Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,158 Posty
270 Użytkownicy
985 Reakcje
216.9 K Wyświetlenia
MWaler

Napisane przez Piligram
Ja weryfikowałem konto przy pomocy supportu ewallet optimizer.
Zdjęcie dowodu wystarczyło + pdf faktury za abonament z telefonu.

Co do wpłaty przez skrilla jest tak jak pisał MWaler. Piszesz do supportu, że chcesz doładować konto przez skrilla. Przelewasz kasę na ich skrilla, a oni zasilają Ci konto ecopayz.

Wysylales im potiwerdzenie wyslania do operatora czy skan faktury od operatora ?
Mi narazie odmowili potwierdzenia wyslania,a moja efaktura z playa nie posiada moich danych :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth

Potwierdzenia wysłania nie akceptują, musi być faktura od operatora.
Jak nie posiada ? Faktura musi posiadać te dane.

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Ci idioci wysylaja mi tylko ponaglenia ale nie wysylali faktur :facepalm: wlasnie zrobilem im afere i otrzymalem faktury z calego roku xD.
Mam nadzieje ze przejdzie bo to juz 3ci email.

Odpowiedz
Cytat
foqus7

Orientuje się ktoś może czy konieczne jest posiadanie karty Visa przy zakładaniu konta? Założyłem konto na ecoPayz przez eWallet Optimizer i przy próbie ustawienia karty, widnieje tylko jeden rodzaj - karta Visa. Posiadam niestety tylko MasterCard.

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth

Nie ma takiej potrzeby. Po prostu Visą można wpłacić a Mastercard nie.

Odpowiedz
Cytat
palyspalys

.

Odpowiedz
Cytat
Azzinoth

To nie support ecopayz robi tylko gość od ew-optimizer. Jak robiłeś konto przez nich to napisz do nich i ci przeleją.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Napisane przez Azzinoth
To nie support ecopayz robi tylko gość od ew-optimizer. Jak robiłeś konto przez nich to napisz do nich i ci przeleją.

Tylko, że nie będzie to zupełnie za darmo:

Hey, no problem, we can do that. However since you want ecoPayz USD, we unfortunately have to deduct a fee of 1.5% (which is what we pay to receive USD on ecoPayz).

This means you can send us 180$ on NETELLER to NTusd@eWallet-Optimizer.com and we will send you 177.3$ to your ecoPayz Account.

Thanks and best regards
Tobias

Akurat pytałem o Netellera, ale nie sądzę żeby ze Skrillem było inaczej.

Odpowiedz
Cytat
OnlyNutzz

Jak przelać kasę ze Skrilla na ecoPayz?:D

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Napisane przez palyspalys
Napisałem maila do supportu. Napisali, ze nie ma możliwości zasilenia konta za pośrednictwem Skrilla.

na skype : ewallet.optimizer.com

Dodatkowo jestem w kontakcie z typem od tego i prosil zebym zamiescil informacje

"also if you could do me the favour, could you post the fee is only for USD and that EUR is free ? Thanks so much " :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Napisane przez OnlyNutzz
Jak przelać kasę ze Skrilla na ecoPayz?:D

napsiz na skype do goscia ewaller-optimizer.com jezeli za ich posrednictwem zakladalas konto na ecoPayz - na pewno Ci doradzi :)

Odpowiedz
Cytat
AGrochowski

Napisane przez MWaler
"also if you could do me the favour, could you post the fee is only for USD and that EUR is free ? Thanks so much " :f_thumbsup:

Jak wchodziłem przez zakładkę usd w kasjerze to starsy jakoś dziwnie mi przeliczały usd->eur - nawet napisałem do nich w tej sprawie

Spoiler

Our exchange rates are updated throughout each day and it is the User' s responsibility to check the applicable rates in our cashier before proceeding with transactions involving an exchange of currency. For deposits and withdrawals in most currencies, we will add a special margin to the mid-market exchange rate provided by XE (Source XE). XE Terms of Use can be found at:

www.xe.com/legal/dfs.php

Note that we provide multi-currency features for game play. We reserve the right to apply the special margin retroactively where the features are not used for this purpose.

All exchange rates are updated on a regular basis throughout the day.

w kolejnym mailu dostałem odpowiedź

Spoiler

As we explained, over the xe.com exchange rate, we will apply a margin to cover possible fluctuations in the currency value.

However, you can avoid this margin by depositing directly in your EUR bankroll, by selecting the EUR when you deposit.

Later, you will be able to move your EUR funds into the USD bankroll directly in the Cashier without any fee applied.

więc proponuję wpłacać przez zakładkę eur w kasjerze żeby uniknąć dodatkowych opłat za przewalutowania

Nie wiem czy to o tych opłatach pisałeś MWaler na wszelki wypadek wolałem dać znać społeczności :)

Odpowiedz
Cytat
halunoman

ecoapyz ma funkcje chata z supportem. Polecam niecierpliwym :)

Ci, którzy mają problemem z brakiem karty Visa:
- locak bank deposit/international bank deposit-> 0-3 dni robocze. ... "The time frame is 0-3 business days but usually everything is processed automatically and is done in a matter of minutes or hour"
- paysafe card -> chat supportowy pisze, że akcpetują, także powinno być no problemo :)

Smutna buzia była tylko przy pytaniu o czas oczekiwania na plastikową kartę...3-4 tyg w zależności od local post services (wg info z chat supportu)

Odpowiedz
Cytat
negatywna

wiecie już jaka jest minimalna kwota wypłaty na ecopayz z P*?

Odpowiedz
Cytat
fruzia

Napisane przez halunoman
- paysafe card -> chat supportowy pisze, że akcpetują, także powinno być no problemo :)

mhmmm...
jak?

Odpowiedz
Cytat
profek20

Wystarczy sobie dodać pana eWallet-Optimizer.com na skype i macie wszystkie informacje które chcecie wiedzieć na temat tego portfela u źródła z pierwszej ręki.

Odpowiedz
Cytat
spingogrinder

Otrzymałem email o tym że konto zostało zweryfikowane. Jeśli chodzi o dokument to u mnie przeszła faktura z UPC. Ktoś pytał o gold to teraz widzę że on zależy od obrotu na koncie.

Odpowiedz
Cytat
narratorukryty

Założyłem konto przez ewallet optimizer.
Gdy dostałem golda, poprzez kontakt mailowy w kilkanaście minut załatwili przelew z Netellera.
Podali adres mailowy na jaki przelać im kasę wewnątrz Netellera a później wysłali ją na moje konto w ecoPayz.
Szybko, bezproblemowo i to w sobotę wieczorem.

Jeśli chodzi o weryfikację konta to przyjęli fakturę za prąd z moim adresem a niektóre dane miałem zamazane i nie robili problemu. Jedyne co to dokumenty muszą być przesłane w wysokiej rozdzielczości.
Przydatna informacja, konto mam w USD:

Please keep in mind that we can do it for free for EUR, but we need to charge 1.5% for USD, because we need to pay this fee on ecoPayz ourselves for converting your USD

.
Ogólnie wszystko działa super.

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Szczerze powiedziawszy po prostu wkleilem jego wypowiedz bo mnie o to prosi i wydaje mi sie ze dotyczy to przetransferowywanych srodkow z naszych skrilli/netellerow do ecoPayz.

Co do weryfikacji to tez otrzymalem pozytywna na adress za rachunek od play'a ale musze zrobic skan dowodu a nie zdjecie bo jest dla nich "zbyt" rozmazane.

Odpowiedz
Cytat
kustra

Ciekawe, że mi nic nie kazali płacić za transfer. Przesłałem 30$ na NT i 30$ dostałem na ecopayz.

Odpowiedz
Cytat