Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Rowerek

424 Posts
39 Users
162 Reactions
15 K Views
KrzNow

Muszę się zgodzić z kolegami wyżej. To jest słaba gra. 3bet 1,86 ??? COME ON ! To jest abstrakcja wręcz jakaś.

Tak z innej beczki. Nie odczuwasz czasem, że szkoda na to czasu? 65K to jest co najmniej 65 godzin z których nie masz nic...

kNoq001

Wrzucaj spoty a nie wykresy

kNoq001

Zadna probka, nie popadaj w huraoptymizm.
Masz rozjechane VPIP i pfr, wciaz niski 3bet, wysoki wtsd, niski w$sd (nie bij sie na sile o redline). Zagraj ze 20k rak, wrzucaj tutaj rozdania i wtedy wyciagaj jakies wnioski.

shinthps

.

sweetaon to mega pasywny gracz?;d jak to najbardziej agresywny reg na nl2. W sumie ciekawy gość. Robi openy 4x z każdej pozycji, dużo 3betuje większymi sizingami i praktycznie barreluje wszystko co się da. Nie wiem jaki osiąga winrate i pomimo, że często widziałem jak przegrywa też większe pule to sporo zarabia na feq na tym nl2 właśnie dzięki swojej agresji. Brzmi śmiesznie, bo przecież na nl2 nie ma prawie feq, ale winrate jak pamiętam osiągał spory na całkiem sensownej próbce. Gra trochę jak bot, który nie patrzy na range, a swoje karty i barreluje do końca jak coś trafi. Aż zacząłem go unikać, bo zawsze ciężko mi się grało jak był na stoliku.

shinthps

.

odezwałem się na skypie. Chyba dobre konto dodałem. Jak nie to daj znać ;) to na gadu napiszę.

Conradl

.

- 28 na EP limp call ? serio ?
- "stakowac sie na rybe" serio ?
- średniak to ma ? serio ?

nie wiem, albo ja czegoś nie kumam, albo mocno dziwny tok myślenia....

aleasy77

No i widzę też w tym rozdaniu donkbet z JJ za 1bb. Grając w ten sposób jak tu czy wspomniane 28 sam prosisz się o kłopoty. Na piątkach nie ma co drastycznie zmieniać strategii względem dwojek, unikać trudnych spotów, uderzać jak coś trafisz dobrego i będzie dobrze.
Powodzenia.

KrzNow

RACZEK MYŚLAŁEM, ŻE COŚ TAM GRASZ ALE PO TYCH ROZDANIACH NALEŻY STWIERDZIĆ ŻEŚ :f_ugly:

Conradl

grać gra,,, ale raczej nie wygrywa.

kNoq001

.

.

to nie los:f_ugly:

kNoq001

Co do gry to szczerze jeśli chodzi te 2-8s to jakiś mis-klik bylem pewien ze jestem na sb i dokładam

I uwazasz, ze open limpowanie na SB z 28s jest spoko? :ayfkm:

mqrcin

" http://prntscr.com/jvqhx3 Tu troszkę farta :)

Ale za to dobry bet na river :)

sh2ckal

Jeśli dobrze odczytuję legendę pod wykresem niska linia to nie rake. To wygrane na showdownie. Czerwona to linia non showdownie, a zielona to suma a raczej różnica między obiema wartościami.

PiootrJ

Co Ty gadasz, jaki skromny wykres? Ja też gram po godzinie dziennie na NL2 i daleko mi do Twoich wyników :f_cool:

GetRippedBro

Dlaczego chcesz wyrzucić mięso? Ja jestem w ketozie prawie 2 miesiące, u mnie co prawda quality > quantity więc jem dużo mięsa z ekologicznych hodowli karmionych trawą nie paszą kukurydzianą dodatkowo dużo tłustych ryb i czuje się o niebo lepiej niż na węglach. Wyniki na siłce też ciągle w górę

Heissenbberg

Z alko zrezygnowałeś,bo było za dużo? Jakie widoczne zmiany mogłeś zauważyć po miesiącu,po pół roku i teraz po 3 latach po zrezygnowaniu z niego?

GetRippedBro

Chcesz coś na poprawę mindsetu zainteresuj się wim hofem i jego technikami oddechu + zimne prysznice.

NegPL

.

Rewelacja, lepiej bym tego nie ujął, dziękuje.
Pozdrawiam,
Rowerzysta

Moderator
baadnewz01

Napisane przez raczek666
Ogladajac tv cos tam widze jeszcze nie super ostrosc ale jest progres. Trzeba sie wysilac cos oko przymrozyc czy wytrzeszczyc. Taka silownia oka.

I jeszcze napisz, że jak będziesz tak się mrużył, to Ci się wzrok poprawi :D Chłopie jak trzeba nosić okulary to trzeba i nie ma wymówek i Twojego "mniemania"
Będziesz tak kombinował to się kiedyś obudzisz z wadą -10 czy tam +10 ja tak unikałem oksów i wada mi się w chuj pogorszyła.