Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] zalamany

116 Posty
31 Użytkownicy
220 Reakcje
22.3 K Wyświetlenia
martinez92pl

dobremu graczowi wystarczą drobne rady, aby stał się wygrywającym - te detale wpływają na wynik. Graj czerwone.

xDUSZEK

Napisane przez kamkaro100
To jeat ten maly detal miedzy mna a regami. Broniac BB z bardzo moznsby powiedziec slabymi rekoma pokonyluja moj top range. Ja rece typu 610 Q4 folduje rywale nigdy

I już wiesz z kim masz do czynienia :coolface:

ONKAM

Trollujesz i dobrze się przy tym bawisz, tylko słaby z ciebie troll bo nikt w te twoje posty nie wierzy i nikt nie bierze Cię poważnie. To ty wychodzisz na idiotę i forumowego klowna. Oczywiście ty to wiesz, dlatego pytam: jak trzeba być głupim by bawić się w takie zabawy? A może ktoś Cię brzydko skrzywdził? Co jest z tobą nie tak? Masz wizje, czujesz kontakt z duchami, pijesz jakieś zioła a może za długo przebywasz sam w zbyt ciasnym pokoju?

levuschytrus

To jeat ten maly detal miedzy mna a regami. Broniac BB z bardzo moznsby powiedziec slabymi rekoma pokonyluja moj top range. Ja rece typu 610 Q4 folduje rywale nigdy

A kim ty jestes onkam?? Chyba nikim waznym. Korony na twojej glowie nie widac

Varrancomando

fajny blogasek. Murowany kandydat na Superbloga

niemambopoco

Pan morz to lowi ryby na nl20 a nie jakies cenciki w s&g :P

To można złowić samego siebie ?

Spoiler :coolface:

LukeKazik

A kim ty jestes onkam?? Chyba nikim waznym. Korony na twojej glowie nie widac

Nareszcie ktoś Ci powiedział prawdę onkam. Masz jaja kamkaro :coolface:

pacwhite

Warto najpierw się pouczyć, poczytać o strategiach a potem grać. Też miałem doła chwilowo jak mi nic nie szło...
AA padły przy TT pre flop all-iny
KK padły przy 88 pre flop all-iny
AKs padło przy A8o - flopi K,8,2 moje podbicie kolesia all-in i moje sprawdzenie (oboje na shortstack) przy tym, że 8 i 2 suited dla mnie... i co?? podeszła kolesiowi kolejna 8
Top para z najwyższym kickerem i z ciągiem do koloru - outów od groma a i tak przegrałem...
Nie ma się co załamywać, trochę więcej nauki, skupienia i można co nie co ugrać :)

Jak kyrwa przegrax rozdanie majwc na fkipie 98% na wygraniw. Ja jebue

LukeKazik

Gratuluję, znalazłeś się w tych 2%! Powinieneś zagrać w totka :coolface:

przemasso

Czerwone miałeś grać tylko! Znowu gamblujesz.

Odwalcie sie ode mnie

levuschytrus

Odwalcie sie ode mnie

:why:

Odwalcie sie ode mnie

Tragiczna sesja. 10 turkow zwro w kasie. Przegrywanue wrecz niemozliwych rozdan. Set na flopie rywal kolor na river. Kolor od damy rywal od asa. Top para kontra top para kiker za slaby badz rywal trafil swoj. Tragedia

levuschytrus

Tragiczna sesja. 10 turkow zwro w kasie. Przegrywanue wrecz niemozliwych rozdan. Set na flopie rywal kolor na river. Kolor od damy rywal od asa. Top para kontra top para kiker za slaby badz rywal trafil swoj. Tragedia

Wklej jakieś rozdanie bo ja mam wrażenie, że grasz na kurniku. Chyba, że się Izby Celnej boisz :D