Update nr 17.
1. Unibet 445 euro (+430 euro) - ledwo co udało się skończyć 1 poziom misji i to na nich się również skupiam w tym miesiącu.
2. PS* 1018$ (+611$) - tut bez zmian, gdyż nic kompletnie nie było grane.
Pozdrawiam,
Update nr 17.
1. Unibet 445 euro (+430 euro) - ledwo co udało się skończyć 1 poziom misji i to na nich się również skupiam w tym miesiącu.
2. PS* 1018$ (+611$) - tut bez zmian, gdyż nic kompletnie nie było grane.
Pozdrawiam,
Update nr 18.
1. Unibet 449 euro (+434 euro) - męczę misje na Unibet i to by było na tyle.
2. PS* 1018$ (+611$) - tu kompletnie nic się nie dzieje.
Pozdrawiam,
Update nr 19.
1. Unibet 467 euro (+452 euro) - dalej męczę misje na Unibet i już, że w tym miesiącu nie zrobię wszystkich.
2. PS* 1018$ (+611$) - tu kompletnie nic się nie dzieje.
Update nr 20.
1. Unibet 460 euro (+445 euro) - w misjach za poprzedni miesiąc nie dotarłem nawet do połowy i obecnie zacząłem już nowe misje z celem ukończenia ich w 1 połowie miesiąca.
2. PS* 1018$ (+611$) - tu bez zmian.
Pozdrawiam,
Riverek, jak tam? Życie się toczy? Widzę, że pojawiają się aktualizacje, ale bez większych wpisów. Pewnie jest dużo spraw w realu i nie ma czasu na bloga. Daj znać jak uderzysz w jakiś turniej live. Pozdrowienia.
Bekon coś tam grywam na podtrzymanie formy
Aczkolwiek jest jak piszesz i dużo spraw w realu pożera bez litości czas
Oczywiście są plany na turki live i poza za grudniowym EPT Prague, na który pojadę na 90% (jeśli nic się nie zawali po drodze), jest jeszcze plan na Unibet w Bukareszcie
W związku z tymi eventami chciałbym zagrać też coś wcześniej, tylko na razie nie wiem i nie mam pomysłu, a raczej czasu, żeby to zrobić. Muszę się ogarnąć z planowaniem, bo bez tego nie ruszę. Widziałem, że u Ciebie na blogu sporo się dzieje i nawet śledziłem do pewnego momentu, ale przybyło tyle wpisów, że potrzebuje dużo czasu, żeby się przekopać przez Twój blog i wówczas na pewno zostawie wpis od siebie ♠_drink:
Update nr 24.
1. Unibet 441 euro (+426 euro).
2. PS* 1001$ (+594$).
U mnie bez zmian, bo wciąż bardzo mało czasu przeznaczam na grę i to co gram to na podtrzymanie formy, żeby nie wypaść całkiem z obiegu, w oczekiwaniu na lepsze czasy (czyt. więcej czasu na spokojną grę, naukę i analizę).
Pozdro,
Update nr 25.
1. Unibet 402 euro (+387 euro).
2. PS* 1001$ (+594$).
Próba shotów przy stolikach cash 25eur, nie wyszła mi do końca na dobre, stad spadek na Unibet. Na Poker Stars nie gram póki co już jakiś czas, stąd stack ani drgnie. Ambitny plan jest na ostatni IV kwartał tego roku, gdzie wszystko planuje nadgonić.
Pozdro,
Update nr 26.
1. Unibet 252 euro (+237 euro).
2. PS* 965$ (+570$).
Troszku mnie nie było, ale żyje, wciąż walcze i nie poddaje się ![]()
Zgodnie z updatem poleciałem w dół, ale powalczę mimo to do konca roku o max przybliżenie się do założonego celu. Ostatnio grywam troszke wiecej, wiec kto wie ![]()
Jutro rano jadę, na jedyny w tym roku turek live czyli EPT Prague. W zeszłym roku przecierałem ścieżkę i w tym roku mam zamiar z tego skorzystać.
Pozdrawiam,
Satelitka do Maina Eureki, co tez uczynilem i wygralem ticket o wartosci 1100eur. Niewiele zabraklo, zebym wygral 2 ticket do Eureki o wartosci 1100e + 405eur cashu, ale na final table i final hand moje JJ przegraly z A9 jednego z rywali i czyms jescze jakiejs kobiety
Potem gralem Maina Eureki Day 1D i awansowalem do Day 2
Jutro od 12 cos tam jeszcze powalcze w day 2. ( Generalnie pierwszy raz mam za soba 16h grindu live (z krótkimi przerwami), bo tyle mi wczoraj tyle z tym wszystkim zeszlo zaczynajac o 12 satelitke, a konczac o 4 nad ranem Day 1D Eureki.
Pozdrawiam,
A więc jak to mówią do 3 razy sztuka. Mój 1 live w tym roku, a 3 w życiu i jest w końcu cash 2580 euro. Mało, bo mało, ale od czegoś trzeba zacząć. 4 masztowiec ustrzelony, więc w przyszłym roku będę celował w pięcio cyfrowy wynik live. Najbardziej cieszy zdobyte doświadczenie, które powinno zaprocentować. Rok wcześniej debiutowałem w Pradze na EPT, a jeszcze wcześniej miałem totalny debiut na Unibet Malta. Wspominam o tym, gdyż doświadczenie tam zdobyte pomogło w 1 cashu. Teraz dokładam do tego kolejną solidną porcje doświadczenia i nie pozostaje mi nic innego jak popracować, więcej nad grą i lepiej rozplanować pokerowo-turniejowo nadchodzący rok. Poza EPT Prague 2024 nie chcę póki co nic konkretnie planować, bo nie wiem jak będzie mi się układał rok poza pokerowo, ale Praga ze względu na bliską odległość (około 400km) i statut EPT, który jest pokerową ligą mistrzów, będzie w moim kalendarzu co rok i szczerze wszystkim polecam.
Pozdrawiam,
Update nr 27.
1. Unibet 233 euro (+218 euro).
2. PS* 965$ (+570$) + 2786$ (2580 euro x 1,08 = 2786$) = 3751$.
2. Zacznę od PS*, gdzie wyrobiłem już cel niemalże dwukrotnie, gdyż z planowanych 2000$ wskoczyłem na 3751$. Wszystko to zasługa miejsca płatnego w EPT Eureka Prague, o czym wspominałem w postach powyżej. Kusi dobijać do 4000$, ale po pierwsze takie pokusy z doswiadczenia wiem, ze zazwyczaj nie kończą się dobrze, a pod drugie pora skupić się na Unibet o czym poniżej.
1. W związku z tym iż udało się zamknąć z nadwyżką PS* i to na tyle spora, że finansowo challenge również można by ogólnie zamknąć za zakończony, to siadam do sumiennych gier na Unibet, które nieco odpuściłem, po dość dobrym początku, gdzie w pewnym momencie miałem prawie 470 euro (koniec czerwca). Szło na tyle dobrze, że stwierdziłem, że mogę odpuścić, bo i tak dogram nawet jak zrobie przerwe. Niestety takie podejście mnie zgubiło, bo nie dosc ze byla przerwa, to przestało iść czego wynikiem jest obecny stack i praktycznie mało czasu na jakieś konkretne ruchy, dlatego wracam już tylko do codziennych gier na Unibet z celem maksymalizacji stacka. Grane będą misje + mtt i coś z cash też zapewne dorzuce, w zależności od możliwości czasowych, więc zobaczymy co z tego na koniec roku wyjdzie.
Pozdrawiam,
Wesolych Swiat dla wszystkch ![]()
Merry Christmas for everybody ♠_drink:

Btw czy ktos wie jak zrobic, zeby obrazek z linku powyzej, byl od razu widoczny na blogu,, a nie trzeba bylo w niego klikac zeby wejsc i zobaczyc?
Na podsumowanie przyjdzie jeszcze czas
Do konca roku bedzie lekko grane, tym bardziej ze na Unibet walcz o domkniecie celu, zeby byl budzet na grubsze granie w 2024 ♠_cool: