od kilku dni są problemy z płatnościami kartą również macie ten problem ?
Ja dziś z bankomatu nawet nie mogłem wypłacić w necie też nie poszło np allegro ale depozyt na unibet już tak he
Co lepiej wybrać muchbetter-> konto czy muchbetter-> krypto. Czy lepiej założyć revo? Kwota to jakieś ok 2k pln
Co wy tak sracie żarem. Mają problemy techniczne, to czekajcie jak je rozwiążą, a nie od razu wam się na gwałt zachciało kasę wypłacać. Za kilka dni pewnie będzie wszystko git.
Napisane przez FulHaus
Co wy tak sracie żarem. Mają problemy techniczne, to czekajcie jak je rozwiążą, a nie od razu wam się na gwałt zachciało kasę wypłacać. Za kilka dni pewnie będzie wszystko git.
To nie są problemy techniczne. Dotychczasowi partnerzy MuchBetter wycofali możliwości wpłat i wypłat od tej spółki, MB przestała przyjmować nowych klientów i wydawać karty. Dodatkowo firma wprost już teraz mówi ze to nie awaria tylko zawieszenie do odwołania/albo i nie pewnych opcji. Dotyczy to całego rynku europejskiego. Niewątpliwie ma to związek z nowymi dyrektywami w sektorze bankowo-finansowym. Krótko mówiąc kwestie prawne, legislacyjne. Niewykluczone że się zwijają, tak jak to było z poprzednimi firmami tego typu.
MB ciągle się zasłania na Twitterze jednym i tym samym wpisem i ciągle kręci i nie chce powiedzieć nic wiele, co moim zdaniem jest nieprofesjonalne.
Lepiej dmuchać na zimne niż się obudzić,ze kasy nie zobaczę.
Wolałem stracić kilka dolców na prowizji przy wypłacie niz nie mieć nic.
Jak ktoś chce wypłacać to albo na revo, albo na blackcatcard. Bo na pl konto to jednak mimo małych kwot to lepiej nie ryzykować.
A da się normalnie z MB przez to Western Union Local Bank TRansfer na Revolut? Robileś tak, jaka jest prowizja i czy jest przewalutowanie?
a wiecie coś o innych appkach typu zen, wise, verse? macie jakieś doświadczenia, możnaby założyć konto, zrobić kartę i tam wypłacać?
Napisane przez yellowsock
Arsze, a kiedy zrobiłeś ten przelew? Czyli z apki wybrałeś "wypłać", bank transfer, podałeś IBAN, i ci przeszło? Mi się pojawia "ups. coś poszło nie tak" zarówno jak wybieram local transfer i bank (SEPA + local). Wam to przechodzi?
Też miałem ten błąd, napisalem maila do supportu, że mi wypłaty nie działają i w miarę szybko naprawili wypłaty. A potem bank (sepa) i na blackcatcard, czekam aż przyjdzie w przyszłym tyg.
Poczytałem trochę i jednak nieciekawie to wygląda. Zapewne chodzi o jakieś regulacje unijne.
No to będę miał teraz problem z takim Unibetem, jak wypłacać z niego hajs.
Znalazłem to na forach bukmacherskich pewnie ma to związek z całą tą sytuacją:
Działalność firmy Payrnet została ograniczona: stwierdzono rażące naruszenia, istnieje podejrzenie prania brudnych pieniędzy LRYTAS.LT BIZNES PULS RYNKU Zanim Bank Litwy zakończy kontrolę instytucji pieniądza elektronicznego Payrnet, istnieje podejrzenie, że firma rażąco i systematycznie łamie ustawę o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy i finansowaniu terroryzmu – wynika z komunikatu prasowego.
Wypłaty z bankomatów nie działają. Macie jakiś sprawdzony sposób jak wyciągną teraz kasę z Muchbetter (tylko nie przez bank)?
Spróbuj za pomocą krypto wypłacić, tylko nie wiem czy jeszcze realizują tą formę wypłaty.