Skip to forum
Railing MSS 100k Ha...

Notifications
Clear all

Railing MSS 100k Hands

242 Posts
79 Users
15 Reactions
46.2 K Views
macaco2

Weźcie go jakoś ogarnijcie.
Po pierwsze kolo grał NL100-200, a teraz nagle chce na PLO odrabiać, gdzie sens i logika... na NL2-25 pewnie by w miesiąc tą kase odrobił gdyby mu zależało i konkretne volume dojebał
Po drugie zna niemiecki bardzo dobrze, więc w miesiąc w byle jakiej robocie u szwabów kase by odrobił.

Reply
doncamilloskate

Napisane przez babel92
najlepiej kogoś obrzucać ku*wami i wypowiadać się na temat jego sytuacji kompletnie go nie znając
wp

:facepalm:

Reply
6th
6th

Napisane przez macaco2
Weźcie go jakoś ogarnijcie.

Napisałem mu maila, na potrzeby forum wklejam fragment:

"Countit, weź się wreszcie do roboty zamiast z gołym tyłkiem latać po osiedlu".

Mam nadzieję, że pomoże i tego Wam z całego serca życzę.

Reply
McBurak

przynajmniej juz wiecie na co poszedl wasz hajs - na prezent slubny dla ziomkow Countita (tak przynajmniej wychodzi po wrzuceniu cytatu z poprzedniej strony na google translate)

Reply
pszczola321

Więcej pisze po niemiecku niż po polsku.... pewnie dziadek z wehrmachtu :truestory:

Reply
Jarzab86

Reply
pszczola321

Napisane przez Jarzab86

Widać że aryjczyk :coolface:

Reply
Lakshanya82

Napisane przez McBurak
przynajmniej juz wiecie na co poszedl wasz hajs - na prezent slubny dla ziomkow Countita (tak przynajmniej wychodzi po wrzuceniu cytatu z poprzedniej strony na google translate)

Dokladnie tak , ostatni hajs wyplacil by miec na prezent slubny.Planuje tez sprzedac samochody etc ... XXXXX kotka za pomoca mlotka ...

Reply
kfas

Napisane przez babel92
najlepiej kogoś obrzucać ku*wami i wypowiadać się na temat jego sytuacji kompletnie go nie znając
wp

A nie mają prawa? Nic nie zostało wyjaśnione. wp

Reply
ImWealth

Mi sie troche z tego wszystkiego zaczyna już chcieć śmiać. Countit, człowiek legenda co ma 2 samochody, firme i pewnie z 0,5mln na koncie a nie chce wam oddać jakichś drobnych ^^
Naprawde nie wiem o co tutaj chodzi ?(

Reply
8dyb8

firma moze przynosic straty, jego lifetime zarobki nie byly jakies wielkie i jak sie kupi pare samochodow (ktore teraz maja 40% wartosci), jakies mieszkanie + 7-8 lat wydawania na 'zycie', moze nie miec nic :)

Reply
babel92

Napisane przez kfas

Napisane przez babel92
wp

A nie mają prawa? Nic nie zostało wyjaśnione. wp

jasne, sprawa powinna zostać przez Countita wyjaśniona z stackerami, ale co tutaj pół forum robi rzucając epitetami na prawo i lewo to naprawdę nie jestem w stanie zrozumieć, no offence

ps. jeszcze gwoli ścisłości - wypowiadam się jako osoba prywatna, a nie trener oraz nie bronię tutaj Countita

Reply
Dundersztyc71

Aha, złodzieja nazwać po imieniu mogą jedynie okradzeni, reszta to trolle i np. sprawę gwałtu powinna wyjasniać zgwałcona z gwałcicielem, a opinii publicznej nic do tego.

Sorry trenerze złej sprawy bronisz jak nie przymierzając Skrzynecka Liszy.

Reply
bondzyn

Złodziei piętnuje się w każdej społeczności, nie wiem jak może to dziwić. Arabowie upierdalają ręce nam zostaje "trollowanie".

Reply
yoovan

Napisane przez bondzyn
Złodziei piętnuje się w każdej społeczności, nie wiem jak może to dziwić. Arabowie upierdalają ręce nam zostaje "trollowanie".

Upiedrolcie mu kabel od myszy. Potrollowałem sobie.

Reply
tras

Osoba prywatna pełną gębą.

Reply
hell23

Napisane przez yoovan

Napisane przez bondzyn

Upiedrolcie mu kabel od myszy. Potrollowałem sobie.

ROZJEBAŁO MNIE TO

Reply
Marcin95

.

Reply
martelo777

.

Reply
kivon12

Wasz kolega gołodupiasty oddał głos w jednym z tematów, więc żyje i ma sie dobrze.

Reply