Hej, przyjmij zapro.
Napisane przez maciejko21
Witam 300$ do Bilsona odesłane, 200$ do Maklakiewicza na skrilla pójdzie jutro bo nie mogłem przesłać na starsy. Po świętach postaram się coś jeszcze dosłać, w styczniu i lutym dołożę do wypłat, aby pokryć powstałą niedopłatę. Na przełomie roku zrobię też podsumowanie, co słychać etc.
Nie dostałem nic od Ciebie na skrill ani na starsy (od wielu miesięcy).
Hej jutro Ci wyśle 200$ na skrilla bo musiałem wypłacić ze starsow. Ostatnio we wrześniu Ci wysyłałem, możesz potwierdzić że otrzymałeś ? // 27 września 150 na starsy.
Cześć jestem winien mały update, otóż rzuciłem dotychczasową pracę, zbiegło mi się to z koniecznością zmiany zamieszkania -> mam mały sajgon. Postaram się w przyszłym tygodniu chociaż trochę odesłać, ale jestem nieco ograniczony budżetem.
Ale kilka dni później już budżet pozwolił na przejebanie cudzych pieniędzy w hyper omaha?
Przy tej czestotliwosci i przy tych zawrotnych kwotach to moze uda mu sie do 2023 oddac całosc , jezeli w ogole ma jescze na to ochote
Maciejko już ma to w dupie. Dzwoniłem do niego, kiedyś odbierał - teraz już nie raczy. Na smsy tez nie odpisuje.
Z racji że mi leci dużo więcej kasy niż wam (ponad 7500$) i z racji że dostałem dosyć dużo dobrych dokumentów od niego, o tę kasę będę się już starać w inny sposób.
Rzekomo siedzi teraz na Malcie, ale jeśli ktoś ma ochote sprawdzić i ma blisko to może podjechać do Żuromina i to sprawdzić
Hej proszę inwestorów o wysłanie na priv aktualnych danych rozliczeniowych: mogę wysyłać na stars (preferowane) lub Revolut.. Odeślę pieniądze. 4380$ odesłane do Bilsona. 4000$ spłata długu a 380$ odsetki.
Ten wątek jeszcze żyje i gosc oddaje? Czy temat umarł? Teoche mnie tu nie było dlatego pytam.
Rok ? 2 lata mijają.
Siedzi na Malcie, pracuje w Cristi Cleaners na stanowisku business office managera.
A co do długów to ma to w dupie, spłacił bilsona i uważa temat za zamkniety.