Na dodatek wyjeżdżam na tydzień więc będzie mało albo zero gry.. Zostało ~ 27k rozdań, profit ~ 217$ wliczając minus z poprzedniej setki rozdań.

Na dodatek wyjeżdżam na tydzień więc będzie mało albo zero gry.. Zostało ~ 27k rozdań, profit ~ 217$ wliczając minus z poprzedniej setki rozdań.
Zostało 7k rozdań więc dogram do końca i podsumuje całość. W końcu jakiś profit jest, zostajecie na kolejną setke?
Ja zostaję.
Tylko proponuję ustalić jakieś ramy czasowe, bo ten stacking trwa juz ponad 2 miesiące. Wiem, że miałeś wakacje w międzyczasie, natomiast fajnie jak będzie deadline do kolejnej setki
Napisane przez weirdcreep
Ja zostaję.Tylko proponuję ustalić jakieś ramy czasowe, bo ten stacking trwa juz ponad 2 miesiące. Wiem, że miałeś wakacje w międzyczasie, natomiast fajnie jak będzie deadline do kolejnej setki
![]()
Wiem wiem, zawaliłem. Ustalmy 50 dni czasu, w przypadku nie wyrobienia się oddaje wam połowe mojego profitu, może tak być? Bo na słowo to ja już sam sobie w zapewnienia nie uwierze
![]()
Napisane przez przemek9422
Ja zostaję.Tylko proponuję ustalić jakieś ramy czasowe, bo ten stacking trwa juz ponad 2 miesiące. Wiem, że miałeś wakacje w międzyczasie, natomiast fajnie jak będzie deadline do kolejnej setki
![]()
Wiem wiem, zawaliłem. Ustalmy 50 dni czasu, w przypadku nie wyrobienia się oddaje wam połowe mojego profitu, może tak być? Bo na słowo to ja już sam sobie w zapewnienia nie uwierze
![]()
Ja również zostaję.
Dla mnie spoko rozwiązanie. Możemy nawet zostać przy tych 2 miesiącach (60 dni).

DRAMAT

Całość, DRAMAT 2.
Zaczynaliśmy z bankrollem 474,67$, rakeback (DRAMAT 3) nadrobił niecałe 11$ i kończymy ten staking z bankrollem:

Profit mój: 114,06$
Profit wasz: 114,06$ (po 57,03$)
Kasa wysłana.
Napisane przez dziob
Napisane przez przemek9422
![]()
![]()
Ja również zostaję.
Dla mnie spoko rozwiązanie. Możemy nawet zostać przy tych 2 miesiącach (60 dni).Ustalmy czas 55 dni, ale zaczne chyba od niedzieli więc praktycznie 60 i tak, jeśli się nie wyrobię oddaje połowe mojego profitu. Z resztą jeśli tym razem nie będzie jakiegoś konkretnego profitu to kończymy to bo gra dla samej gry i do tego blokowanie wam kasy jest bez sensu.
Kasa doszła.
Ustalmy czas 55 dni, ale zaczne chyba od niedzieli więc praktycznie 60 i tak, jeśli się nie wyrobię oddaje połowe mojego profitu.
Ok, natomiast mam nadzieję, że to nie wpłynie negatywnie na Twoj mindset ![]()
Z resztą jeśli tym razem nie będzie jakiegoś konkretnego profitu to kończymy to bo gra dla samej gry i do tego blokowanie wam kasy jest bez sensu
Spokojnie. Widać, że jakis tam edge jest, natomiast na pewno pasowałoby trochę popracowac nad grą. Nie wiem jak z tym u Ciebie, ale na pewno warto się nad tym zastanowić.
Powodzenia

Sorki za tak długie milczenie, ale takiego czegoś to dawno nie widziałem na stołach, walcze po tym zjeździe na tym nl10 ale na razie też z marnym skutkiem... Poanalizowałem troche rozdania po zakończeniu poprzedniego stakingu, przyglądam się co 2-3 sesje wszystkim większym pulą i pozory mogą mylić, ale kurde chyba nigdy nie robiłem mniej spazzów niż teraz, a zielona pikuje. Zobaczymy, nl16 zaczne dodawać jak się uda odrobić do minimum 250$, ewentualnie przy 200$ jeśli będą bardzo dobre stoły. Z drugiej strony chyba przez te ponad pół roku nie było zjazdu nawet na te 20BI więc w końcu musiało..
W tej chwili w bankrollu nadal jest ~100$, więc decyzja należy do was czy robimy reload do 200$ i ciśniemy nl10, czy tak jak myślałem odrobić na nl5 i potem wskakiwać wyżej. Do tego momentu i tak pogram to nl5 żeby zyskać troche pewności w grze, która po czymś takim wyparowała.
Jak tam mindset? Lepiej?
Jak nabrales troche pewnosci siebie to jestem za doladowaniem do tych 200-250$.
Czy nie ma juz potrzeby?