Z kolejnym wpisem chciałem poczekać aż ugram 40$ no ale dostałem cynk że fani się niecierpliwią... 
Co tu dużo pisać, granie 1-2 stoliki nie codziennie nie jest owocne ale wydaje mi się że dużo lepiej jest tak się skupić, lecz przydałaby się jakaś pożąda sesja, może w czwartek (będzie trochę mniej zajęć) ale zależy też od samopoczucia bo zauważyłem że wystarczy niewielki ból głowy i spadamy....
Z oceną układów przeciwników nadal nie jest za różowo choć myślę że jest trochę lepiej.
Wdrążenie strategii Outy i Oddy:
sama strategia nie jest ciężka lecz jej wdrążenie w życie wymaga zaangażowania (przeważnie o tym zapominam, chyba zacznę przyklejać karteczki na monitor :D)
Notatki: zauważyłem że działają raczej na ludzi którzy uczą się strategii, bo ludzie którzy graja żeby przegrać za każdym razem grają inaczej, ale zawsze jakieś info się przyda, przeważnie piszę co chcieli osiągnąć na SD, kiedy był blef i co robili na pre flopie. Kolorami zaznaczam graczy groźnych, ciężkich do przewidzenia, którzy grają więcej niż 4 stoły.
Ostatnio nie wstawiałem rąk do oceny niestety. Ich mała ilość oraz brak trudnych sytuacji to sprawiły, ale myślę że jak mi się wydaje że wiem o co chodzi, to i tak 5 rąk trzeba wstawić
Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:
Graj rękę
$0.05/$0.1 Fixed-Limit Hold'em (9 handed)
Preflop: Hero is BB with 8:h, A:c.
CO posts deadblind, MP2 posts deadblind, MP2 posts deadblind, UTG1 calls, 2 folds, MP2 checks, MP3 folds, CO checks, BU raises, SB folds, Hero calls, UTG1 calls, MP2 3-Bets, CO calls, BU calls, Hero calls, UTG1 calls.
Flop: (15.4 SB) T:s, 6:c, 4:s (5 players)
Hero checks, UTG1 checks, MP2 checks, CO checks, BU checks.
Turn: (7.7 BB) 8:s (5 players)
Hero bets, UTG1 calls, MP2 calls, CO calls, BU folds.
River: (11.7 BB) Q:c (4 players)
Hero bets, UTG1 folds, MP2 folds, CO folds, Hero gets uncalled bet back.
Final Pot: 11.7 BB.
Wstawiać minimum 5 rozdań do oceny po każdej sesji bez względu na ich "przejrzystość"
Cele bez zmian
Sorry, zapomniałem:
Ile was grało w tym turnieju? Kurcze mały sukces ale jak na jeden z pierwszych zakładam, że cieszy
Około 1000 osób zaczynało ;]
BR: 38.97