Dzięki
Mnie na dawny moneybookers namówił mój tata. Rzeczywiście wydaje się wiarygodny i szybki. Nie miałem żadnych problemów z tym serwisem.
Jakie argumenty przemawiają za skrillem? Używam Netka i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Argumenty proste:
Z latwoscia mozna dodac 10 mailow, oraz mozna robic multi konta bez weryfikacji:))
Czyli jak już mam konto w PLN to spokojnie mogę założyć sobie drugie konto, które będę mial w $ ?
cARALooH
Założyć można, z korzystaniem może być ciut trudniej...
aldoraine
Nie. Mając na Skrillu VIP'a Silver lub wyżej, dostaniesz możliwość posiadania konta wielowalutowego.
Możesz zmienić walutę konta, które teraz masz. Polega to na otwarciu nowego konta i zamknięciu starego, więc trzeba mieć puste konto i przygotować się, że musisz ponownie zamówić kartę i token.
Argumenty za Skrillem podałem na poprzedniej stronie.
Napisane przez evLeisure
Sprawniejszy support, możliwość kupna tokena, niższe wymogi dla konta VIP, niższe opłaty, a posiadając konto i karte w USD brak opłat za przewalutowanie podczas wypłaty z bankomatu.
A powiedzcie mi Panowie jak wyglądała by opcja wypłaty na konto walutowe w banku $, są za to jakieś prowizje? Czy wystarczy dodać konto walutowe z banku i można spokojnie sobie kasę wypłacać
Napisane przez Lukaszq15
A wytłumaczyłby ktoś co daje token i ile kosztuje :)?
token daję Ci zabezpieczenie konta na wypadek włamania, poprzez podwójną opcje logowania(coś jak gmail z opcją sms na telefon)
wg tego co na stronie skrilla to jeśli ktoś włamałby Ci się na konto bez twojej winy to skrill zwraca pieniądze ![]()
koszt chyba 15euro dla zwykłego użytkownika
dla vipów pierwszy free
każdy kolejny po 15euro
Napisane przez s4m4r
A jaki koszt posiadania konta na rok na skrillu?
Za konto nie płacisz nic. Za kartę 10 € na rok*
* dzięki ZolnierzSkez, myślałem o roku, a napisałem miesiąc
PokerStars płaci za każdą transakcję jakiś %, więc nie sądzę że będą im się podobały transfery w te i nazad:)
Pozdrawiam
Napisane przez doxdoxdox0
można nabijać konto vip na skrillu robiąc przelewy na starsy w te i nazad?
Mozna o ile bedziesz tez troche grał i dodatkowo możesz z tego mieć jeszcze maly procencik od calej kwoty ktora tak przemłuciłeś
jak chcesz więcej info to pm