Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
HellO HellO...
Jest to moja druga próba stakingu. Pierwsza była porażką spowodowaną w 100% moją winą. Nie dostosowałem się do umowy jaką zawarłem wówczas z Yacem i przez swoją głupote wynik końcowy z gry wyszedł -1k. (zamiast NL50 grałem NL100, całe straty pokryłem z własnych funduszy o czym możecie poczytać w feedbacku) Nie chce przed inwestorem nic ukrywać tak więc na wszystkie pytania jestem wstanie odpowiedzieć tutaj na forum.
Dlaczego więc Stejking?
Zaczołem grać od nowa i idzie naprawdę nieźle ale wolno. Dzisiaj znowu musze zlecić CashOut by pokryć wszystkie wydatki i cały zysk jaki wypracowałem jest out, nie ma, zniknoł, GG
Jeżeli tak będzie dalej, będe grał i grał i grał i ciągle będe w tym samym miejscu. Próba wyciągnięcia dobrego winratu na NL50 pozwoli na lepszy start.
Warunki stackingu
Stacking odbywać się będzie na Starsach. Najwięcej w swoim życiu grałem NL50 i NL100 lecz chce pierw przejść NL50 ze względu, że dawno tak nie grałem i nie wiem czego się moge spodziewać. Potrzebuje 40 BI. Jeżeli chodzi o podział to odstąpie 60% zysków z gry dla inwestora i 40% dla mnie (RB i wszystkie bonusy z punktów idą w moją stronę, jeżeli oczywiście staking będzie failem pokrywam wszystkie straty z RB) Jeżeli chodzi o czas stackingu to nie jestem pewny i moge zgodzić się na wszystkie warunki podane przez inwestora. Czy to będzie sample 100k czy cały marzec - jestem otwarty na propozycje.
Feedback:
Prowadze też bloga którego możecie znaleść pod linkiem: Flying HIGH *SH Myśle, że może on także posłużyć jako feedback mojej osoby. Kim jestem, jakie mam podejście, czego oczekuje.. ![]()
Tak jak wspomniał queristo jestem nastawiony na efekt więc jest możliwość wzięcia poszczególnych cegiełek. Mam nadzieje, że nie będą one mniejsze niż 10%. Ruszamy !:)
10% - queristo
10% - Droocers
10% - jevgienij
10% - AbsurdMasakr
15% - coorchuck
20% - Grinder23
25% - Krobb
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.