Skip to forum
Stacking 150 MTT vo...

Notifications
Clear all

Stacking 150 MTT vol 6

115 Posts
9 Users
67 Reactions
30.4 K Views
MasTereK18

Wiadomości z pola bitwy - chociaż u mnie wszystko zawsze wiadomo bo relacja live w pierwszym poście :D

Ostatnio run całkiem niezły, sporo przyjemnych staczków i udawało się wejść do kasy/połapać fajne bounty niestety do pełni szczęścia brakuje wygranych paru flipach głównie na semi FT. Gra się przyjemnie, często udaje mi się już wyłapywać tendencje danych graczy, bo jednak sporo mijamy się na stołach. Póki co nie zapowiada się na żadne większe przerwy w grze, także cisnę dalej - w zasadzie śmiało mogę cisnąć do początku grudnia, bo wtedy mam zaplanowany nieco dłuższy wyjazd, po którym chciałbym już zacząć nowy stacking, ale to jeszcze sporo czasu. Mam nadzieję, że tendencja się utrzyma i kolejne profity będą wpadały nam do skarbonki, chociaż ROI i tak póki co jest całkiem przyzwoite, ale zawsze może być lepiej :)

Miłego dnia wszystkim.

Reply
MasTereK18

Jednak kilka dni przerwy wypadnie od poksa, kumpel poprosil o pomoc przy malowaniu ścian, a skończyło się sporym remontem na dobrych kilka dni i jak wracam do domu to już padam na pysk :D w sobotę powrót do klikania

Reply
MasTereK18

Ciśniemy, zobaczymy jak forma po przerwie :)

Reply
MasTereK18

Ta gra to potrafi tyrać psychikę :D Mój ulubiony turek prog ko total ko hu za 7,5 zrobiłem stack 100k, po czym przegrałem 3 all iny będąc z przodu i odpadłem inkasując 3.48$ za 1 eliminację na początku, gdzie bounty w allkach było w granicach 20$ za każdego :) Ale cóż, trzeba robić swoje i siądzie :)

Edit: Na pocieszenie podium w hyper 3,3. Więcej wyciągnąć się nie dało, donczurek trafiał wszystko i z 1 bb zawija turniej, a ja na 10 bb A5<QQ.

Reply
mrozzu

Rozliczasz?

Reply
MasTereK18

Tak jak pisałem poprzednio pogram do grudnia bo do tego czasu nie będę robił żadnej przerwy w gierce, a potem rozliczę + po chwili przerwy wystawię coś nowego - więc jeśli ktoś będzie chciał zostać to może już wstępnie zaznaczyć. Zmieni się jedynie to, że dorzucę na stałe 11$.

Reply
mrozzu

Ok, sugerowałem się tym: "Ciśniemy do 1k w rollu, zrobię wówczas rozliczenie i wystawię kolejny stacking ciut wyżej tak jak już pisałem."
To może dorzuć od razu te 11$ do schedule, albo rozlicz sam profit i graj dalej.

Reply
MasTereK18

No problemo, już też chciałem o tym pisać, 11stki lądują w rozkładówce, zobaczymy jak pyknie :)

Reply
MasTereK18

Czy tylko ja mam dziś tak zlagowanego PS? Przy większej ilości stołów strasznie utrudnia to grę, strach odpalić sesję :D Jak przejdzie to odpalam standardowo sesyjkę, jak nie to przeczekam do jutra i lecimy, bo po weekendzie spory głód gry :D

Reply
MasTereK18

Dwa turki była szansa na fajne staczki, niestety dwukrotnie identyczny flip w złą stronę w obu przypadkach do wschodniego sąsiada :) Czasem wydaje mi się, że ruskie to mają jakiś przekręcony soft :D Wieczorkiem jeszcze też coś poklikamy.

Reply
MasTereK18

Ajajaja hyper 7,5 poranny przy 23 left AK < AQ q turn, q river pula na top 3, a za shipka ponad 500$. Szkoda, no ale i tak bywa. Dzisiaj jeszcze wieczorem na 30tkę znajomego, a niedziela pod znakiem grindu ;)

Reply
MasTereK18

Poranek zdecydowanie wiatr w oczy :D W time za 7,5 miły pan zdecydował się callnąć za 20 bb 79o na moje AK i połamać mi je na river :) pula prawie na 20 k żetonów.

Reply
MasTereK18

Mała niespodzianka w arkuszu :) No, może nawet nie taka mała :D Cieszę się ogromnie, od top 6 miałem przynajmniej 2 gości z profitem w granicy 100k$, a sam wybitnym specjalistą od hu nie jestem, a udało się naprawdę fajnie poklikać i wygrać :) W związku z tym proficikiem będę dorzucał do sesji 16.5$ , natomiast sam stacking kończę 10 grudnia rozliczam dnia następnego czyli 11 grudnia, gdyż 12tego śmigam na wyjazd praktycznie do świąt.

Miłego dnia wszystkim :)

Reply
MasTereK18

Witam :D Tutaj kapitan portu melduje wpłynięcie kolejnego statku :) Tym razem przebieg całkowicie inny niż wczoraj, w top 3 miałem 2 gości którzy byli jednymi z najgorszych, z jakimi miałem możliwość gry na FT. Jedyny problem był taki że obaj byli nabudowani do 110bb , ja natomiast miałem 18. Ale stopniowo małymi pulami ich podgryzałem i udało się wyrównać. Wówczas panowie między sobą się zestackowali i znów w hu miałem ponad dwukrotną stratę. Podczas hu splitnąłem AJ na A7, przegrałem flipa AQ<10 10, ale jednak skill zrobił swoje i stateczek zawinięty, a jak wiemy w turkach z bounty różnica płac jest ogromna między 1 a 2 tak więc bardzo się cieszę :D
Jutro klikamy dalej :)

Reply
MasTereK18

Byłem kilka dni w Wawie i trafiłem na turek do Hita do Gromady. Dawno nie widziałem takiego czegoś na stołach :D Playerpool nl2 na zoomach zdecydowanie przewyższa poziomem te gierki :D

Reply
MasTereK18

Plan na dziś - shipek main eventu MM :D

Reply
seopaweu

Zapomnij. Ja to dziś szipuje :)

Reply
MasTereK18

Nie ma co być pazernym, możemy zrobić deala w HU :) GL

Reply
seopaweu

Ok :D

Reply
MasTereK18

Ostatnio ciut mniej klikania przez kilka rodzinno/zdrowotnych problemów, z tego też powodu moje "wczasy" muszę przełożyć na bliżej nieokreślony termin. Jedyny pozytyw, że z braku innej alternatywy do końca roku mam czas zaszyć się w domu i grindować znacznie więcej niż przez ostatnie dni, a co za tym idzie nabić jeszcze trochę profitu przez ostatni miesiąc roku i sprawić sobie świąteczny prezent :D

A Main Eventu nie pozwolił mi zagrać mój kochany lokalny dostawca internetu, który stwierdził, że internet w niedzielę wieczorem nie jest potrzebny i przywrócił go dopiero gdy kończył się late reg, a to już nie miało sensu brać turka z over buy-inem na kilku bb.

Reply