Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
169 Posty
28 Użytkownicy
174 Reakcje
11.7 K Wyświetlenia
Riverek

Dobra lekki update w związku z aktualizacją w głównym wątku BC :f_drink:

1. Unibet 90 euro (+75 euro).

2. PS* 467$ (+60$).

Swoją drogą może mi ktoś z biorących udział w BC, lub ktoś z moderatorów powiedzieć do kiedy jest czas na zrobienia update żeby wziąć udział w losowaniu?

Odpowiedz
Cytat
MateQC

Ja tego Ci nie powiem, ale jak wejdzie do Ciebie 7bekon7 i napisze Ci, że ten właśnie post będzie zwycięzkim postem, to tak będzie 😀 wiem co mówię 🤣

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Napisane przez Riverek
Dobra lekki update w związku z aktualizacją w głównym wątku BC :f_drink:

1. Unibet 90 euro (+75 euro).

2. PS* 467$ (+60$).

Swoją drogą może mi ktoś z biorących udział w BC, lub ktoś z moderatorów powiedzieć do kiedy jest czas na zrobienia update żeby wziąć udział w losowaniu?

• At least by every 1st and 3rd Monday of the month, every participant must write a meaningful blog post in his personal blog.
This may contain hands played, numbers, graphs, basically anything of interest.

Odpowiedz
Cytat
Riverek

Kolejny update nr 4 w związku z aktualizacją w głównym wątku BC :f_drink:

1. Unibet 153 euro (+138 euro) - jestem na końcówce misji (gram wszystko czego wymagają + jeśli czas pozwala dorzucam coś od siebie: MTT + cash) i planuje jeszcze w tym tygodniu dobić do 200 euro, co wcale nie będzie proste, ale nikt nie mówił, że będzie lekko :f_drink:

2. PS* 492$ (+82$) - tutaj ze względu na misje na Unibet mało grane (tylko cash), ale coś tam się udało i najważniejsze, że na lekki + :f_cool:

Ogólnie był bym bliski realizacji celu* na Unibet już w tym tygodniu, gdyby nie pewien cooler w MTT Major 25eur, gdzie grało mi się naprawdę dobrze, ale finalnie odpadłem chwile przed bublle :( Moje A10s vs K5s - 62,62% vs 36,89% i niestety finał nie po mojej myśli :( *Może przesadzam nieco, z tą realizacją celu, ale gdyby poszło w moją stronę byłbym w top 3-5 na tamten moment, a za pierwsze miejsce było ponad 700 euro i biłbym się do końca o zwycięstwo, bo grało mi się naprawdę dobrze, do tego momentu. W najgorszym wypadku miałbym kilkadziesiąt euro extra, aczkowiek uważam, że kilkaset (nawet jak bym nie wygrał, ale doszedł na FT, co było jak najbardziej realne). Było by to chyba zbyt piękne, aby było możliwe, ale mimo to dało mi to pozytywnego kopa (choć wiadomo lekkie poddenerwowanie było jak przegrałem tego coolera), bo wiem, że jak dalej będę grał swoje to w końcu wpadnie konkretny ship _drink:

Z pozdrowieniami,

Odpowiedz
Cytat
Riverek

Kolejny update nr 5 w związku z aktualizacją w głównym wątku:

1. Unibet 153 euro (+138 euro) - jestem dale na końcówce misji i choć było coś grane, to mało i choć było już ponad 160 euro to wróciło do tego co było i dalej będzie atak na 200 euro, przed następną aktualizacją.

2. PS* 492$ (+82$) - tutaj bez zmian, bo nic nie było grane.

Odpowiedz
Cytat
xeperek

Mnie jakoś te MTT nie przekonują żeby klepać te misje :D BTW Unibet ma zmieniać system lojalnościowy od kwietnia, zobaczymy jak im to wyjdzie :thinking:

Odpowiedz
Cytat
Riverek

Xeperek ja tam polubiłem zróżnicowanie gierek w tych misjach :f_drink: Co prawda na co dzień, no trochę za dużo powiedziane, ale jak mam czas, to gram cash głównie + jakieś MTT, ale fajne zagrać czasem coś innego dla oderwania i zróżnicowania. Póki jest to dla mnie ev+ to chce mi się w to bawić i gra mi się dobrze. Swoją drogą jestem ciekaw co to wyjdzie z tego nowego programu lojalnościowego Unibetu. Wiesz coś może więcej jak to ma w skrócie wyglądać? Ewentualnie ktoś coś?

Odpowiedz
Cytat
FulHaus
Riverek

Kolejny update nr 6 w związku z aktualizacją w głównym wątku:

1. Unibet 161 euro (+146 euro) - jestem cały czas na końcówce misji :f_biggrin: Było coś grane, ale mało i cały czas ucieka mi prosta misja, że by zagrać 3 dni pod rząd x15 hexapro. Zawsze braknie mi tego 1 dnia :f_frown: Nie chce się znowu powtarzać, ale w tym tygodniu muszę to dokończyć i dobić do 200 euro :f_drink:

2. PS* 492$ (+82$) - tutaj bez zmian i nadal nic nie było grane.

Odpowiedz
Cytat

Ja się zawsze zastanawiam co to jest to hexapro? Co to znaczy, jakaś odmiana na tym Unibecie?

Fajnie, że wszystko jest na zielono! :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Riverek

HexaPro to nic innego jak Sit & Go, tylko tak to sobie Unibet nazwał i promuje ten rodzaj gier pod nazwą HexaPro :f_drink: Muszę rzucić okiem w wolnej chwili na Twój blog Bekon, bo widzę, że tam się cały czas sporo dzieje _drink: Swoją drogą daj znać co u Ciebie? Walczysz dalej czy odpuszczasz z blogiem? Jak wynikowo i jakie plany? Trochę mi zajmie nadrobienie sporych zaległości z Twojego bloga, więc liczę na drobne streszczenie z Twojej strony :f_drink:

Odpowiedz
Cytat

Nie ma tam nic ciekawego do czytania. :)

Póki co odpuszczam z blogiem, chcę tylko wrzucić końcowy wykres za marzec, a brakuje mi do tego dograć bonus. Niestety z nim jestem do tyłu i cisnę nl50z, gdzie cały czas szło bardzo dobrze, a dzisiaj nagle idzie cały dzień pionowa linia w dół, zdająca się być nie do zatrzymania.

Najgorsze jest to gonienie bonusów jak człowiek nie chce, ale musi. :)

Odpowiedz
Cytat
Riverek

Bekon ile ja przegrałem $pieniędzy$ goniąc te głupie bonusy, a przede wszystkim promocje :f_drink: Ech głupota, ale co zrobić i choć trochę się tego oduczyłem, to tylko trochę, bo czasem mi się jeszcze zdarzy :f_biggrin: Jest już u mnie z tym o tyle lepiej, że gram od bardzo niskiego pułapu i naprawdę szanuje każdego $ i każde EUR. Poker uczy pokory bez dwóch zdań.

Odpowiedz
Cytat

Zgadza się. I często jest tak, że jak wygrywamy to zaczynamy myśleć, że ogrywamy każdego i już zawsze tak będzie, a jak idzie źle to człowiek zaczyna się zastanawiać czy to w ogóle ma sens. Umysł potrafi płatać figle. :)

Odpowiedz
Cytat
FulHaus

HexaPro to nic innego jak Sit & Go

lol, no chyba, że przez przypadek jebnąłeś pomyłkę, bo w Sit&Go to jest sporo formatów.
Hexapro to dokładnie unibetowe Spiny.

Odpowiedz
Cytat
Riverek

Hmm spiny to mamy na Unibet w ramach nagród za wykonane misje :f_drink: Sam niejednokrotnie chwaliłeś się, ze całkiem fajnie można z tych spinów wyjść na +. HexaPro to jeden z wariantów Sit & Go o czym zresztą sam Unibet pisze na swoich stronach.

Odpowiedz
Cytat

Hej Riverek, widzę że brakuje Tobie jednej odpowiedzi, aby otrzymać dodatkowe kupony w loterii blogowej. Mam nadzieję, że ta wiadomość pomoże. ;) Powodzenia :gl:

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2

Napisane przez Riverek
Bekon ile ja przegrałem $pieniędzy$ goniąc te głupie bonusy, a przede wszystkim promocje :f_drink: Ech głupota, ale co zrobić i choć trochę się tego oduczyłem, to tylko trochę, bo czasem mi się jeszcze zdarzy :f_biggrin: Jest już u mnie z tym o tyle lepiej, że gram od bardzo niskiego pułapu i naprawdę szanuje każdego $ i każde EUR. Poker uczy pokory bez dwóch zdań.

Ojoj nie tylko Ty. Coś w tym jest, że promki powodują, że czuje się gonitwę za czymś "dodatkowym". Sam pisałem, że tego nie będę robił, a pod koniec miesiąca sam zrobiłem :D Powodzenia w kwietniu i pozdrawiam! :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Riverek

Dzięki Bekon, że czasem tu zaglądniesz i coś od siebie skrobniesz :f_drink: Zaraz rzucę okiem na Twój blog, który bardzo lubię ze względu na to, że można się z niego wiele dowiedzieć i wyciągnąć dzięki ciekawym dyskusją jakie się tam toczą :f_thumbsup: Oczywiście jest wiele wpisów, które nic nie wnoszą i są przeciw Tobie (krytyka - mam na myśli tą niekonstruktywną, która jest tylko po to tylko żeby Ci dopiec, trolling itd.) No i dzisiaj siadam do uaktualnienia bankrolli, bo dzieje się i pre do przodu za Twoim przykładem poniekąd _drink:

Odpowiedz
Cytat
Riverek

Napisane przez RobertByku2

Napisane przez Riverek

Ojoj nie tylko Ty. Coś w tym jest, że promki powodują, że czuje się gonitwę za czymś "dodatkowym". Sam pisałem, że tego nie będę robił, a pod koniec miesiąca sam zrobiłem :D Powodzenia w kwietniu i pozdrawiam! :f_thumbsup:

No to jest nieuleczalne, aczkolwiek można to do pewnego stopnia ograniczyć, ale nie da się tego całkowicie wyeliminować niestety. Cała sztuka polega uważam na tym, żeby mimo wszystko selekcjonować tylko wybrane promocje, które nam pasują i które realnie mogą nam coś dać :f_drink: Staram się to robić odkąd wznowiłem mój bankroll challenge i póki co chyba mi się udaje, co pokazują wyniki :f_cool:

Odpowiedz
Cytat