U mnie początek roku akademickiego dał się we znaki. Zajęcia, imprezy, zajęcia, imprezy i jak tu znaleźć czas na granie
Mam nadzieję, że wkrótce się to unormuje i wrócę do systematycznej gry.
Siema, też gram mikrostawki, wyszedłem niedawno z nl2, ale na nl5 niestety nie idzie już tak dobrze i dostaje ostro w plecy, pewnie sam robię dużo błędów których nie widzę i wychodzi jak wychodzi
Myślałem o stworzeniu jakiejś grupy, wspólnego grania sesji przez join.me, skypa itp. Jest ktoś zainteresowany może ?
jestem zainteresowany. dodam Cię do znajomych.
u mnie tez studia troche mieszają. plan zajęć mam mocno średni i czasu niewiele.
ja też byłbym zainteresowany, ale raczej w formie pisemnej, ponieważ jak nie ma mnie w rodowitym mieście to nie mam za bardzo jak rozmawiać w trakcie grania ; ) także grupa na skype jak dla mnie optymalnaa
muszę się jakoś w to wdrożyć. człowiek przez wakacje zapomniał jak to jest się uczyć i chodzić na zajęcia. daję sobie tydzień i wszystko będzie jak należy
a na wspólne skajpowanie czas znajdę.
Ja gram na starsach, wyglądać by to miało tak że zakładamy grupę na skype i albo ktos gra live i wspólnie analizujemy jego grę tak jak to ma miejsce podczas trenigów na pokerstrategy albo session review z tego co ktoś grał w ciągu dnia i ma jakieś problematyczne spoty
No dobra a od strony technicznej? Dźwięk przez skype ale obraz z pulpitu ze stołami?
No spoko spróbuje ogarnąc skype, mam nadzieję że będzie działał w akademiku i chętnie się przyłączę. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Session Review na skype spoko, z rozmowami to tak jak powiedziałem w moim przypadku tylko jak będę u siebie w mieście, jak jestem na mieszkaniu w mieście gdzie studiuję to niestety nie mam za dużego pola manewru
No ja bym wolał grę live bo nie mam HM ;/ Chyba, że np ty zrobisz reviev a ja live czy coś. Można się dogadać.
albo po prostu będziemy wrzucać trudne spoty, w trakcie/po graniu, można zrobić dwie grupy na skype 'live' i 'review' i pięknie - jeśli dużo chętnych by było
Lepiej live może bo takie coś to mamy w dziale ocena rozdań.
Skype ogarnię jak wrócę z zajęć lub jutro, nie wiem jak dzisiaj z czasem. No i czy w ogóle będzie działać przez te zablokowane porty