Rzygam już tym, to co się od trzech tygodni na stołach dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie

Rzygam już tym, to co się od trzech tygodni na stołach dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie

Całość:

Jak zwykle obsuwa, chyba pora zacząć mierzyć siły na zamiary i tak jak ktoś mi tutaj radził z góry planować to na dwa miesiące. Przepraszam.

Na cały weekend wyjechałem do pracy i niestety wróciłem dopiero w niedziele późno w nocy więc weekend znowu odpadł
Do końca tygodnia na pewno skończe, zostało ~12k rozdań, chciałbym kontynuować staking, ale z góry chciałbym przeznaczyć na niego 2 miesiące zamiast 45 dni, oczywiście postaram się znowu ukończyć go jak najszybciej, ale nie chce już po raz któryś obiecywać że "tym razem na pewno się wyrobie" bo to by już było mało poważne z mojej strony. Czekam na wasze decyzje.
Co do wyników, nie wiem czy to ja zacząłem tak chujowo grać, stoły się pogorszyły czy najzwyczajniej słabo runuje od 300 tysięcy rozdań, bo tak słabych ~300k rozdań nie miałem odkąd wszedłem na ten limit i aż mi wstyd te wyniki tutaj pokazywać, jedyny plus że każdy staking na razie na jakimś tam plus, bez zagrożenia zejściem na nl10, no ale to jak pocieszanie przedostatniego zawodnika na mecie że nie był ostatni....
Hej.
Czy mógłbyś właśnie pokazać jak to u ciebie wygląda po tych 300 tys. ? Ev i won?
Napisane przez Garggamel
Hej.
Czy mógłbyś właśnie pokazać jak to u ciebie wygląda po tych 300 tys. ? Ev i won?

Przez ponad milion rozdań robiłem prawie 4bb/100 dlatego winrate o połowe niższy jest dla mnie ogromnym rozczarowaniem, no ale zobaczymy jak to będzie dalej.

Wszystkie dni w maju na minus, nawet nie wiem jak to skomentować..... Całość pierwszy raz na minus, wygląda to tak:

Od najlepszego momentu poleciało jakieś 400$ w dół :rage::rage::rage: Z tym co powpadało ze skrzynek ostatecznie skończyło się na -26$... 
Jestem tak wkurwiony że chyba zrobie 2-3 dni całkowitej przerwy i zaczynam kolejną setke... :rage::rage::rage:
Tutaj pytanie, co wy na to żeby w razie słabych stołów na nl16 dodawać nl10? Bo czasami zdarzało się że musiałem odpuścić gre w jakimś dniu bo było zaregowane praktycznie cały czas.
Napisane przez dziob
Spoko, graj tam gdzie widzisz najwiecej value.
Uzupelniamy bankroll?
Myśle że nie ma potrzeby, to tylko -25$ z rb więc traktujmy to jako kontynuacja

Dodałem to nl10 przy gorszych stolikach na nl16 no i przyjemnie się tam gra jak na razie

Najpierw urodziny (ćwierć wieku mi stuknęło), potem czterodniowy wyjazd z pracy i lipa z czasem, w tym tygodniu już luźniej.

Postaram się teraz dawać więcej nl10 bo ewidentnie czegoś na nl16 zaczyna mi brakować i profit tam robie praktycznie tylko w weekendy, a jak są nieco gorsze fieldy to pikujemy... ![]()
Całość po ~50%: