Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Rowerek

424 Posty
39 Użytkownicy
162 Reakcje
15 K Wyświetlenia
423 odpowiedzi
Redwinee
jejeejej

Czytam czytam :D
Nieźle Ci idzie i oby tak dalej.
Kuzyn młody jest i pewnie woli za dziewczynami biegać :D

jejeejej

Czytam bo lubię czytać :D za moderowanie nie płacą :D

Krooopa będę zaglądać :)

opalonalola

i ja też

bialadama5555

Pięknie, graty będę śledził twoje losy. Pół rowerka prawie jest :)

rotmistrz

rotmistrzPL zgłaszam się

Trener
weirdcreep
rotmistrz

Napisane przez weirdcreep
Popros rotmistrza o odblokowanie sharkscope ;)

Zainteresowani mają dostęp.

rotmistrz

To człowiek psychicznie niestabilny - odradzam jakikolwiek kontakt z nim. Psychotropy itp...

rotmistrz

Nie wyciagałem od ciebie kasy. Dałem ci kod do PT4 gratis. Na teamviewer pomoglem ustawic trackera. Nawet jednego centa za to nie wzialem. Ty wolisz rozdac randomowym graczom 20 dolarów. Potema narzekać. Rozumiem, choroba... Życze ci powodzenia, ale stanowczo odradzam współprace z Tobą. człowieku lecz się.

PS. Nie wzialem od Ciebie a ni centa

PS2. Ludzie to psychol, trzymajcie sie z daleka od niego

rotmistrz

To chyba nie jest normalne ze na forum publicznym pisze sie o prywatnych ustaleniach? Kto tak robi? Tak wypomniałem ci moja pracę bo okazałeś się wyjątkowo niewdzeczny. To też o czymś świadczy. Pisałeś, że szukasz kompana do gry. Naiwnie myslalem, ze to powazna propozycja. No cóż... rozdawaj dalej dolary... olej cos powaznego. Kod do PT4 zablokuje, a dwie godziny mojej pracy uznam za moje frajerstwo i naiwność, że próbowałem Ci pomóc. Wina nie jest po obydwu stronach, to nie rozwód. Po prostu jestes cwaniakiem, który wyłudza pomoc od innych graczy, a jednocześnie frajerem który rozdaje 20 dolców randomom :-) Żal mi Cię człowieku.

I nie kłam bo opublikuje rozmowy z facebooka

rotmistrz

A chciałem Ci pomóc...

To koleś, który buja w obłokach, dosłownie - wziąć takiego na poważnie to pomyłka!!!!!

rotmistrz

Dzieciaku. Kończę ta rozmowę idz pograj może "rowerek" ugrasz... papa słodkich snów...

PS. To oszust i cwaniak... nie wchodzcie z nim w żadne układy! Ostrzegam!

adidadi

siema raczek, przyjmij zapro

Skibcio

Nie jest to ani legalne, ani możliwe. Do tego pisanie o tym na forum, które jest partnerem Hold'em Managera jest trochę przegięte ;)

Możesz skorzystać np. z Xeestera lub Javiro, dostępne są u góry w zakładce Poker Tools.

Trener
weirdcreep

Nie jest to ani legalne, ani możliwe.

Oczywiście nie popieram i gardze oszukiwaniem, ale.. :ayfkm:

mateqx

Ja na poczatku grania w poksa korzystalem po miesiacu z triala hm2 i pt4 jak skonczyly mi sie triale napisalem do nich maila ze w pelni nie przetestowalem wszystkich opcji czy cos tam i czy by mi dali jeszcze miesiac gratis. No i mialem 4 miechy darmowe hudy ;p

Michasia

Jak miałes full wersje hm to chyba to jest przypisane do maila i mozesz odzyskac klucz.