Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

najlepszy smartfon do 600zl?

36 Posty
21 Użytkownicy
0 Reakcje
3,442 Wyświetlenia
przemasso

Polecam chińskie smartfony, ale nie jakieś podróbki tylko prawdziwe dobre marki, superwydajne i w dobrej cenie jak lenovo, oppo i inne.

A z dostępnych bezpośrednio na rynku polskim to mogę polecić alcatel idol. Używam od ponad roku i jest dość dobry jak za taką cenę.

Odpowiedz
Cytat
tomasmt

LG L90 !!!

dla mnie mistrzostwo świata, korzystam sam i jestem mega zadowolony

Odpowiedz
Cytat
zaperos

Napisane przez isioveb

Napisane przez zaperos
Nikt nie poleci jakiegoś samsunga? Czy może poniżej 600zł nic nie znajdzie się godnego uwagi z tej marki? Ciekaw jestem, bo sam niedługo miałem wymieniać tel w abonamencie i byłem nastawiony z góry na jakiegoś samsunga...

Z ciekawości zapytam. Dlaczego akurat chcesz samsunga?

Bo korzystałem prawie 2 lata z Samsunsa S Advance i nie miałem z nim żadnych problemów.

Odpowiedz
Cytat
isioveb

przemasso, zobacz to porównanie:
http://versus.com/pl/alcatel-one-touch-idol-6030d-vs-motorola-moto-g
Jeśli komuś nie zależy na aparacie, dual sim to lepszym wyborem jest MOTO G.

zaperos, możesz celować w S3. Słyszałem jednak, że samsungi ze średniej półki po paru miesiącach użytkowania lubią się przycinać, a tutaj mowa raczej o najniższej półce.

Odpowiedz
Cytat

kumpel ma do sprzedania nowke nokie lumie925 za 700zl, oplaca sie?
Porownuje z moto G i imo wypada lepiej, co o tym sadzicie?
Ona jest na windowsie, zmienia to cos?

Odpowiedz
Cytat
Fakee1

Napisane przez przemasso
Polecam chińskie smartfony, ale nie jakieś podróbki tylko prawdziwe dobre marki, superwydajne i w dobrej cenie jak lenovo, oppo i inne.

A z dostępnych bezpośrednio na rynku polskim to mogę polecić alcatel idol. Używam od ponad roku i jest dość dobry jak za taką cenę.

a ja alcatela polecic nie moge - szybko sie psuje:)

Odpowiedz
Cytat
isioveb

Napisane przez H3rkules
kumpel ma do sprzedania nowke nokie lumie925 za 700zl, oplaca sie?
Porownuje z moto G i imo wypada lepiej, co o tym sadzicie?
Ona jest na windowsie, zmienia to cos?

Zmienia, na Windows Phone jest znacznie mniej aplikacji niż na Androida. Nie pograsz sobie np. na starsach...

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Ja też polecam Moto G, dobry ekran, dobra wydajność (bo czysty android), ma kitkata i zapewnioną aktualizację do androida L.

Odpowiedz
Cytat

okay wybor padl na motorole G jednak jak patrze na cena w mediamarkt-850zl to tarzam sie ze smiechu :D Jest jakis sklep naziemny gdzie mozna ja zdobyc? czy tylko internety?

Odpowiedz
Cytat
isioveb

Napisane przez H3rkules
okay wybor padl na motorole G jednak jak patrze na cena w mediamarkt-850zl to tarzam sie ze smiechu :D Jest jakis sklep naziemny gdzie mozna ja zdobyc? czy tylko internety?

Zobacz czy nie ma u Ciebie w mieście:

http://www.x-kom.pl/kontakt#map_handle

Odpowiedz
Cytat

wiesz tutaj chodzi o cene w tych sklepach. W xkom chca 700zl a kiedys ponoc za 500zl w tesco je sprzedawali. Malo tego na allegro wlasnie w tej cenie mozna ja znalezc

Odpowiedz
Cytat
GrindingMachine

ja tam polecam samsung galaxy s2, spokojnie na necie do 600zł można znaleźć nowy, a telefon w sam w sobie jest bardzo solidny, posiadam prawie dwa lata, ekran mimo BARDZO licznych upadków bez zadrapania, starsy ładnie śmigają, ogólnie bardzo poręczny smartfon, ani za duży, ani za mały, bateria mimo mega intensywnego korzystania nadal nieźle się trzyma, nawet zalanie herbatą przeżył, a ewentualne ściny/restarty to głównie z winy użytkownika (przy normalnym korzystaniu nie zdarzało mi się)

jedyne wady jakie mi przychodzą do głowy, to to, że przy graniu się dość mocno nagrzewa, ale nie przegrzewa się ani nic

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr

.

Odpowiedz
Cytat
mirash84

Zobacz na allegro, znajdz jakis sklep i zamow: http://allegro.pl/motorola-moto-g-147148?a_mask [4386][1]=1&bmatch=s0-e-0718&buyNew=1&counters=1&offerTypeBuyNow=1&order=p

od 555zl sa, ale nie wiem czy to sklepy,

PS. tylko czytaj uwaznie aukcje, zeby nie bylo, ze tel do sprowadzenia i bedziesz musial czekac 40 dni roboczych:) - najlepiej jakis sklep, ktory stoi gdzies w Polsce fizycznie.

pozdro

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr

Olej te wszystkie porady i wejdź i przejrzyj techina.pl Znajdziesz tam telefony, które pod względem ceny, parametrów i często wykonania, miażdżą wszystko co Ci proponowano w tym temacie.

Odpowiedz
Cytat
babcia2333

hej jak szukasz tel z dobra bateria to polecam Pentagram Monster X5 PRO

http://allegro.pl/pentagram-monster-x5-pro-dualsim-4x1-4ghz-13mpix-i4478280723.html

Odpowiedz
Cytat