Jak w temacie. Nie znam sie na tym super a jak ogladam dostepne modele to mi sie az w glowie kreci. Ktos pomoze? :sdrink
polecam kruger matz, polski producent . Po zgubieniu mojego htc one ,calkiem dobrze mi sie sprawdza
Napisane przez H3rkules
Ja rozwazalem nad samsungiem coverem2![]()
Ja mam to:
Kupisz za niecałe 600, ale nie polecam, bo rewelacji nie ma
![]()
A co myślisz o Motoroli Moto G
Kupisz w tej cenie.
moze sam s2? looknijcie: http://versus.com/pl/samsung-galaxy-sii-plus-vs-motorola-moto-g
Na Antyweb ostatnio był taki artykuł:
http://antyweb.pl/kupujemy-jak-najlepszego-smartfona-do-600-zlotych-czesc-1/
Osobiście kupiłbym moto g
moto g
lg l9 ii
lg l90
xperia SP
cos z tego bym bral, imo wybor glownie miedzy "moto g" a "lg l9 ii"
chinska firma, bebechami bije wiele 'markowych' smartfonow, a jakos wykonania jest b dobra
Napisane przez neptyk7
w tej cenie to polecam Motorole moto g. Sam ją posiadam i jestem zadowolony
+1 z niskobudżetowych androidów jest bezkonkurencyjny
znajopmy ostatnio kupił samsung s3 w media agd rtv (?). Był przeceniony na 999 zł, ale oprócz tego mieli jakies happy hours i przecenili go na 699 zł
MOże warto obczaić bo to podobno cykliczne
Według mnie, w tej cenie jedyną pewną opcją jest MOTO G. Telefon jest na prawdę dobrze wykonany. Dodatkowo masz zapewnioną aktualizacje systemu do androida L, a ten wniesie sporo świeżości. Może i znajdziesz w tej cenie inne smartfony z podobnymi parametrami, ale będą miały starszego Androida, a co za tym idzie ich wydajność będzie mniejsza.
Nikt nie poleci jakiegoś samsunga? Czy może poniżej 600zł nic nie znajdzie się godnego uwagi z tej marki? Ciekaw jestem, bo sam niedługo miałem wymieniać tel w abonamencie i byłem nastawiony z góry na jakiegoś samsunga...
Napisane przez zaperos
Nikt nie poleci jakiegoś samsunga? Czy może poniżej 600zł nic nie znajdzie się godnego uwagi z tej marki? Ciekaw jestem, bo sam niedługo miałem wymieniać tel w abonamencie i byłem nastawiony z góry na jakiegoś samsunga...
Z ciekawości zapytam. Dlaczego akurat chcesz samsunga?
Napisane przez isioveb
Według mnie, w tej cenie jedyną pewną opcją jest MOTO G. Telefon jest na prawdę dobrze wykonany. Dodatkowo masz zapewnioną aktualizacje systemu do androida L, a ten wniesie sporo świeżości. Może i znajdziesz w tej cenie inne smartfony z podobnymi parametrami, ale będą miały starszego Androida, a co za tym idzie ich wydajność będzie mniejsza.
Również polecam MOTO G . Mam ją od jakiegoś czasu . Fantastyczny wyświetlacz ,wszystko płynnie i bezproblemowo działa.Aparat trochę słaby,no ale za taką cene nie ma co sie spodziewać wszystkiego na wysokim poziomie. Pooglądaj jakieś recenzje tej Motki.To one mnie przekonały żeby ją kupić.