Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
186 Posty
39 Użytkownicy
0 Reakcje
7,011 Wyświetlenia
koniqs

Challenge 45max non turbo 1$/3,5$ - 1500$ w 2 miesiące

Myślę że coś co może zainteresować graczy mikro. Nie myśleliście by pograć np. sit&go zamiast cashy?

Odpowiedz
Cytat
xbibol

Panowie chętnie się przyłączę, ale dajcie znać jak i w jakich godzinach zamierzacie grać wspólnie.

Odpowiedz
Cytat
Kozaczov

Panowie zamiast skypa polecam teamspeaka3 dane do logowania w mojej stopce chciałbym reaktywować grupę Lerningowa tak więc zapraszam

Odpowiedz
Cytat
Fiszu

Gra ktos nl10 sh na ongame? bwin, europoker itd

Odpowiedz
Cytat
Witcher1990

Kiedy coś działamy?

Odpowiedz
Cytat
himennnn

Skoro Kozaczov reaktywuje grupę to możemy tam dobić wszyscy na teamspeaka i wieczorem sie tam ustawić, pogadać a ktoś chętny może grać podczas tego live

Odpowiedz
Cytat
Witcher1990

No i dzisiaj miałbym sesje na + tylko, że niestety KK pre flop przegrało z KJ, później mój słaby Kx na runner runner tripsa. Szkoda bo to łącznie ok 1.5BI więc byłbym +1BI.
Ciekawi mnie to jak zarabiać i jak sobie z tym prosi radzą. W końcu przy małym win rate każdy bad beat za stacka to jest masa kasy którą ciężko odrobić

Odpowiedz
Cytat
Kozaczov

Jedna osoba już przywitana na team speaku, i już pierwsze ustawki zaplanowane zachęcamy resztę.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
xbibol

Jak się w tym rozmawia?

Wszedłem na pokój główny, potem na Cash i nikogo nie ma?
Gdzie pisać, żeby doszło?

Odpowiedz
Cytat
Witcher1990

Ja nie moge pobrać w cudownym akademiku ;/
Może teraz się uda :)
Czasy team speaka i ventrill pamiętam z CSa :D

Odpowiedz
Cytat
Witcher1990

O zajebiscie po 3dniach w końcu udało mi się pobrać całą instalkę.
Ale oczywiście porty zablokowane, nici z TSa ;/
Idę do admina z flachą, mam nadzieję że odblokuje wszystko

Odpowiedz
Cytat
Kozaczov

nie ma nikogo bo nikogo nie ma ja jestem online zawsze jak gram zapraszam dzis ok 21 na 100% bede a jak sie uda to i wczesniej

Odpowiedz
Cytat
Witcher1990

Ok ja zajglądnę jak tylko ogarnę te porty

Odpowiedz
Cytat
Witcher1990

Dobra dzisiaj byłem z podankiem o porty, może mi to odblokują pod koniec następnego tygodnia, zobaczymy
Jak tylko będzie działać to wbijam do was
Dzisiaj na tym NL2 odpierdalam takie spazzy że szok. Dlatego ze nudzi mnie gra tutaj, ciagle to samo i to samo, chce wyzej a brak skilla daje sie we znaki albo po prostu za mocno kombinuje, mam nadzieje ze na wposlnych lekcach uda sie wylapac błędy

Odpowiedz
Cytat
Kozaczov

mam tak samo jak Ty, tyle czasu kisze na tych nl2 / nl5 że już mnie szlak trafia, i też czuje że nie pnę się w górę tylko stoję w miejscu potrzebuje zmiany, potrzebuje spr. czegoś innego przeszedłem na zooma obecnie żeby troszkę poczuć świeżości czegoś innego zobaczymy, póki co mi się podoba nie taki straszny ten zoom ale za mała próbka żeby oceniać go miarodajnie.

Czekam na więcej osób na TS'ie naturalnie. i zapraszam pozostałych którzy się wahają.

Odpowiedz
Cytat
himennnn

mam to samo dokładnie, wieczne je***nie nl2/nl5 i uczucie ze człowiek stoi w miejscu zamiast isć do przodu

Odpowiedz
Cytat
iamnotheretojudge

Same here, widocznie skill za mały, życie to wieczna nauka. Nie ma co się poddawać, małymi kroczkami do sukcesu. : )

Odpowiedz
Cytat
Kozaczov

Dobra Panie i Panowie, neta już ogarnąłem, pierwszy sweet testowy za nami, czas się brać do roboty kto chętny do wspólnej gry i kiedy może poświęcić powiedzmy godzinkę chętnych zapraszam na TS'a lub na skypa a_mrozinski

Odpowiedz
Cytat
Witcher1990

No ja pierdole już nie wiem co się dzieje, nie ogarniam kompletnie. Dzisiaj chyba każdą rękę zagrałem dobrze. Po koniec sesji byłem na plus. Trafiłem dziwnego spota gdzie gość na F 9:d T:c J:c T 3:d sprawdził wrzutkę (3bet pot+Cbet F) z PP 55 i moje A:c Q:c nie weszło. No to już sesja -0.5BI. Następna sesja KK vs AA w blind war. Mieć 10$ i nie mieć 10$ to razem 20$. Stoliki wybieram z fiszami a i tak nie dają mi akcji gdy trzymam mocne układy czy nawet TP...

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Witcher1990
Stoliki wybieram z fiszami a i tak nie dają mi akcji gdy trzymam mocne układy czy nawet TP...

Tak bywa. Ja dzisiaj na próbce 5k+ chyba ani razu nie trafiłem seta. Wczoraj zgoła inaczej - średnio co trzecia przygoda z pocketem kończyła się setem, a najlepsze jest to, że fishe się wypłacały.
Trzeba się uzbroić w cierpliwość.
Na próbce 10 tysięcy rąk (co dla niektórych oznacza kilka dni ciupania) możesz być na minusie, mimo że grasz dobrze.

Odpowiedz
Cytat