Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
HellO HellO...
Poszukują stakingu na NL50+ FR/SH w zależności od "intratności" poszczególnych stołów
Dlaczego Stejking skoro to nie w moim stylu? mógłbym przecież zaczynać od początku jak to robiłem już kilkukrotnie jednak pare dni temu obudzil mnie jeden z pracowników Starsów który do mnie zadzwonił i zapytał czy będe walczył o 66k VPP które pozwoliło by mi uwolnić 3400$ z drugiego 200k VPP Milestone'a. Wszedłem na Starsy jednak mój roll pozwala mi jedynie na granie NL5 co nie daje mi zbytnio szans na uzyskanie mojego zamierzonego celu
choć jeżeli nie znajdzie się inwestor tak czy tak będe o niego walczył wszelkimi sposobami które znam ! ![]()
Warunki stackingu
Najwięcej w swoim życiu grałem NL50 i NL100 których niestety nie będe wstanie udowodnić poprzez wykresy tak więc potrzebuje 40 BI na dany limit
Jeżeli chodzi o podział to odstąpie 60% zysków z gry dla inwestora i 40% dla mnie (RakeBack i wszystkie bonusy z punktów idą w moją stronę) Czas stackingu to koniec tego roku (chyba, że inwestor oznajmi, że konczymy współprace wtedy jestem wstanie w trybie natychmiastowym wypłacić mu środki spowrotem)
Feedback:
Kiedyś kiedy jeszcze regularnie grałem w pokera prowadziłem bloga którego możecie znaleść pod tym linkiem: https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/editpost.php?postid=1155330 który imo może być także dobrym feedbackiem na temat mojej osoby czy samej gry...
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.