Przejdź do forum
Muhammad AliAli & R...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Muhammad AliAli & RockyRaccoon Balboa

563 Posty
85 Użytkownicy
1 Reakcje
44 K Wyświetlenia
AliAli

po kilku rozmowach / sweatach z Rockym wymyslilismy ze dobrym pomyslem bylby blog w ktorym moglibysmy porownywac postepy, wymieniac sie pomyslami, spostrzezeniami, strategiami, polecac sobie filmy i plepleple

dodatkowo bedzie to blog na pewno motywacyjny (na dniach rozrysujemy sobie jakies plany godzinowe lub rzeczy do zrobienia + przedzial itd :P)

ja aktualnie "prowadze" znajomego ktory zaczal od plo2 w tym roku, mysle ze czasem bede mogl naskrobac cos o postepach, typowych bledach ktore widze itd itp (nie zebym byl wyrocznia ale czasem cosik zobacze :P)

jak Rocky sie pojawi to pewnie tez cos doda ciekawego :)

Odpowiedz
Cytat
562 odpowiedzi
kapelusznik

NAUCZ MNIE GRAĆ _cry: _cry: _cry:

Odpowiedz
Cytat
olczykandre

popcorn.gif
GL

Odpowiedz
Cytat
whiler

kropa i dodane do fav :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
hard2burrn

@AliAli piszesz tutaj o sobie i Rocky czy ogólnie o forum? :f_biggrin:

jeśli to drugie to chętnie się dołączę i zagram jakiegoś sweata z bardziej ogarniającymi graczami

pzdr

Odpowiedz
Cytat
Lynx33

AliAli słyszałem, że masz głos jak Tommy Angelo :f_tongue: Jeśli tak to na pewno podłączę się pod jakiegoś waszego sweata. Kropa rzecz jasna. Mam nadzieję na dużo wartościowego contentu.

Odpowiedz
Cytat

powodzenia:)

Odpowiedz
Cytat
Bejkker

Powodzenia :D :D :D :D

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

Imo gdyby się spotkali to Balboa pokonałby Alego :pokerface:

:sdrink

Odpowiedz
Cytat
RockyRaccoon

Dzień dobry!

1st - zajebisty tytuł bloga, propsy :D

2nd
-

Kropa rzecz jasna. Mam nadzieję na dużo wartościowego contentu.

Rocky's cool idea #1 :
zawsze, gdy księżyc jest w pełni robić męską przygodę, by uhonorować naszych zacnych przodków - wilki. Wczoraj była pełnia, dziś regeneruję organizm.

3rd
-

dodatkowo bedzie to blog na pewno motywacyjny (na dniach rozrysujemy sobie jakies plany godzinowe lub rzeczy do zrobienia + przedzial itd )

Plan na następny tydzień, tj 12-16 jest bardzo prosty i niezbyt ambitny (uczelnia zajmuje ostatnio b. dużo czasu) - przy stolikach spędzić 3h każdego dnia. Przy średniej 1h=400 rozdań będzie to 1200 rozdań dziennie. Nie urywa dupy, ale to dobra ilość na czas gdy inne rzeczy zabierają mi mnóstwo czasu.

-

Jako, że na kacu gram zawsze najlepiej (true story, nie wiem z czego to wynika) - uderzam na stoły.

Cheers! :sdrink

Odpowiedz
Cytat
AliAli

yoyoyo :P

ja w tym tygodniu chce sie skoncentrowac na ulepszeniu swojej gry w 3b pulach, bo mam wrazenie ze zaczalem byc overagro = ( (ktos ma jakies fajne materialy? :P) + grac tyle zeby zrobic 4.5k rake w miesiacu... + 7 STOLOW MAX TY TUMANIE... :D

ooo i nagrac w koncu ten material na leakfinder... ;d

co do sweatow to moze kiedys zagramy cosik przez joinme lub nie wiem co ale na razie chce sie skoncentrowac na napierdalaniu bo wyjazd sie zbliza...

Spoiler

PokerStrategy.com VIP Tour 2012: Londyn - 14 kwietnia 2012 r.

no i kryptoreklama :P

Spoiler

Nl Cash Live London

Odpowiedz
Cytat
Bejkker

Dobre plany, czymam kciuki Ali! Powodzenia!

Odpowiedz
Cytat
AliAli

od zalozenia bloga przegralem juz 30 bi ;d miodzio ;d jeszcze 10 i wracam na 100... tym bardziej ze musze miec rolla na te gierki live w londynie ;d

przeanalizowalem wszystkie rozdania z weekendowej sesji, troche kwiatkow sie znalazlo... reload and gogogo :P

run gooda Wam i sobie zycze :P

ps: juz prawie zaczalem grac 7 stolow max ! xD spieprzam na basen ; o

Odpowiedz
Cytat
RockyRaccoon

Staary, 30 BI ? Pretty sick. U mnie na 0 (bo wczoraj +7BI).
ALE...
dziś wstałem o 7:15 i w domu spowrotem jestem o 18:30. Uczelnia :fdrink
Anyway, trzeba wycisnąć max z tego czasu jaki mam, więc ide sie posilić, sesja i do spania :D

Odpowiedz
Cytat
AliAli

ha ! odrobilem dzisiaj 17$ ! xD zostalo 30bi - 17$ ! XDDDDDDD chociaz w sumie to ze sesja nie zakonczyla sie -10bi to juz dobra nowina :P

analiza rak i spac ! :P

Odpowiedz
Cytat

jest add do fav'ów.

GL BUOOOOYZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Odpowiedz
Cytat
RockyRaccoon

Napisane przez sickpastor
jest add do fav'ów.

GL BUOOOOYZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ty sir!

---

Grabbed by Holdem Manager
PL Omaha $1(BB) Replayer
SB ($100)
Hero ($100)
UTG ($70.25)
UTG+1 ($69.71)
CO ($146)
BTN ($104)

Dealt to Hero 6♣ 8♠ 7♠ A♦

fold, fold, fold, fold, SB raises to $3, Hero calls $2

FLOP ($6) 2♥ 6♠ 9♦

SB bets $5.73, Hero calls $5.73

TURN ($17.46) 2♥ 6♠ 9♦ 4♠

SB bets $16.67, Hero raises to $66.68, SB calls $50.01

RIVER ($150) 2♥ 6♠ 9♦ 4♠ J♣

SB checks, Hero bets $24.59 (AI), SB folds

Hero shows 6♣ 8♠ 7♠ A♦

Hero wins $148

---

Zabieram się za uporządkowanie swojego snu, dam znać jak mi to wyjdzie! (Uczelnia zajmuje tyle czasu, że te 2h dziennie oszczędności na spaniu byłyby bezcenne :] ).

Odpowiedz
Cytat
AliAli

tez sie tym zainteresowalemjakis czas temu ale byla sesja wiec niczego regularnego nie dalo sie zrobic a teraz zajecia niby mam z rana ale w weekendy szczegolnie chcialoby sie pograc w nocy :P

ps przeczytales ksiazke karbowskiego? sztuka wstawania i spania czy na odwrot? :P

Odpowiedz
Cytat
jaworski2ndmay

Jak dla mnie fajnie by było, jakbyś opisał czemu tak to zagrałeś - niech takie cienkie bolki jak ja (na razie) szybko się uczą... sam na razie przerobiłem 3 filmiki z akademii w 5h 4 jest o call pf
lecz na mój gust
to masz fold pf jak można rozgrywać na bb bez inicjatywy tak słabą rękę ?
A jedynie dobry na FH lecz nigdy nie ma nie będzie to nuts
po 2 masz FD który bardzo rzadko Ci pomorze
jedynie co Cie ratuje to strit lecz bardzo rzadko on będzie najlepszy
co prawda oddsy fajne 2/1 ale potencjał ręki jak dla mnie nijaki...

możesz coś więcej napisać?

Odpowiedz
Cytat
Lynx33

Nie wiem co twierdzą twórcy 'akademii PLO' a sam omahy nie gram jako swojej 'main game' ale jak już gram to w sytuacji BB vs. SB nie folduję żadnej ręki i podejrzewam że nie jestem w tym odosobniony:)

Odpowiedz
Cytat