Mogli nie mieć pełnego pokrycia depozytow, w przypadku bank runu jest wtedy lipa
Napisane przez logan22
Napisane przez 89deny89
W sklepach też się tym nie zapłaci?Support Muchbetter odpisuje że będą opóźnienia ale środki są bezpieczne.
A co mają napisać?? Sorry, ale twoje pieniądze poszły się jeb.. .
Nie ma co liczyć na wypłatę peiniedzy, jak wszczęto postępowanie
Ktoś pisał, że były już takie przypadki i postępowanie trwało 3 miesiące.
Do czasu zakończenia postępowania środków nie da się wypłacić.
Czyli może to zająć nawet 6 miesięcy
Kolego jeśli nie masz pojęcia o temacie to nic nie pisz, powstrzymaj się od takich bzdur, nie musisz się znać na wszystkim.
Mnie rowniez odrzucili po 2 dniach transfer na konto bankowe, zlecilem tak dla testu wyplate 10E, ale wyglada na to, ze nawet 1 cent nie przejdzie.
U mnie to samo... Środki wróciły na konto, jutro zlecę wypłatę na kartę revolta zobaczymy czy coś to da.... Ale nie jestem zbyt optymistycznej myśli...
Ja wypłaciłem z MB na konto bankowe i doszło w ciągu kilku dni ( chyba 3 ) Także ta opcja działa.
Napisane przez 7bekon7
Ja wypłaciłem z MB na konto bankowe i doszło w ciągu kilku dni ( chyba 3 ) Także ta opcja działa.
Czemu kłamiesz. Nikomu nie doszło tylko Tobie akurat
Dziwne. Wypłaciłem kilka dni temu 22.50$ i wczoraj przyszło 86.96pln.
Edit: Co więcej, w aplikacji widnieje informacja, że są zakłócenia w usługach, ale różne metody wypłaty są nadal dostępne. I to jeszcze „dostępne” zrobili wielkimi literami.
Napisane przez AnastazjaPOL
Kolego jeśli nie masz pojęcia o temacie to nic nie pisz, powstrzymaj się od takich bzdur, nie musisz się znać na wszystkim.
Jestem na telegramie i przekazuje info od ludzi co bardziej ogarniają. Ale jak nie pasuje równie dobrze mogę zaprzestać wysyłać info jakie zdobyłem.
Przecież zaczęli postępowanie przeciwko Muchbetter w Litwie także z pieniędzmi można się pożegnać przez kolejne minimum 3 miesiące. Nikt nie dostanie kasy aż do zakończenia postepowania.
Tak a chłopakowi cztery posty wyżej wypłacili przez przypadek bo przecież Ty wiesz że zablokowali...
Napisane przez AnastazjaPOL
Tak a chłopakowi cztery posty wyżej wypłacili przez przypadek bo przecież Ty wiesz że zablokowali...
Aż mi cycki opadły jak to przeczytałem...
Bank Litwy wykonuje polecenia Sądu Litwy i prześwietla Payrnet w związku z podejrzeniem prania brudnych pieniędzy. Wszystko można poczytać na stronach Litewskiego Banku. Na wszelkich grupach polskich i zagranicznych ludzie wklejają posty i informacje o zwrocie pieniędzy na konto przez Muchbetter. Nawet w informacji, która otrzymujemy od Muchbetter widnieje informacja że możemy wypłacać, ale do końca postępowania nikt nie otrzyma kasy z naszego regionu.
Ale przecież bekon wstawił jakiś losowy post żeby przytrolowac i ona ma rację. Co on jakiś wyjątkowy, że tylko jemu wysłali? ![]()
Mimo wszystko żeby zebrać wszystkie informacje:
- kto wypłacał przed 10.02.2023r. powienien otrzymać środki na konto
- kto ma konto bankowe poza European Economic Area możliwe, że tez powinien dostać - próbował bym na numery kont w UK
- nie jest jasna informacja co do kryptowalut
Ale przecież bekon wstawił jakiś losowy post żeby przytrolowac i ona ma rację. Co on jakiś wyjątkowy, że tylko jemu wysłali?
![]()
Poważnie dostałem kasę. Nie wiem dlaczego, skoro innym zwraca na konto, ale trudno mi uwierzyć żebym był jedyną osobą. Na pewno są inni. Zrobiłem 22.5$ z MB na konto ING i nie było problemu.
Edit: A w sklepie nie mogłem zapłacić kartą, jak każdy.