Witam.
Jest możliwość wpłaty na PartyPoker za pomocą Karty MasterCard EcoPayz?
Napisane przez dedecki
Witam.Jest możliwość wpłaty na PartyPoker za pomocą Karty MasterCard EcoPayz?
Skrill i NETELLER mają takie same opłaty, odpal sobie stronę ecoPayz i porównaj opłaty z wcześniej wspomnianą dwójką.
Napisane przez bor9999
Co się bardziej opłaca obecnie skrill neteller czy ecopayz?
Skrill z VIPem
Dochodzi tez jeszcze kwestia szybkosci wyplat. Mi ze starsow na ecopayza kasa idzie pelne 24h. Na skrilla okolo 10-15 minut. Wiec nawet za to jestem w stanie zaplacic jakis ulamek procenta wiecej
U mnie tak samo z starsow na eco kasa w 24h, potem jak sie ma karte od eco to w np. w bankomacie euronet tez bez problemow idzie wyplacic
Napisane przez baadnewz01
Sprawdzałem u mnie wypłaty na eco również max 20minut
to samo. Jedynie za pierwszym razem szło dłużej.
Ile czekaliście na kartę eco ? Chyba do świąt nie zdąże wypłacić kasy i zastanawiam sie czy przelew na konto bankowe z eco może ponieść jakieś konsekwencje (wkońcu teraz us ma chyba większa swobodę we wglądzie do prywatnych kont bankowych) ?
Napisane przez oceter
Ile czekaliście na kartę eco ? Chyba do świąt nie zdąże wypłacić kasy i zastanawiam sie czy przelew na konto bankowe z eco może ponieść jakieś konsekwencje (wkońcu teraz us ma chyba większa swobodę we wglądzie do prywatnych kont bankowych) ?
Jeżeli to nie są tysiące dolarów i jest to jednorazowa transakcja, to nie popadałbym w paranoję.
W końcu przelewasz z własnego portfela na własne konto i do tego w okresie przedświątecznym.
Skarbowy nie takie przelewy tropi.
Oczywiście jest to moje zdanie.
Z tą kartą eco to jest przegięcie. Wpłaciłem na próbę 2k euro. Karty nie mam od miesiąca.
Napisane przez oceter
Ile czekaliście na kartę eco?
Ja 4 dni robocze.
W poniedziałek zamówiłem kartę.
W piątek już miałem.
Napisane przez oceter
Ile czekaliście na kartę eco?
Ja dość długo czekałem, chyba ze 12 dni.
Witam , czy kartą ecopayz można doładować saldo na efortuna ??? Jak tak to jak ??
Wiem , że to nie to forum z góry przepraszam.
Mam pytanie odnośnie wypłaty z Party Pokera. Jaka metodą najlepiej? paysafecard czy entropay? Nigdy z tych dwóch metod nie korzystałem, czy mógłby ktoś trochę przybliżyć temat? i czy jest opcja zeby jakoś to przelać na ecopayz?