hej tutaj jest ta oferta: https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=409817 i ofc jesteś
btw dziś będzie kolejne podsumowanie.
Wyruszam teraz na święta do domu, także w okresie świąteczno-noworocznym pewnie będę kręcił mniejsze volume, następny update zrobię 31 grudnia.
No ja też na to liczę
nie mam po prostu szczęścia w droższych satkach, jak np. w satkach do Super Tuesdaya
Spoiler

, zaliczyłem z 5-6 "czarnych wtorków" z rzędu, no ale się nie poddaję. Myślę też, że znacznie poprawiłem grę co widać po tych mniejszych satkach w ostatnim kwartale zeszłego roku
Spoiler

Także niczym się nie zrażam i gram swoje
ja tam słyszałem kiedyś, ze klepniecie jakiejś słowackiej live gierki włącza godruna na onlinach :coolface::coolface:
no i oddało
dziś zajebisty dzionek, jutro podsumuję wszystko bo jestem mega zmęczony, ale jesteśmy troche ponad 2k więcej od ostatniej aktualizacji.:f_drink:
Napisane przez maciejko21
no i oddałodziś zajebisty dzionek, jutro podsumuję wszystko bo jestem mega zmęczony, ale jesteśmy troche ponad 2k więcej od ostatniej aktualizacji.:f_drink:
:f_drink::f_drink::f_drink:
sorki, z racji tcoopa non stop gram i juz mi się mylą dni, ostatnio niestety znów wpierdziel. 1962/2000 roll 10 411.24$, ofc dam kolejny make up i odrabiam straty, nie zostawię tak tego
2190/3000 roll 11 561.22$, wydaje się, że w lutym wszystko zmierza na dobre tory, ale nie chcę zapeszać