Zagram max 3 satki do main eventu Micro Millions. Oprócz tego sesyjka dzisiaj
Pierwsza satka już siadła także gramy Main Event
także wieczorkiem odpalę tylko to, żeby był full focus i lets go po 100k$
Początek środowej sesji zapowiada dobry dzień, w prog KO KK<65 na flopie J45 . W TIme za 4,4 pula na 16 k 99 < A5 < A7, a następnie na 9k pula A9<A4
Także miły poranek
Mój sprzęt komputerowy (kupiony 4 miesiące temu....) uległ autodestrukcji, najprawdopodobniej dysk/system padł tak więc poszedł na serwis gwarancyjny. Ten jednak może potrwać do miesiąca, dlatego, żeby tyle nie czekać to ogarnę jak najszybciej jakiś zastępczy sprzęt(kwestia max paru dni) który będzie w stanie udźwignąć pokerstarsa.
Jak nie urok, to sraczka jak to mawiają
Udało się ogarnąć emeryta, zrobię drobne testy ile to uciągnie, a wieczorkiem już coś klikniemy ![]()
Edit: Odpaliłem 4 stoliki zooma dla sprawdzenia jak wszystko śmiga i lapek po 15 minutach gry grzeje się do granic możliwości i zawiesza. No nic, popytam, poszukam może uda się ogarnąć coś innego, a jak nie uda się do końca tyg czegoś sensownego załatwić to rozliczę w niedzielę stacking taki jak jest na tą chwilę, bo czekać zapewne kolejne trzy tygodnie na powrót sprzętu z serwisu to mija się z celem.
Jest sprzęcicho przetestowane, jest głód gry, jest motywacja! Dzisiaj i jutro gramy! Big dick is back to town
Run póki co jaki był taki jest, w Hyper 3,3 pula na 14k na ruska A10<A3 3 na river , w Hot 7,5 na 9k A8<J9 9 na river. Ale klikamy dalej bo parę turków jeszcze zostało ![]()
Hyper 5,5 12 left, JJ<A6 w puli na CLa , ale nadal mam dobry staczek.
Na FT wszedłem jako 7 i tak też zakończyłem. K10 z CO na 5 bb za słabe na JJ na BB.
Gierek do dogrania wiele nie zostało, a roll w zasadzie jak stał w miejscu tak stoi (no bo ruchy w MTT o +/- 100$ to jak wiadomo nic
) stąd też moje zapytanie cóż dalej po dograniu. Grindujemy do profitu z jakimś deadlinem? Ja jestem chętny grać dalej, bo jednak przełamanie musi nadejść, a ze znacznie bardziej czystą głową gra mi się na stackingu. Decyzja oczywiście jednak należy do inwestorów
Myślałem też o ewentualnym kolejnym w przypadku profitu, tak jak robiłem w poprzednich dokładając do rozkładówki turki za 11$, ale to już melodia przyszłość. Póki co trzeba zrobić ludzki profit tutaj.
Pozdrowionka i czekam na odzew
Jednak nie wieczorkiem, a rano. Żeby nie było, że nie ostrzegałem
No to teraz wyciągamy mam nadzieję ludzki proficik ![]()
W Prog KO 2,2 również ładny staczek i trochę bounty już pozbierane, natomaist kolejne 5-7 gierek dzisiaj zagram po wieczornym tenisie
Jak to mawiają - TEJ SIŁY JUŻ NIE POWSTRZYMACIE
Ciśniemy do 1k w rollu, zrobię wówczas rozliczenie i wystawię kolejny stacking ciut wyżej tak jak już pisałem.
2 dni przerwy bo łotrzyk po shipach się obraził, nie mówię nawet o wejściu do kasy, bo zrobienie podwojenia póki co udaje się raz na 10
Ale tak to zazwyczaj bywa na starsach więc przełamanie nadejdzie
W Hyperku 5,5 missed OEFD do pokera królewskiego, w time 7,5 uwalony spot z 94% na flopie
www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/31458277_E558D14940
Tak to się żyje na tej wsi ![]()
EDIT: Ok, pula na 34k w time 4,4
Fajny ten pokerstars, taki nie za uczciwy
https://www.boomplayer.com/31458527_C8CE593189
Dzisiaj wieczorkiem gram dwa wcoopy i na nich będę się skupiał.
O 19 5.5$ SLOW
O 21:30 11$ Shootout Turbo
Był dzisiaj FT w bubble rush 5.5, wchodziłem jako 9 i tak też odpadłem. Na 7 bb callnąłem bb vs sb Q10s, pan pokazał 10 4 o i trafił 4 na river. Unluko, ale ostatnio niestety ciężko się gra. Dzisiaj jeszcze 2 wcoopy, może tu coś rzygnie. A jak nie to ciśniemy dalej do celu 1k
przerw w grze ostatnio praktycznie nie robię, więc wkońcu musi pyknąć
Wcoop 5,5 turbo hu prog total ko to turniej, który z pewnością znajdzie się w top10 turków które mnie najbardziej w historii stiltowały. Wynik nie jest najgorszy, ale sam przebieg to jakaś parodia - co udało się ugrać w gierce postflop - to zaraz w łeb na all pre. Generalnie przegrałem 8 all inów pod rząd gdzie kryłem stackiem, + rękę o ówczesne top 5 turnieju. DRAMAT.
https://www.boomplayer.com/31555087_E334D822CC - ręka na top 5
https://www.boomplayer.com/31555123_61C867F08C - gościu prawie cały timebank zużył przed callem -_-
https://www.boomplayer.com/31555131_6A25F8AF8F - 12 $ z bounty
https://www.boomplayer.com/31555138_36BA1B86BE
Oprócz tego i paru mniejszych all inów gdzie byłem z przodu/miałem flipa pula na 400k AK < K 7 flop K 6 5 turn 4 river 8
No i na sam koniec pula na 600 k open A7s , gościu 3 bet, gram call. flop 10 6 6 z fd, którego trafiam na river , wrzucam stacka i opłacam 3betowane 10 6o
W żyicu nie miałem takiego turka. Dobrze, że koniec sesji na dzisiaj bo grałbym na grubym tilcie
Sobota i niedziela pod znakiem resetu glowy, dzisiaj klikamy 2 wcoopy, a od wtorku już normalne większe sesyjki
Była spora szansa na day2 w wcoop 5,5 , niestety jakoś dobrą godzinkę przed końcem day1 pula na 82bb AK < KJ, a następnie na 40 bb 55<AK. Koło 40$ wpadło. Dzisiaj gramy trochę więcej