Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] NL50 Stejking

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
533 Wyświetlenia
RetireD2019

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

HellO HellO...

Poszukują stakingu na NL50+ FR/SH w zależności od "intratności" poszczególnych stołów :)

Dlaczego Stejking skoro to nie w moim stylu? mógłbym przecież zaczynać od początku jak to robiłem już kilkukrotnie jednak pare dni temu obudzil mnie jeden z pracowników Starsów który do mnie zadzwonił i zapytał czy będe walczył o 66k VPP które pozwoliło by mi uwolnić 3400$ z drugiego 200k VPP Milestone'a. Wszedłem na Starsy jednak mój roll pozwala mi jedynie na granie NL5 co nie daje mi zbytnio szans na uzyskanie mojego zamierzonego celu :f_o: choć jeżeli nie znajdzie się inwestor tak czy tak będe o niego walczył wszelkimi sposobami które znam ! :f_thumbsup:

Warunki stackingu

Najwięcej w swoim życiu grałem NL50 i NL100 których niestety nie będe wstanie udowodnić poprzez wykresy tak więc potrzebuje 40 BI na dany limit :) Jeżeli chodzi o podział to odstąpie 60% zysków z gry dla inwestora i 40% dla mnie (RakeBack i wszystkie bonusy z punktów idą w moją stronę) Czas stackingu to koniec tego roku (chyba, że inwestor oznajmi, że konczymy współprace wtedy jestem wstanie w trybie natychmiastowym wypłacić mu środki spowrotem)

Feedback:

Kiedyś kiedy jeszcze regularnie grałem w pokera prowadziłem bloga którego możecie znaleść pod tym linkiem: https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/editpost.php?postid=1155330 który imo może być także dobrym feedbackiem na temat mojej osoby czy samej gry...

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

2 odpowiedzi
yac
Trener
yac

Jestem zainteresowany, odezwe sie na Skype

RetireD2019

Napisane przez yac

Jestem zainteresowany, odezwe sie na Skype

Będe czekał, dzisiaj siedze cały dzień :)