Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
121 Posty
62 Użytkownicy
10 Reakcje
14.1 K Wyświetlenia
kamilecek001

wszystko nawala

Odpowiedz
Cytat
djhowk

Napisane przez kamilecek001
wszystko nawala

Spoiler

Odpowiedz
Cytat

wiadomo kiedy to naprawią ?

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

zoom HU. MTTi cash wszystko kurwa leży . Masa kasy idzie się pierd..........

Odpowiedz
Cytat
nosferatuPL

do kogo pisać ??
bo mi sng pada co kilka rozdań

Odpowiedz
Cytat
kamilecek001

do starsow zeby ci oddali buyina

Odpowiedz
Cytat
pershing

Dalej tak samo?

Odpowiedz
Cytat
wantmemoney

mi dzisiaj zoomy po 21 dzialaly bez problemow

Odpowiedz
Cytat
trzasku

U mnie dzisiaj po 23.00 nie było problemów, gram na PokerStars7, normalne stoliki FR NL5. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Lemongd

Napisane przez nosferatuPL
do kogo pisać ??
bo mi sng pada co kilka rozdań

mozesz pisac do wszystkich swietych mi PS nie odpowiedzialo na zadnego maila w tej sprawie z czego ostatni juz polecial z bluzgami, jeden prosty komunikat na stronie, twitterze czy czymkolwiek by to zalatwil ale nie po co

"drodzy gracze moga wystepowac problemy, pracujemy nad rozwiazaniem" ale nie musisz wbic i przegrac kase aby zobaczyc czy dalej

tez gram SNG lub MTT i padaja jak cholera, zrzucasz monstery, flushe i wracasz po resecie zobaczyc zze juz nie masz po co grac

Odpowiedz
Cytat

Napisałem email do PS i dostałem odp że na 99% problem leży po stronie PT4 i HM. Według nich należy odpalić PS bez programów trackujących które po ostatnich update powodują problemy.

Hello Paweł,

Thank you for contacting us at PokerStars and allowing us to be of assistance.

Please be advised that PokerStars is currently experiencing some technical issues.

Our development team has looked extensively into the reports from players and it appears that the issues are caused by third party tools that you may have, such as PokerTracker or Hold'em Manager.

To eliminate the issue please shut down PokerStars and any third party tools, restart your machine, and make sure no third party tools start with Windows, and then start PokerStars without any third party tool.

It appears that once the issue has started, shutting down third party tools does not resolve it -- it's a machine restart without ever starting a third party tool that seems to resolve it.

Please rest assured that we have contacted the management teams at PokerTracker and Hold'em Manager to let them know there is a problem. We would also ask that you please contact the vendor of those tools for further information.

We apologise for the inconvenience this may cause and thank you for your understanding and patience.

If there is anything else we can do to be of any assistance we kindly ask that you do not hesitate to contact us again. We are always more than happy to be of any assistance.

Thank you Paweł, for choosing PokerStars!

Odpowiedz
Cytat
ErHB01

japierdole biznes warty miliardy dolarow a pierdola sie techniczne sprawy nosz kurwa

^up

czyzby to byly pierwsze kroki ku pokerowi online bez trakujacych programow? (tak wiem teorie spiskowe mocno )

Odpowiedz
Cytat

Ehh nie przesadzajmy , trzeba poczekać na nowe nakładki od trackerów. Mi osobiście dobrze robi pogranie kilku sesji bez huda;).

Odpowiedz
Cytat
Lemongd

problem lezy po stronie PT i HM ofc, jakos dzialaly wczesniej bez zarzutu. Po czym PS wydal patcha i nagle sie psuje wiec problem lezy w PT i HM nie w tym ze cos nawalili w patchu. logiczne

Odpowiedz
Cytat
nommine

ide pograć na full tilcie bo już nie chce mi sie czekać.

na szczęście kase poodawali za buyiny i inne.

Odpowiedz
Cytat
Lemongd

niech ktos da znac jak zacznie dzialac poprawnie grindowanie sng z pt :)

Odpowiedz
Cytat
MarjanekRNMD

ze strone hm można pobrać szybki update..... do wersji 8267, pomaga :)

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

wrzuć link nie mogę znaleźć mam 8266

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Tu jest link do 8267 :)

Odpowiedz
Cytat
oooigo