przepraszam za offtop, ale musze zadac to pytanie. dziala hud na PKR? a jak nie to jak sobie bez tego radzisz ? i ile stolow grasz na raz ?
Witam,
hud na PKR nie działa poprawnie. Jednak to nie jest problem, trzeba się bardziej skupiać na grze i na graczach. Trzeba zapamiętywać jak grają, zwracając uwagę na nich nawet wtedy, gdy sami nie bierzemy udziału w akcji. A po wypatrzeniu fisha, wystarczy grać pod niego ![]()
Gram max 4 stoły.
Pozdrawiam
Pierwsza, krótka (zapoznawcza) sesja za mną.
+30$
Niestety są również złe wieści, PokerStars cofnął wypłatę i połowa środków utknęła właśnie tam. Zdążyłem poinformować o tym Nasira i IAMPOKER11 na skypie. Doradzili mi, abym pograł "trochę" na NL10, żeby wbić kilkanaście/kilkadziesiąt fpp, wtedy powinni puścić wypłatę.
Jeżeli wszyscy wyrażacie na to zgodę, to tak zrobię.
Pisałem międzyczasie meila do supportu, z pytaniem o to ile rake'u musiałbym wyrobić, żeby puścili przelew. Niestety nie dostałem konkretnej odpowiedzi.
Please be aware there is no minimum or maximum amount which must be used at our tables, however, we do require that you use PokerStars for its intended purpose which is poker.
ble, ble, ble ![]()
Mam też nadzieję, że być może $ uwięzione na PokerStars w ogóle nie będą potrzebne - tak byłoby najlepiej. Jednak w tym celu potrzebny jest szybki swing w górę ![]()
Aha, w ofercie zapomniałem dodać, że również first depo wlicza się do profitu ♠_thumbsup:
Gdybyście mieli jakieś pytania, piszcie tu albo walcie na prv.
Pozdro
Siema!
Dziś swingowo trochę
Wykres z całości jak do tej pory:
Gdyby nie takie kwiatki, to byłoby łatwiej
Spoiler
Uploaded with ImageShack.us
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
PKR
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG SpaceBani ($50) 100bb
UTG+1 Hero ($62.89) 126bb
CO frb010 ($62.46) 125bb
BTN masan777 ($67.51) 135bb
SB marcokarpow ($55.80) 112bb
BB donkeypunch9 ($32.75) 66bb
Pre-Flop: ($0.75, 6 players) Hero is UTG+1 A♦ A♥
1 fold, Refic raises to $1.50, 2 folds, marcokarpow calls $1.25, 1 fold
Flop: 8♦ 2♠ 4♣ ($3.50, 2 players)
marcokarpow checks, Hero bets $2.33, marcokarpow raises to $7.77, Hero calls $5.44,
Turn: 7♠ ($19.04, 2 players) marcokarpow goes all-in $46.53, Hero calls $38.76
River: Q♦ ($104.33, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: $104.33
Hero shows
A♦ A♥
marcokarpow shows
Q♣ Q♠
marcokarpow wins $109.10 (net +$61.07)
Hero lost $48.03
Ale easy, poziom jest żałosny. Nic tylko grać ![]()
Pozdro
Panowie, proponuję tę dyskusję przenieść do działu strategicznego, bo ten wątek służy czemu innemu ![]()
Pozwólcie, że zaraz to zrobię i potem odpowiem na pytania.
Panowie mam mały przestój, bo końcem tygodnia sesja się zbliża. Ponadto, bardzo wolno się rozgrywa rozdania na PKR. Jest to prawie 2x wolniej niż na normalnym sofcie, jednak damy radę ![]()
5k
+120
7k +115
do tego bonus + rb = 110
total 225
sesja powoli dobiega końca, na dniach powinienem już więcej grać. Do końca września się wyrobie
pozdro
Sorry panowie, miałem wrzucić w niedziele wieczorem, ale się nie udało - wyjaśniłem to dwóm z was na skypie. Posypał mi się net w domu, do krk wróciłem dopiero wczoraj. Nie udało się też przez to dobić do 15k.
Jak widać na wykresie, jest profit 290. Oznacza to winrate 5,3bb/100. Do tego trzeba doliczyć bonus 100 i rakeback. W tamtym miesiącu 70, w tym też jest jak na razie około 70.
Total daje to +530.
Szkoda, że nie udało się utrzymać tego runa w górę, ale zdaje sobie sprawę, że 12bb/100 nie jest dla mnie osiągalne
Jeżeli wyrażacie takie chęci, to możemy podyskutować o skróceniu liczby rozdań (padła taka myśl na skypie z jednym z was). Ja jestem elastyczny w każdą stronę
Jeżeli są tylko jakieś propozycje, walcie tutaj albo na skype.
Pozdro!
Ja jestem za tym aby stacking potrwał do 30 września, chyba że będzie bardzo blisko następnej raty bonusu to oczywiście dograć do końca.
Napisane przez IAMPOKER11
Ja jestem za tym aby stacking potrwał do 30 września, chyba że będzie bardzo blisko następnej raty bonusu to oczywiście dograć do końca.
Jeżeli wszystkim taka opcja pasuje, to spoko.
Pozdro