Dzięki , zobaczymy.
ja z hm2 cwr. 8267 nadal mam problemy po restarcie kompa. Długo trzeba czekać na te zwroty? napisałem im wczoraj wieczorem, odpisali, że przeanalizują sprawę...
mi zoom hu + hm2 smiga bez problemow, czasami cos na 2-3 sekundy zlaguje, a tak to ok
napisz do suportu mi hm odpisal po dniu
Hello,
I am sorry to hear you are experiencing trouble.
Please update to this version
http://www.holdemmanager.com/Downloads/8267_Hm2AutoUpdate.exe
Regards,
Chris (udbrky)
Customer Support
Hold'em Manager and Table Ninja
Participate in the Beta release of the newest Hold'em Manager version: HM Cloud. Sign-up HERE.
We welcome any feedback on any solutions we provide, this helps us to provide better quality solutions in the future
a PT dalej ssie, kurcze mam i HM i PT ale nie bede na jeden dzien skakal z pt na hm
w razie co testuje PT a mianowicie wylaczylem "memory grabber" w ustawieniach pt dla ps i poki co chodzi bez zawiechy moze to cos da dam znac za godzinke czy nie mialem
ok z wylaczonym memory grabberem nie zwiesilo mi sie przez cala gre *byc moze to przypadek ale nie wiem zaraz ruszam grind
u mnie po update do 8267 (wersja HM2) pomogło, dodatkowo przełączyłem p* z 7-ki na 6-tke.... grałem 3 godz i było ok...
Nie wiem czy teraz tylko u mnie, ale wszystko fajnie śmigało podczas sesji ~3h i nagle "zwiecha" na każdym stole zoom....
Ciągle sit out'uje mi stoliki, 4 chodzą 2 wiszą. Resetuje soft i chodzi z pół godziny dobrze potem znowu dzieje się to samo. Już 3 dzień sypią się starsy.