Siemka, przyjmij zapro jeśli możesz. Mam pytanie.
Możesz coś więcej napisać o nowej polityce Microgaming, bo gram na Unibet i nic o tym nie słyszałem.
Napisane przez Michasia
Możesz coś więcej napisać o nowej polityce Microgaming, bo gram na Unibet i nic o tym nie słyszałem.
Nowa polityka Microgaming to zmiana sposobu naliczania rake na system podobny do tego z OnGame (nie potwierdzona w 100% jeszcze) i generalnie ułatwienia dla graczy rekreacyjnych a co za tym idzie kary dla roomów, które są regfestami oferującymi nielegalny rakeback jak zamknięty niedawno room o nazwie 5050poker.
Napisane przez kamil90
+ ograniczenie do max 2 stolow
To w formie kary dla regfestów, wątpię by chcieli to uczynić standardem na wszystkich roomach sieci.
Napisane przez Lynx33
Napisane przez kamil90
+ ograniczenie do max 2 stolowTo w formie kary dla regfestów, wątpię by chcieli to uczynić standardem na wszystkich roomach sieci.
true na innym mniejszym nie ma juz tego
Napisane przez SamRadziwill
BUKMACHERKA
Mógłbys podać linki do kilku ciekawych, najlepiej zagranicznych forum na ten temat z których sam korzystasz.
Z góry dzięki.
BettingAdvice, myślę, że zajmie Cię to na jakiś czas. Jeśli to okaże się za mało, to możesz rzucić jeszcze okiem na PuntersLounge. Jeśli interesują Cię różnorakie sporty inne niż piłka, to natomiast chyba przede wszystkim OLBG, ale nie jestem pewien, bo raczej okazjonalnie tam zaglądam.