Kolejny update nr 4 w związku z aktualizacją w głównym wątku BC 
1. Unibet 153 euro (+138 euro) - jestem na końcówce misji (gram wszystko czego wymagają + jeśli czas pozwala dorzucam coś od siebie: MTT + cash) i planuje jeszcze w tym tygodniu dobić do 200 euro, co wcale nie będzie proste, ale nikt nie mówił, że będzie lekko 
2. PS* 492$ (+82$) - tutaj ze względu na misje na Unibet mało grane (tylko cash), ale coś tam się udało i najważniejsze, że na lekki + 
Ogólnie był bym bliski realizacji celu* na Unibet już w tym tygodniu, gdyby nie pewien cooler w MTT Major 25eur, gdzie grało mi się naprawdę dobrze, ale finalnie odpadłem chwile przed bublle
Moje A10s vs K5s - 62,62% vs 36,89% i niestety finał nie po mojej myśli
*Może przesadzam nieco, z tą realizacją celu, ale gdyby poszło w moją stronę byłbym w top 3-5 na tamten moment, a za pierwsze miejsce było ponad 700 euro i biłbym się do końca o zwycięstwo, bo grało mi się naprawdę dobrze, do tego momentu. W najgorszym wypadku miałbym kilkadziesiąt euro extra, aczkowiek uważam, że kilkaset (nawet jak bym nie wygrał, ale doszedł na FT, co było jak najbardziej realne). Było by to chyba zbyt piękne, aby było możliwe, ale mimo to dało mi to pozytywnego kopa (choć wiadomo lekkie poddenerwowanie było jak przegrałem tego coolera), bo wiem, że jak dalej będę grał swoje to w końcu wpadnie konkretny ship ♠_drink:
Z pozdrowieniami,