vs. 
(czasu polskiego)
vs. 
(czasu polskiego)
ten **bany suarez już z 3-4 raz kogoś ugryzł...
pie**olony małpiszon, takich powinno się dożywotnio banować
nic sie nie stalo , zeby nie wpadli na to zeby go ukarac , no dobra jestem kibicem urugwaju
Kurs na to, że Suarez zostanie królem strzelców od razu mocno wzrósł, więc raczej dla wszystkich jest jasne, że kary nie uniknie.
Wg mnie kara chora. To jest kara podobna do tej, którą dostał Pepe za kopanie rywala.
Gdyby karać takimi karami "piłkarzy-rzeźników" to niektórzy dostawaliby po dożywociu.
Szum medialny zrobił swoje.
Akurat w przypadku Suareza trzeba pamiętać, że to nie jest kara tylko za ugryzienie, ale także za recydywę, więc zrozumiałe jest, że każdy kolejny taki wybryk musi być karany bardziej surowo niż poprzedni. Jedynie Liverpoolu mi szkoda.
Eee, gdyby tak było w kwestii brutalnych fauli/chamstwa, za recydywę Pepe musiałby już znaleźć inny zawód, a Vinnie Jones odsiadywałby dożywocie ; )
Musimy trochę się opamiętać, bo niedługo FIFA zrealizuje swój pomysł z zakazem wślizgów i piłka stanie się tak samo nudna jak F1 a i do tego niemęska. Zamiast kombinacji techniki i walki, będziemy obserwowali 11vs11 płaczliwych piłkarzy, którzy 1/2 treningu będą ćwiczyli upadki oraz poprawianie fryzur ; )
Napisane przez queristo
Ehh, kolejna europejska drużyna poza mundialem![]()
Napisane przez MikeWrclv
ten **bany suarez już z 3-4 raz kogoś ugryzł...pie**olony małpiszon, takich powinno się dożywotnio banować
![]()
I coś na przypomnienie
Pora na 1/16!
Zobaczymy ile wary jest Urugwaj bez "wampira" ; )
Zapraszam:
- [Mś'14] [1/16] 28.06 Bra-Chi / Kol-Uru