Skip to forum
Notifications
Clear all

Chrome blokuje pstrategy.

8 Posts
3 Users
0 Reactions
646 Views
subagazi

Mam problem z logowaniem sie na pokerstrategy przez chroma. Po kliknieciu zaloguj wyskakuje komunikat o prywatności sieci i błąd certyfikatu. Datę systemową mam ok więc sprawa złego czytania ważności certyfikatu nie wchodzi w gre. Miał ktoś podobny problem i wie jak to rozwiązać? Na mozilli takiego kłopotu nie ma.

Reply
7 replies
Skibcio

Witaj subagazi,

Jaką wersję przeglądarki Chrome posiadasz? Na co dzień korzystam z tej przeglądarki i jeszcze nie spotkałem się z opisywanym przez Ciebie problemem.

Pozdrawiam.

Reply
subagazi

Błąd zaczął występować właśnie po aktualizacji, więc to najnowsza wersja:
Google Chrome 37.0.2062.120 m

Reply
Skibcio

Muszę przyznać, że po raz pierwszy się z tym spotykam.

Czy w oknie prywatnym możesz zalogować się na PokerStrategy.com?

Czy masz zainstalowane wszystkie aktualizacje systemu? Czy jest on oryginalny?

Reply
subagazi

W oknie prywatnym wygląda to identycznie. System oryginalny ale niestety jest to windows XP. Istnieje ponoć coś takiego jak program certyfikatów ogólnych, który również musi być aktualny. Pobrałem to ze strony microsoftu jednak przy próbie instalacji nic się nie dzieje. Coś mi się wydaje, że to wina kompa.

Reply
Skibcio

Z Windows XP mogą pojawiać się problemy, ale raczej nie w tym przypadku. Jeśli masz oryginalny system to sprawdź czy masz zainstalowane wszystkie aktualizacje. Na wszelki wypadek przeskanuj system programem antywirusowym.

Usuń przeglądarkę Chrome i pozostałości po niej (są od tego programy). A następnie ponownie zainstaluj przeglądarkę.

Reply

Źle ustawiona data systemowa. Nie ma innej opcji. Sprawdź jeszcze raz. Może patrzysz na dzień, a nie widzisz, że jest zły miesiąc/rok? Serio łatwo to przeoczyć, bo najzwyczajniej w świecie tak działa nasz mózg. Najpierw pokazuje nam to, co spodziewamy się zobaczyć, a dopiero po skupieniu się widzimy, że "lol, jak mogłem tego nie zauważyć".

Reply
subagazi

Jakby tak działał mój mózg i zawsze bym widział to co chce zobaczyć to pięknie bym w pokerze poleciał :f_biggrin: data systemowa jest dobra

Reply