na 1 pytanie:

Mając konto GOLD ecoPayz w EURO i USD, zamówiłem karte w EURO (darmowe są tak?) Mogę w sklepach płacić tą kartą w EURO i wyjdzie mi najtaniej ? Czy może jest jakiś tańszy sposób, żeby mnie zbytnio nie skasowali przy prowizji :D

Z góry dzięki :)

Trochę spóźnione ale z tego co kiedyś czytałem to właśnie tak jest.

Ja natomiast mam inne pytanie bo ostatnio z tym zostałem w tyle. Netteler pojawił się w opcjach wypłaty i wpłaty. I teraz nie wiem czy lepiej wypłacać na Netka z walutą w $ czy lepiej ecoPayz na konto w euro. Z tego co piszecie to najlepszą opcją powinien być ecoPayz z tego powodu gdyż przewalutowanie następuje tylko raz z poziomu pokerstars i kasa leci na konto, a na Netellerze w $ najpierw przewalutowanie na euro a potem znów na dolary. Miał ktoś podobną zagwozdkę?

Odpowiedz
Cytat
koval21

Napisane przez HandSmither
Ja natomiast mam inne pytanie bo ostatnio z tym zostałem w tyle. Netteler pojawił się w opcjach wypłaty i wpłaty. I teraz nie wiem czy lepiej wypłacać na Netka z walutą w $ czy lepiej ecoPayz na konto w euro. Z tego co piszecie to najlepszą opcją powinien być ecoPayz z tego powodu gdyż przewalutowanie następuje tylko raz z poziomu pokerstars i kasa leci na konto, a na Netellerze w $ najpierw przewalutowanie na euro a potem znów na dolary. Miał ktoś podobną zagwozdkę?

Na Netellera wypłacasz od razu USD ze Starsów, nie ma tam żadnego przewalutowania na EUR (chyba, ze masz , ustawione EUR jako "preffered currncy", co oczywiście można sobie zmienić w cashierze)

Odpowiedz
Cytat
HandSmither

aaa czyli to wszystko jedno czy zrobię to przez eco czy netka w takim razie

Odpowiedz
Cytat
koval21

Napisane przez HandSmither
aaa czyli to wszystko jedno czy zrobię to przez eco czy netka w takim razie

kiedyś zrobiłem takie zgrubne porównanie "na oko" z którego wychodziło, że wypłata przez Netka jest minimalnie bardziej opłacalna. Poza tym Ecopayz w statusie Gold ma limit jednej wypłaty z bankomatu 500 Euro, więc gdy chcesz wypłacić np. 3000 PLN to musisz dwa razy skorzystać z bankomatu i oczywiście zapłacić dwa razy prowizję za skorzystanie z bankomatu - podczas gdy z Netka wypłacisz taką kwotę jednorazowo.

Odpowiedz
Cytat
HandSmither

O! Dzięki! To się nie będę upierał na ecoPayz i wracam do netka

Odpowiedz
Cytat
Mirooo

mam pytanie

jeden z roomów Mpn ( nie wchodzi w sklad oferty wiec nie pisze nazwy) wypłaca tylko na ecocard lub vise i chcą odemnie własnie tej karty a ja mam tylko konto Ecopayz karty nie wyrabialem i stad pytanie
czy jest mozliwe ze pokerroom nie moze wplacic normalnie na konto(EURO) w Ecopayz ( primary mam w $) a moze wplacic na karte EcoCard?

Odpowiedz
Cytat
marianek1004

Witam ! Czy przez eco można wpłacić na PartyPoker?

Odpowiedz
Cytat
oceter

Napisane przez marianek1004
Witam ! Czy przez eco można wpłacić na PartyPoker?

nie

Odpowiedz
Cytat
kapisevicius

Jaka jest obecnie najbardziej opłacalna opcja depozytu w EcoPayz? Wcześniej jak robiłem depozyt przez kartę kredytową na 200 PLN to z konta pobierało mi 220 PLN (zapewne przez przewalutowanie).

Odpowiedz
Cytat