Skip to forum
Super Wtorek z Olor...

Notifications
Clear all

Super Wtorek z Olorem, 25% left

5 Posts
4 Users
18 Reactions
1,964 Views
Olorion

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

https://forums.pokerstrategy.com/pl/forum/thread.php?threadid=195304

Siema
Pomyslalem, ze opyle 25% z super wtorku bez markupu, ale pobiore 20% od profitu
Najmniejsza cegla to 5%, wjade za jakas godzine i zamkne oferte

20:00 Super Tuesday, 250k gtd, 1050$ bi

10%: 105$
5%: 52,5$

Udzialowcy 0/25

Pozdrawiam

Reply
4 replies
Olorion

No nic, zamkne oferte. Wystawilem ja tylko dlatego, bo chcialem byc mily :)
Licze na to, ze przed Barcelonskimi highrollerami podbudujecie troche bankrolle,
trzymajcie sie.

Reply
maklakiewicz

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Takiego LAST MINUTE jeszcze nie widziałem :)

Reply
krzychu00

GL

Reply
johnybananas

10% na farta

Reply