Dymał ludzi na 3ch stakingach ale wszyscy zadowoleni bo profit przecież
hustler wklej screen z historii z ftp, zajmie Ci to 10 sekund, pokaż, że bierzesz dużo rebuyów i koniec tematu
Sugerujesz, ze jest zlodziejem? Jak tak kurwa w ogole mozesz? Nie znasz go i z takimi obelgami wypierdalaj. Tru story.
Nazywanie inwestorów randomami z hajsem też bardzo miłe... Najbardziej randomowe w tym wszystkim jest Twoje podejście do ich próśb o przesłanie audytu. Powodzonka w następnych ofertach, życzę dużej ilości rebuyów ![]()
Nie jestem inwestorem , ale postanowiłem wziąć udział w tym teatrze który tu się odbywa
gg
po prostu to jest ten poziom, który wkurwia ludzi. ja też z reguły się nie wypowiadam w takich tematach, ale jak widzę coś takiego to mnie nosi. złodziej chociaż ma na tyle 'honoru', że znika z hajsem, a tu mamy level wukaesiak, nie dość że hajsu nie ma, to jeszcze ja sobie stoję, patrzę i napawam się efektem.
w ogóle, najśmieszniejsze będzie, jak się okaże, że w audycie się wszystko zgadza, wtedy autor dla mnie będzie jeszcze bardziej komiczną postacią.
@hustler9
Nie chciałem zabierać głosu bo uważam wywody osób niezwiązanych z stakingiem za niepotrzebny spam, ale dzisiaj cały czas railowałem co się tutaj dzieje (temat był co chwilę w nowych postach), i teraz niejako po sesji muszę się wypowiedzieć bo mi czacha dymi z zdumienia.
Szanowałem Cię jak zacząłeś prowadzić bloga, jak radziłeś sobie z wszystkim, jak grałeś, nawet troche podpowiedziałeś mi na priv, ale to jak kończysz ten staking to IMO zakrawa o pomstę do nieba.
Nie twierdzę, że jesteś złodziejem !!! bo wielu ludzi lubi szafować bez dowodów takimi stwierdzeniami, rozumiem także, że miałeś ważne sprawy prywatne, ale to jak traktujesz - olewasz ciepłym moczem 3 największego inwestora w stackingu całkowicie finansowanym z obcych źródeł dla mnie jest nieporozumieniem.
Kolega seedorf333 już pomagał inwestorom dojść prawdy Link dla idei chyba bo jak widać sam też inwestuje i nie chciałby takiej sytuacji i gdyby nie on oszust mógłby się rozhulać na dobre (pominę swoje debilne posty w tym wątku - pijesz nie pisz, a jak piszesz to przyznaj się do błędu jak najszybciej BTW nic teraz nie piłem
).
Zastanawia mnie skąd u Ciebie taka awersja do wysłania tego audytu oraz uprzedzenia bądź nawet agresja w stosunku do seedorfa - jedna Twoja czynność i święty spokój wszystkim, ale Ty widać wolisz po stakingu wytoczyć ciężkie działa
Napisane przez hustler9
@seedorf333
ręce mi opadają kiedy czytam twoje kolejne posty w tym temacie. na początku nie zgadzała ci się liczba turniejów, bo przecież na sharku była inna. potem pierwszy raz posądziłeś mnie o kradzież, bo przecież shark pokazywał inaczej. już wtedy byłem blisko odesłania ci twoich skażonych ciągłym przypierdalaniem się pieniążków (w przeszłości już tak robiłem)
co mnie zdziwiło bo jak przeczytałem posty seedorfa po prostu pytał co gdzie i jak, kulturalnie a nie się przypierdalał. W końcu powierzył Ci swoje ponad 1k złotych, czyli kwotę za którą niektórzy ludzia chodzą do pracy przez miesiąc ! a przecież sam wspomniałeś
Napisane przez hustler9
...wystarczy na kilka dni zająć się swoim życiem, żeby posypały się oskarżenia, ale rozumiem - każdy dba o swoją kieszeń i nie moge mieć o to pretensji. ...
Więc dlaczego masz do niego pretensje ? Pyta niejako o swoje. Zawieracie niejako umowe inwestor-gracz, inwestor daje hajs a Ty umiejętności czas i gre. Nie powierzył CI tego na piękne oczy tylko chce mieć wgląd w to co się dzieje i chyba normalnym jest mu to udostępnić a nie spinać się, wychodzić z założenia, że najlepszą obroną jest atak.
A warunkowanie że ten dał tylko 15% to są jakieś jaja przy wystawianiu stakingu taki mądry nie byłeś
Napisane przez hustler9
zamknij morde jak gowno wiesz. moge zrobic ten jebany audyt z marseliusem, bo ma najwiecej % i w sumie tylko jego zdanie sie dla mnie liczy na tym gownianym forum. reszta moze wypierdalac zajac sie wlasnym zyciem.
Ciekawe jak się czują i mogą w przyszłości czuć mniejsi inwestorzy przecież co to jest 2% (a sam nic nie partycypowałeś)
Ogólnie podsumowując IMO masz gdzieś (eufemizm) inwestorów, ale jeśli
Napisane przez hustler9
... a to już nie tylko obraża moją uczciwość, ...
Twoja uczciwość jest naprawde na poziomie wyślij mu ten audyt i jak to Sienkiewicz napisał "Kończ Waść, wstydu oszczędź"
Wiecie że najmniejszy pies najgłośniej szczeka?
Zajmijcie się czyms konstruktywnym zamiast wypisywać hejty na forum
heh, ego wzielo gore i za oskarzenia nie poczuwalem sie do pokazania audytu. a ze watek przerodzil sie w cos dziwnego, to pisze do 888 z prosba o audyt. nikogo nie chcialem obrazic, jesli obrazilem, to przepraszam.
ddaniecki, idz na 4chan albo innego kwejka.
Napisane przez Stellified
Napisane przez yellowElephant
Niepotrzebnie przeradza się to w flame war'a.Rozumiem obie strony, ale ja osobiście hustlerowi ufam więc staje zdecydowanie po jego stronie.
Mógł to rozwiązać inaczej, ale tak na prawdę to jego brocha bo nigdzie nikomu nie obiecywał audytu.Ej weźcie mnie na piwo jak się będziecie ustawiać - marsilius mnie zna ;p
WTF lol xDDDDDD
to jest jego zasrany obowiązek, żeby wstawić jebany audyt każdemu randomowi z 0.5%, który sobie tego zażyczy. co to jest w ogóle za akcja, koleś nie da audytu bo dużo przeszedł w życiu i zrobił trochę profitu. chuj, że mógłby dyskusję uciąć jedną audytową wstawką, nie utnie, bo czuje się urażony, że kolesie domagają się swoich praw, no po prostu nie mogę ;d
Czesciowo sie z Toba zgadzam, ale tylko czesciowo.
Zasady nie sa nigdzie w pelni sformalizowane, co moze prowadzic do rozbierznosci pogladow.
Korzystajac z tej sytuacji wydaje mi sie ze warto stworzyc zbior podstawowych zasad do ktorych zobowiazuje sie kazdy gracz przyjmujac hajs inwestorow.
Biorąc pod uwagę ilość wałków ostatnimi czasy i jak łatwe to jest to faktycznie pewne obowiązki takiego gracza powinny być wskazane - bez ich wypełnienia stacking by się po prostu nie mógł odbyć.
Obowiązkowy skan dowodu osobistego do inwestorów przed przelaniem kasy? Audyt na życzenie inwestorów? Raczej jakiś formalnych instrumentów, typu umowy nie ma sensu wprowadzać, bo to już wchodzimy wtedy w opodatkowanie i te sprawy, jeżeli faktycznie chciałoby się kiedyś gdzieś taką umową posługiwać. Ludzie jak widać po innych wątkach często na ślepo inwestują i potem kończy się to jak zawsze...
Napisane przez hustler9
wysłać ci skany aktów zgonu? może jakieś fotki z przeprowadzki?
Jak możesz to podeślij i przy okazji, jak już będziesz się specjalnie fatygował z wysyłaniem plików, to podeślij zainteresowanym audyt.
A właściwie potrzebny jest jedynie audyt, więc będziesz miał mniej pracy do zrobienia:)
Napisane przez progtilldeath
Biorąc pod uwagę ilość wałków ostatnimi czasy i jak łatwe to jest to faktycznie pewne obowiązki takiego gracza powinny być wskazane - bez ich wypełnienia stacking by się po prostu nie mógł odbyć.Obowiązkowy skan dowodu osobistego do inwestorów przed przelaniem kasy? Audyt na życzenie inwestorów? Raczej jakiś formalnych instrumentów, typu umowy nie ma sensu wprowadzać, bo to już wchodzimy wtedy w opodatkowanie i te sprawy, jeżeli faktycznie chciałoby się kiedyś gdzieś taką umową posługiwać. Ludzie jak widać po innych wątkach często na ślepo inwestują i potem kończy się to jak zawsze...
No z tym skanem to jest grzaska sprawa.. ja bym w to nie brnal, bo mozna komus narobic problemow.
Bardziej myslalem o takich jak; audyt, regularny update, co sie dzieje gdy przekroczymy termin itd. Takie podstawy, podstaw ktore sa oczywiste, ale nigdzie nie sformalizowane
Bardziej myslalem o takich jak; audyt, regularny update, co sie dzieje gdy przekroczymy termin itd. Takie podstawy, podstaw ktore sa oczywiste, ale nigdzie nie sformalizowane
:truestory:Skoro są oczywiste to po co je formalizowć , to chyba w gestii stakowanego jest to aby inwestorzy byli zadowoleni - i takie coś jak audyt na życzenie to jest "oczywista oczywistość" i nikt tu nikomu łaski nie robi- dla mnie to jest coś co nie podlega nawet dyskusji.
Napisane przez progtilldeath
Obowiązkowy skan dowodu osobistego do inwestorów przed przelaniem kasy? .
Ja bym skanu dowodu NIGDY nie wysłał, możesz se narobić problemów przy których hajs z stakingu to kwota na waciki.
zamknij morde jak gowno wiesz. moge zrobic ten jebany audyt z marseliusem, bo ma najwiecej % i w sumie tylko jego zdanie sie dla mnie liczy na tym gownianym forum. reszta moze wypierdalac zajac sie wlasnym zyciem.
hahaha