Skip to forum
Notifications
Clear all

He got game

3,264 Posts
99 Users
1578 Reactions
86.7 K Views
hairysnake

Cześć Chudy ...

Dzisiaj od serca .. bo inaczej w tym przypadku chyba się nie da. Napisałeś o swoim lenistwie i o tym jak nie dajesz sobie z nim rady oraz o alko.

Będąc z Tobą 100% szczerym (a to więce niż spirytus ma czystego alkoholu) .. man .. ogarnij się i idź do psychologa (no tylko takiego, który będzie sobie w stanie z Tobą poradzić .. a nie jakiegoś podlotka od razu po studiach). Mi osobiście pomogło 10 sesji. Niestety psycholog musi mieć min. twój poziom inteligencji (nieważne jakiej .. ważne, że ten sam :)).

Wiem, że inteligentne jednostki nie rodzą się same sobie i nie wychowują w idealnie sterylnym środowisku, a są głównie wynikiem okoliczności otaczającej przyrody (tutaj nie będąc skromnym myślę, że tak było w moim przypadku). Braku inteligencji Ci raczej nikt nie zarzuci ... problem w tym, że ty ją pożytkujesz na badziewne zajęcia, na lenistwo, na głupoty ... aż szkoda, że nie można nim obdzielić wielu mniej inteligentnych jednostek .. aby choć odrobinę podwyższały poziom całego społeczeństwa (a propos ostatnio doszły mnie słuchy jakoby najbardziej popularną stacją telewizyjną było polo tv).

Ze swoimi wewnętrznymi demonami niestety musisz sobie poradzić pomimo tego, że od czasu do czasu wychodzą z szafy i dają o sobie znać. Ja ze swoimi radzę sobie na swój soposób .. ty musisz znaleźć swój.

No to na razie tyle .. bo pisać za dużo ... to tak ja nie pisać nic ... bo przecież referatów nikt nie czyta .. oprócz autora.

Reply
chudyand1

Cześć, ja również nie będę się rozpisywał- Dziękuje

Reply
chudyand1

.

Reply

chudy im gonna write in english since im not polish :) I have a hard time playing you on the tables. you seem to be very good and doing very well. (first 12k hands on 25/50c -350BB)

i juist want to know if you are playing exclusively .5/1 now ? or do i still have to suffer having you on the tables ? :D

Reply
psychoreaper

Hey Avataren! It seems you are playing 25/50c again! How are you doing? I have a little piece of advice for you. No matter what stakes try to avoid chudy unless you want to try to make your mindset tougher or enhance our national Polish economy by cash inflow. :f_thumbsup:

I will catch you on skype soon.

Reply
chudyand1

.

Reply
chudyand1

.

Reply

Napisane przez psychoreaper
Hey Avataren! It seems you are playing 25/50c again! How are you doing? I have a little piece of advice for you. No matter what stakes try to avoid chudy unless you want to try to make your mindset tougher or enhance our national Polish economy by cash inflow. :f_thumbsup:

I will catch you on skype soon.

yep catch you on skype :D haha

I know chudy is an awesome player

PasoLeati is also telling me "stay away from him hes goooood"

Reply

Napisane przez chudyand1

Napisane przez Avataren
chudy im gonna write in english since im not polish :) I have a hard time playing you on the tables. you seem to be very good and doing very well. (first 12k hands on 25/50c -350BB)

i juist want to know if you are playing exclusively .5/1 now ? or do i still have to suffer having you on the tables ? :D

Hi ! My English sux so I think it will be quite good fun to reading. Yep, I play 0,5/1 now with aggressive bankroll management. If I have lucky I will stay on these stakes, otherwise we will meet again on fl 50. Don't believe in this that I am good player, this only rumour ;). Sorry for one million of grammatical mistakes. Greetings and gl on table

your english is quite good i must say :) and thats awesome i do think you will be able to stay at .5/1 (at least i hope so , so i dont have to deal with you :D)
best of luck to you mate. :) hope your shot at .5/1 works out

Reply
chudyand1

.

Reply
chudyand1

.

Reply
chudyand1

.

Reply

guy1: chudy
guy2: whos chudy
guy1: Hes got game
guy2: oooooooooooooooookaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy

Reply
hairysnake

Chudy cieszy mnie fakt, ża aklimatyzacja przebiega pomyślnie. Prawda jest taka, że jak zejdziesz teraz niżej to gierka już nie będzie Cię tak cieszyć (wiem po sobie). Co do grania tight foldów na river z TP to tak jak kiedyś napisałem .. im wyżej tym powinieneś robić mniej tego typu foldów .. gdyż ludzie są bardziej skłonni 3 razy grać barrell z draws lub śmieciem bez SD value niż niżej. Calldowny z blef catcherem też powinny Ci wejść w krew jeśli wiesz z kim grasz i jaki on tam może mieć zakres rąk. Mam nadzieję, że niedługo zobaczę Cię na 1/2. Ja jeszcze chwilka i wskakuję na 2/4 .. bo nic tak nie cieszy jak pokonywanie kolejnych celów :)

Reply
chudyand1

.

Reply
chudyand1

.

Reply
hairysnake

Spory overplay z tymi QQ .. aż się japa cieszy jak człowiek widzi wyłożenie :)

Reply
tigerek73

Może to ten sam co ze mną grał z QQ na podobnym boardzie. ;)

Reply
chudyand1

.

Reply
chudyand1

.

Reply