Skip to forum
Notifications
Clear all

Change!

51 Posts
21 Users
0 Reactions
3,280 Views
toMOKASYN

Siemka, przyjmij zapro jeśli możesz. Mam pytanie. :)

Reply
SamRadziwill

Done.

Reply
Michasia

Możesz coś więcej napisać o nowej polityce Microgaming, bo gram na Unibet i nic o tym nie słyszałem.

Reply
Lynx33

Napisane przez Michasia
Możesz coś więcej napisać o nowej polityce Microgaming, bo gram na Unibet i nic o tym nie słyszałem.

Nowa polityka Microgaming to zmiana sposobu naliczania rake na system podobny do tego z OnGame (nie potwierdzona w 100% jeszcze) i generalnie ułatwienia dla graczy rekreacyjnych a co za tym idzie kary dla roomów, które są regfestami oferującymi nielegalny rakeback jak zamknięty niedawno room o nazwie 5050poker.

Reply
kamil90

+ ograniczenie do max 2 stolow

Reply
Lynx33

Napisane przez kamil90

To w formie kary dla regfestów, wątpię by chcieli to uczynić standardem na wszystkich roomach sieci.

Reply
Michasia

Dzięki, za odpowiedzi, bo już się bałem, że stracę rolla.

Reply
kamil90

Napisane przez Lynx33

Napisane przez kamil90

To w formie kary dla regfestów, wątpię by chcieli to uczynić standardem na wszystkich roomach sieci.

true na innym mniejszym nie ma juz tego

Reply
SamRadziwill

Si, dokładnie o to mi chodziło. Sorry za zasianie paniki ;)

Reply
StahooKrk

Napisane przez SamRadziwill

BUKMACHERKA

Mógłbys podać linki do kilku ciekawych, najlepiej zagranicznych forum na ten temat z których sam korzystasz.

Z góry dzięki.

Reply
SamRadziwill

BettingAdvice, myślę, że zajmie Cię to na jakiś czas. Jeśli to okaże się za mało, to możesz rzucić jeszcze okiem na PuntersLounge. Jeśli interesują Cię różnorakie sporty inne niż piłka, to natomiast chyba przede wszystkim OLBG, ale nie jestem pewien, bo raczej okazjonalnie tam zaglądam.

Reply