3miejsce w prog ko 2,2. Niestety 84% połamane na turnie przez pana z UK. A szkoda bo byłby easy win, a jak wiadomo za 1 znaczna różnica kasowa tu jest...
Ostatnie gierki to run jak gunwo, wygranie dominacji graniczyło z cudem, a do tego po raz drugi (w ciągu około 8 miesięcy od zakupu) nowy laptop się zepsuł (ponownie ta sama część którą wymieniono za pierwszym razem -_- ) i trzeba było znowu załatwiać zastępczy. Na szczęście już się to udało i jutro wracamy do pokonywania wariancji na rezerwowym sprzęcie
Mam nadzieję, że jeszcze przed świętami uda się coś powyżej 3 solidnych cyferek ustrzelić.
Łamane wszystko jak leci, jedynie hot 3,3 ładnie się zapowiadał przy top100 byłem 10, niestety najpierw JJ<AK a potem callnąłem na bb 44. Flop K 4 2 , niestety pan miał KK i gg
run nadal dramatyczny
ale never give up!
jest chęć gry i to najważniejsze, jak zwykle w końcu coś większego pyknie
Wesołych Świąt wszystkim no i do zobaczenia na Winter Series, bo zamierzam do tej serii mocno przysiąść i coś zawinąć
Pula na prawie 300k w winter prog ko przed kasą na flopie Jc10c4s z KcQc z 65% misnięte. Wczoraj qq<1010 . Gram wintery na full focus dlatego nawet nic do nich nie dorzucam, ale póki co run to jakiś żart. Ale podobno po nowym roku na starsach będą nowe karty rozdawać i te będą lepsze :DD
Idą na rekord, pula na 100k w kolejnym winter za 11 q 9 6 flop 3 all iny, ja 66, drugi j10 trzeci qq.
Kolejne rekordy bite, pula na 22k w hyper 7,5 AA vs A8 vs 88 , 8 na turn :DDD Niemożliwe nie istnieje
Edit: z 2 K odrobiłem do 7k , Wrzutka AK vs KQ , split na river
No i na dokończenie sesji przy top 65 AA<KK na duzą pulę w fast friday z duużą kasą za wina.
Coś tam wpadło w hyperku 7,5 porannym
Przy okazji poproszę udziałowców o nicki z pokerstars na priv, na dniach powysyłam wszystkim wkłady i będę dalej klikał za profit, tak żeby łatwo było rozliczyć jak zakończymy. Chociaż póki są przyzwoite wyniki to i klika się miło z czystą głową ![]()
No i oby to był dobry prognostyk na nowy rok
U mnie krótka przerwa do poniedziałku, musiałem/muszę parę spraw osobistych ogarnąć tak, żeby grać z czystą głową.
Napisane przez MasTereK18
Przy okazji poproszę udziałowców o nicki z pokerstars na priv, na dniach powysyłam wszystkim wkłady i będę dalej klikał za profit
hej, odbierz zapro, wysłałem parę tygodni temu
Mała niespodzianka w arkuszuNo, może nawet nie taka mała
Cieszę się ogromnie, od top 6 miałem przynajmniej 2 gości z profitem w granicy 100k$, a sam wybitnym specjalistą od hu nie jestem, a udało się naprawdę fajnie poklikać i wygrać
W związku z tym proficikiem będę dorzucał do sesji 16.5$ , natomiast sam stacking kończę 10 grudnia rozliczam dnia następnego czyli 11 grudnia, gdyż 12tego śmigam na wyjazd praktycznie do świąt.
Miłego dnia wszystkim
![]()
Siema, czy mógłbyś określić ostateczną datę zakończenia i rozliczenia stackingu ? Z góry dzięki.
Siemka, no póki co klikam kiedy tylko mogę, teraz kilka dni grałem mniej, ale już od poniedziałku ruszam dalej z klikaniem z solidnym gindem
Pisałem wcześniej o nicki, chciałem odesłać wkłady niestety odpisał mi tylko z nickiem Rezolutny. Na liczniku obecnie 765 gierek, dogram do 1000 gierek do równego i powysyłam od razu całość profitu, bo chyba marzenia o większym shipie można odłożyć na kiedy indziej przy gówno runnowaniu najważniejszych turków w decydującej fazie, a ciągnąć tego nie ma co w nieskończoność. Także 235 gierek left i niech się dzieje wola nieba, mam nadzieję, że uda się coś dorzucić.
Poproszę przy okazji na priv wszystkich udziałowców o te nicki z pokerstarsa(oprócz Rezolutnego, bo ten już mam), powysyłam wkłady tak jak już pisałem
Napisane przez mrozzu
Przy okazji poproszę udziałowców o nicki z pokerstars na priv, na dniach powysyłam wszystkim wkłady i będę dalej klikał za profithej, odbierz zapro, wysłałem parę tygodni temu
![]()
Prywatne wiadomości można wysyłać tylko do znajomych, więc musiałbyś przyjąć zaproszenie.
Zgodnie z obietnicą wysłałem wkłady (dodałem też Konsada i ImShane do znajomych, nie wiedziałem o tym, że nie można wysłać priv bez tego) stąd też tych dwóch Panów poproszę o nicki, reszta już powinna mieć $ na swoich kontach na PS.
Edit: Do ImShane też już wysłane.
Miałem w tym tygodniu ogrom załatwiania przy pogrzebie bliskiej osoby i nie miałem za bardzo czasu, chęci i głowy do gry. Jednak trzeba się ogarnąć i od pon ruszyć od nowa z gierką, mam nadzieję, że nie zapomniałem jak się w to klika