Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,158 Posty
270 Użytkownicy
985 Reakcje
216.9 K Wyświetlenia
Azzinoth

Napisane przez Elzo2012
Tylko, że nie będzie to zupełnie za darmo:
.

Wiadomo, w życiu nic za darmo nie ma przecież.

Napisane przez OnlyNutzz
Jak przelać kasę ze Skrilla na ecoPayz?:D

Napisz na tego maila co załatwiałaś golda od ew-optimizer albo na Skype to przeprowadzą cię przez ten proces.

Napisane przez MWaler
ale musze zrobic skan dowodu a nie zdjecie bo jest dla nich "zbyt" rozmazane.

Ja wyłem zdjęcie dowodu 4128 x 3096 robione telefonem i było ok. Znajomy wysyłał w mniejszej rozdzielczości i też go się czepiali, wysłał takie i przeszło.

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Wysalem w takiej samej rozdzielczosci i nie bylo dla nich ok :(

Odpowiedz
Cytat
Piligram

Napisane przez MWaler

Napisane przez Piligram
Ja weryfikowałem konto przy pomocy supportu ewallet optimizer.
Zdjęcie dowodu wystarczyło + pdf faktury za abonament z telefonu.

Co do wpłaty przez skrilla jest tak jak pisał MWaler. Piszesz do supportu, że chcesz doładować konto przez skrilla. Przelewasz kasę na ich skrilla, a oni zasilają Ci konto ecopayz.

Wysylales im potiwerdzenie wyslania do operatora czy skan faktury od operatora ?
Mi narazie odmowili potwierdzenia wyslania,a moja efaktura z playa nie posiada moich danych :facepalm:

Wysłałem normalnie fakturę wystawioną z orange na moje dane. Tyle tylko, że posłałem im plik pdf., a nie skan. Niby tego nie przyjmują, a przyjęli za pierwszym razem :f_biggrin:

Z tym przelewem kasy też zabawnie było, bo przesłałem kasę w USD na ich Skrilla, a gość się pomylił i przelał mi taką samą kwotę w Euro i nie kazał zwracać tej nadwyżki tylko przeprosił :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
ripper92

Nie ogarniam jak to jest z tymi walutami, skrilla mam w USD, gram w USD.
Jak to ogarnąć żeby najmniejszym kosztem wpłacać i wypłacać? Starsy mają jakieś prowizje za przewalutowania na koncie klienta? Kurs nie jest jakiś masakrycznie złodziejski? Eco zakładać w EUR skoro tylko w EUR wypłaty są czy w USD bo to tylko kwestia czasu zanim wprowadzą?

Odpowiedz
Cytat
oceter

No wlasnie, na starsach da sie jednorazowo przewalutowac eur na usd ?

Odpowiedz
Cytat
narratorukryty

Zastanawiam się czy nie wystarczy założyć sobie wirtualnej karty na EcoPayz w euro (mam konto w USD) i nią przelać w euro na P*.

Odpowiedz
Cytat
przemek9422

Napisane przez ripper92
Nie ogarniam jak to jest z tymi walutami, skrilla mam w USD, gram w USD.
Jak to ogarnąć żeby najmniejszym kosztem wpłacać i wypłacać? Starsy mają jakieś prowizje za przewalutowania na koncie klienta? Kurs nie jest jakiś masakrycznie złodziejski? Eco zakładać w EUR skoro tylko w EUR wypłaty są czy w USD bo to tylko kwestia czasu zanim wprowadzą?

to bez różnicy co wybierzesz przy zakładaniu, przecież można mieć na ecopayz i USD i EUR, a dodanie konta w kolejnej walucie zajmuje max 15 sekund + oczywiście do każdego z nich karta

Odpowiedz
Cytat
oceter

Poko nie ma USD na p* to chyba narazie najlepiej w eur... wogole widzialem dzis bankomat PLN/EUR euronetu :D

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Napisane przez narratorukryty
Zastanawiam się czy nie wystarczy założyć sobie wirtualnej karty na EcoPayz w euro (mam konto w USD) i nią przelać w euro na P*.

Nie wiem czy na opłatę 4% się nie załapiesz wtedy.

Odpowiedz
Cytat
oceter

Przy podpinaniu ewallet-optimizer do eco pole (Partner Code) zostawic puste ?

Odpowiedz
Cytat
lolyourmama

Przepraszamy za korzystanie z translatora Google, ale tak możesz zostawić puste pole kodu partnera.

Wszyscy, jeśli nie otrzymasz odpowiedzi od eWallet-Optimizer, dla mnie początkowo był to mój spam.

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Napisane przez oceter
Przy podpinaniu ewallet-optimizer do eco pole (Partner Code) zostawic puste ?

Tak, zostawiasz puste.

Odpowiedz
Cytat
oceter

Dostał ktoś już golda ?

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Ja dostalem.

Odpowiedz
Cytat
oceter

A jest warunek jakis ile kasy wplacic, przemielic etc ?

Odpowiedz
Cytat
MWaler

Wplacilem 10$, a konto zalozylem za posrednictwem ewallet optimizer. Po weryfikacji konta od razu dostalem golda.

Btw moze ktos byc tak mily i wyslac mi 1$? bo musze przelac na starsy, a depozyt idize w euro i w dodatku minimum 10euro depo :(.

Odesle na starsach ?

Odpowiedz
Cytat
Filipo91

Ja nie zakładałem przez ewalleta optimizera . Załozyłem normalnie na stronie ecopayz , potem napisałem na skype do goscia i na live supporcie zeby mi połaczyli konto z ewalletem optimizerem do golda . Jakby ktoś chciał pomocy mam całą rozmówke z supportem ecopayza

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Filipo91

Ja nie zakładałem przez ewalleta optimizera . Załozyłem normalnie na stronie ecopayz , potem napisałem na skype do goscia i na live supporcie zeby mi połaczyli konto z ewalletem optimizerem do golda . Jakby ktoś chciał pomocy mam całą rozmówke z supportem ecopayza

Musiałeś "podpiąć" swoją kartę kredytową , żeby założyć to konto ?

Odpowiedz
Cytat
kustra

Napisane przez StayTune

Napisane przez Filipo91

Musiałeś "podpiąć" swoją kartę kredytową , żeby założyć to konto ?

po co?

Odpowiedz
Cytat
przemek9422

.

Odpowiedz
Cytat