Po co grać o bilety, jak nie zamierzasz grać w docelowym scoopie?
Napisane przez Luffyy213
może najpierw pomyśl zanim coś napiszesz.
Napisane przez ddaniecki
Napisane przez Luffyy213
![]()
Aaa to Ty jesteś tym "prosem" co komentuje rozdania nie mając pojęcia o tym co pisze.Co do wątku to odpowiedziałem na post Mazurgda.
I jeszcze jedno - To Ty przeczytaj cały wątek i pomyśl zanim coś napiszesz.Witam
Wygrałem bilet do tirnieju za 1000$, i pewnie nie da się go wymienić na $T. Orientuje się ktoś czy jeżeli się nie zarejestruje do turnieju, a wejściówka jest ważna do 2036 roku, to po SCOOPAch zmienia mi na $T?
Dzięki za odp.
Nie spinaj sie tak koleś nie każdy ma swoją grupe learningową na stawkach 1$
Spoiler
to tak a propos "prosa".
No cóż, od czegoś trzeba zacząć. Powiem Ci tak, szanuj innych ludzi, bo póki co popisujesz się prostactwem i bezmyślnością.
Z tego co zauważyłem Marcinku to ty zacząłeś wyśmiewać moją znajomość gry w pokera a gram troche dłużej od Ciebie i jestem od Ciebie odrobine starszy
Aaa to Ty jesteś tym "prosem" co komentuje rozdania nie mając pojęcia o tym co pisze.
więc nie przypisuj innym swoich cech charakteru.
Na tym chciałbym zakończyć tą jałową wymiane zdań ponieważ nie zamierzam zniżać się do twojego poziomu.
Gl zarówno w życiu jak i pokerze
Napisane przez ddaniecki
Napisane przez Luffyy213
![]()
@ddaniecki
Napisz o co Ci chodzi dokładnie i będzie po sprawie.
Napisane przez Luffyy213
Myślę że każdy może mieć wiele powodów aby w takim turnieju nie grać. Przestań się czepiać i jeżeli nie masz nic konstruktywnego do napisania, to sie nie odzywaj. Proste
Napisane przez Mazurgda
Napisane przez Luffyy213
Po co grać o bilety, jak nie zamierzasz grać w docelowym scoopie?Myślę że każdy może mieć wiele powodów aby w takim turnieju nie grać. Przestań się czepiać i jeżeli nie masz nic konstruktywnego do napisania, to sie nie odzywaj. Proste
W lobby jest wyraźnie napisane, że pierwszy ticket jest niewymienialny. Jeśli nie miałeś zamiaru grać w turnieju i dalej tłuc tych spinów aby trafić kolejny ticket już wymienialny automatycznie - to sam sobie musisz odpowiedzieć po co to grałeś.
Napisane przez Luffyy213
Nie masz co się zniżać, bo już Twoja kultura sięgnęła dna.Wzajemnie
Masz Marcin coś od wujka"prosa" może Ci sie przyda
Link Text...
kilka lat temu od tego zaczynałem.
SPINY do Sunday Milion:
Raz na ile trafimy jackpota?
Czy można się wyrejestrować i zamienić na T$ lub do późniejszego turnieju z serii SM?

Napisane przez tematznany
Czy można się wyrejestrować i zamienić na T$ lub do późniejszego turnieju z serii SM?
Niestety na T$ nie da się zamienić - natomiast o ile pamiętam bilet jest ważny do 2032 roku, więc możesz zagrać kiedy tylko będziesz chciał.
Mam nadzieję, że na krótko wjechał i szybko go zabiorą, pewnie jakaś część rybek tam pobiegła - swoją drogą jakby ktoś szybko trafił milion to znowu byłby BOOM i może na spinach jeszcze więcej amatorów by było
Na BOOM nie licz. Już była taka promocja. I było kilku zwycięzców (bodajże 3). Jeżeli się nie mylę, to raz nawet wygrał Polak. A to moja życiówka na ostatniej promocji:

Niestety spin zakończył się w 4 rozdania, a ja poległem w HU z AK vs KK :/ No, ale jak ktoś dostaje najpierw QQ vs 99, a potem KK vs AK, to gierka się sama wygrywa
Gościu zawinął 5k$ i przestał grać
Oczywiście to była jedyna gierka odpalona przez niego tego dnia. Poprzednio promocja trwała chyba z 4 miesiące. Mega value jest w tych gierkach !!!
POWODZENIA !!!