Patrząc na ilość rozegranych turków w lutym i to jak długo ten stacking trwa chciałbym poddać pod głosowanie wcześniejsze rozliczenie tego stackingu (przed 1k turków), bo sie może okazać, że w rok nie pęknie 1000 turków
Co robimy? Zero odzewu od 3ch tygodni, tydzień temu wysłałem wiadomość prywatną, również bez odzewu. Widzę, że chłopak normalnie uzupełnia excela i nie gambluje, ale chciałbym wiedzieć co się dzieje.
Pytanie : co możemy zrobić? Zdecydowanie jestem za przerwaniem stackingu ale autor musiałby się odezwać !
Napisane przez weirdcreep
bo sie może okazać, że w rok nie pęknie 1000 turków![]()
minął rok
![]()
Udało mi sie na początku kwietnia skontaktować ze stackowanym (chociaż było to naprawdę uciążliwe) na chacie na p* i napisał mi, że nie ma dostępu do forum i rozliczy po 1k turków. Próbowałem dostac lub przekazać jakikolwiek inny kontakt, ale zostałem zignorowany.
To o tyle dziwne, że z ciekawości śledziłem poprzednie sackingi i nie było problemów a także sam gracz wydawał się ogarnięty.
Wczoraj podczas streama zupełnie przypadkowo trafiłem na naszego kolegę, zapytałem czy zamierza się jakoś rozliczyć. Nie dostałem oczywiście żadnej odpowiedzi. Natomiast przybyło kolejne kilkanascie turków w excelu, jeszcze 29 i pęknie tysiąc.
Wygląda na to, że tysiak pękł.Mam nadzieję, że stacking nie zostanie przedłużony na kolejny 1k turków, bo można nie dożyć.
08.07 rozegrany został turniej nr 1000, stan bankrolla na tamten dzień ~1795$ i taka kwota powinna zostać teraz rozliczona. Jednak wątpię, że hero ma zamiar rozliczyć stejka.