Przejdź do forum
Hustler9 - Longterm...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Hustler9 - Longterm III

211 Posty
33 Użytkownicy
257 Reakcje
38.3 K Wyświetlenia
bubek90

hustler i jak jedziemy z koksem? bo jak nie zaczynasz w tym tygodniu to ja rezygnuję

Odpowiedz
Cytat
SlaybackShark

up :f_frown:

Odpowiedz
Cytat
ddaniecki

chyba odleciał

Odpowiedz
Cytat
naturehol

Ma 1,5 kafla do wydania to chodzi po sklepach

Odpowiedz
Cytat
manuelos

. :pcuser:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez hustler9
za oskarzenia nie poczuwalem sie do pokazania audytu.

Wukaesiak school. :appl:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez hustler9
napierdalam rebuye do porzygu, bo czuje edge'a w chuj.

Lecimy tutaj! :banana:

Argumenty, którymi się "bronisz" tylko Cię pogrążają i przypominają inne wątki z wałkami z tego forum.

Odpowiedz
Cytat
elektrofu

Napisane przez naturehol
omg gość Wam zrobił ewidentnego wała, pomimo rozbieżności nie robi audytu bo "nie jest złodziejem", a Wy się pchacie na kolejny staking.
Chyba faktycznie wystawię niedługo ofertę na automaty

naturehol, jakie warunki :coolface:

Odpowiedz
Cytat
hustler9

audyt ciągle leci. co do hajsów, to rozesłałem i robię przerwę od poksa, pozdro.

Odpowiedz
Cytat
gacekk6

rozumiem że audyt nadal leci :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
naturehol

Napisał, że przerwa od poksa. Na wakacje sobie pojechał za 1,5 kafla :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Stellified

megażałosne

Odpowiedz
Cytat
skarpet2

Spacji zapomniales.

Odpowiedz
Cytat
seedorf333

hustler wyslal mi audyt!

Osoby ktore stakowaly hustlera i chca otrzymac audyt niech do mnie napisza

Poki co jeszcze nie sprawdzilem czy wszystko sie zgadza bo troche danych tam jest, a nie mam czasu, wiec jezeli ktos chce sie tym zajac to zapraszam :)

Odpowiedz
Cytat
hustler9

Napisane przez seedorf333
hustler wyslal mi audyt!

Osoby ktore stakowaly hustlera i chca otrzymac audyt niech do mnie napisza

Poki co jeszcze nie sprawdzilem czy wszystko sie zgadza bo troche danych tam jest, a nie mam czasu, wiec jezeli ktos chce sie tym zajac to zapraszam :)

seedorf, wysłałem Ci audyt jakiś tydzień temu. wiem, że napisałem żebyś zrobił z nim co zechcesz, ale naprawdę liczyłem, że chociaż dasz znać spragnionym mojego mięsa sępom info, że audycik doleciał ;) a tak zostałem obudzony z pokerowego zimowego snu wiadomością, że na forum obrażajo ;) z tego, co pamiętam gacek też prosił o audyt. poproś go, a na pewno pomoże Ci to rozczytać.

Napisane przez naturehol
Napisał, że przerwa od poksa. Na wakacje sobie pojechał za 1,5 kafla :f_cool:

to miłe, że się o mnie martwisz :) dla zaspokojenia Twojej ciekawości podpowiem, że byłeś blisko! Może nie są to wakacje, ale bardzo przyjemna praca za 1,5 kafla : - )

pozdrowionka dla wszystkich!

Odpowiedz
Cytat
yellowElephant

sedorf:
Jak już obejrzysz audyt to ja bym chciał usłyszeć Twój komentarz (oczywiscie na forum, nie priv - your style), zarówno apropo audytu, jak i zainstniałej tutaj sytuacji.

W sumie chyba nie jeden z tutaj się udzielających powinien całą sytuację jeszcze raz przemyśleć, a w razie zrozumienia swojego błędu postąpić jak należy.

Odpowiedz
Cytat
macaco2

@Sedorf:
Cały wątek płakałeś o tą różnicę shark - cashier.
Chciałeś audyt i go w końcu dostałeś.
Weź chłopie miej jaja i sprawdź go z łaski swojej, a nie nagle piszesz jak pizda, że nie masz czasu... już Ci nie zależy na tej różnicy co to niby hustler "ukradł" ???
Chłop grał, stejka nie zajebał, w ch... czasu swego poświęcił, profit wykręcił, a na koniec został zbluzgany...

Odpowiedz
Cytat
Stellified

Napisane przez macaco2
@Sedorf:
Cały wątek płakałeś o tą różnicę shark - cashier.
Chciałeś audyt i go w końcu dostałeś.
Weź chłopie miej jaja i sprawdź go z łaski swojej, a nie nagle piszesz jak pizda, że nie masz czasu... już Ci nie zależy na tej różnicy co to niby hustler "ukradł" ???
Chłop grał, stejka nie zajebał, w ch... czasu swego poświęcił, profit wykręcił, a na koniec został zbluzgany...

racja, wszystko jest w porząsiu :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
naturehol

Niech się nawet okaże, że wszystko jest okay. Bez względu na to jak przemiłym gościem będzie teraz Hustler to jego poprzednie wypowiedzi są porażką. Totalny brak poszanowania dla stakujących i ich pieniędzy, robienie afery skoro można było od razu wysłać cholerny audyt i wszystkie rozbieżności kulturalnie wytłumaczyć. Anyway jestem ciekaw co tam wyjdzie...

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS

Dobra, ja się teraz odezwę.
Po 1) Dzięki za reklamę naturehol :f_drink:
Po 2) Hustler miał niesamowicie ciężki okres, byłem kurewsko zdziwiony, że udało mu się w ogóle wyjść z profitem, bo 99.9% ludzi wygrywających by zaliczyła torbę w takim momencie.
Po 3) Wszyscy są ludźmi. Zrobił sobie teraz wolne, widocznie go to przerosło (dziwię się, że dopiero teraz, ale widocznie mój mindset nie stoi na takim poziomie jak u hustlera). Audyt wysłał, sprawdźcie go sobie i dajcie już sobie spokój. Nie muszę go bronić, bo w stakingach chodzi o korzystny interes na zasadzie win/win, ale tak długo czytałem te jeżdżenie po hustlerze, że musiałem zabrać głos, bo to kopanie leżącego.

Odpowiedz
Cytat