Za 2 tygodnie festiwal w Barcelonie, najlepszy przystanek w sezonie EPT. Prawdopodobnie jeszcze większy i bardziej juicy niż kiedykolwiek dzięki satkom spinowym. Wszystko na to wskazuje, że 10%+ fieldu (!) main eventu EPT będą stanowić kwalifikanci spinowi. O ile z tradycyjnych satek online dostają się głównie regowie, o tyle satek spinowych nie grinduje na poważnie żaden reg mtt ani spinowy, więc 99% kwalifikantów to totalnie przypadkowe osoby. Zapowiada się więc ciekawie.
Sprzedaję max 25%, gram bez względu na to ile sprzedam.
Dla tych co mnie nie kojarzą - od kilku lat gram mtt, zarówno live jak i online, mam za sobą kilka festiwali EPT, od ponad roku gram głównie spiny i rozwijam się w gierce hu i na krótkich stackach, na ten moment gram $100 spiny (po ok 12.5k grach na tych stawkach ok 2.75% evroi pre rb, czyli bardzo solidnie).
Wyniki online mtt
Spoiler
Screeny sprzed ponad roku, ale niewiele się zmieniło, odblokowałem się na starsach do czasu startu festiwalu

+ pszemek:

Wyniki live do sprawdzenia na hendonie (dane osobowe jak ktoś nie zna - to na priv).
Schedule
17.08 12:00 Estrellas Main Event 1A €1100
23.08 10:00 EPT Main Event 1B €5300
€6400 x 1.1175 = $7152
mu 1.04866 = $7500
Cegły
10% = $750
5% = $375
2% = $150
1% = $75 (min cegła)
Wpłaty na starsy (Andrzejeczek). Na wpłaty czekam do 16 sierpnia. Wpłaty i wypłaty w $. Kurs wymiany €/$ = 1.1175. Rozliczenia i zwroty przed końcem miesiąca.
W trakcie festiwalu będzie prowadzony wątek railingowy z podsumowaniem każdego dnia, aktualizacje bezpośrednio ze stołów będą uzależnione od jakości internetu w kasynie.
Lista rezerwacji w kolejnym poście, ten nie będzie edytowany.
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.